Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Kimse Cevap Vermiyor Bir de Sorun,Cevaplayalım! Yazmışsınız.
Bir oyun açılmıyorsa eksik/hatalı kurulumundandır yada bilgisayarınız güvenlik engellemesi yaptırımlaır ola biliyor programa setup dosyası mevcutsa sizde oyunu kaldırıp,virüs programını pasif hale getirdikten snra kurmanızı tavsiye ediyorum.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaşlar ben Gta yeni yükleyeli 4-5 gün oldu ama açamıyorum.Cannot Find 800x600x32 hatasını alıyordum onu düzelttim şimdi ise açılırken siyah ekran belirip kapanıyor.Yardım edin bilgisayarım Laptop Casper Geniş ekran Modeli:W765S bir bakın yardımcı olun lütfen 
laptop bilgisayarlarda genel olarak oyun amaçlı retlmemiş kaldıra bileceği oyunları oynaya bilirsiniz ama yeni teknolojik oyunlarına ekran kartınız yada hızınız yeterli olmuyordur oyunu açmakta zorluk çekiyor ve hep hatalar veriyor pc nizin tam özellikleriniz yaza bilirmisiniz ?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar gta san andrease tıklıyorum ama hata veriyo yardım edin
(((
Bilgisayarınız takılıyorsa oyun karşısında yeterli performansı veremiyor demektir yada oyun orjinal olmaya bilir.