Arama

GTA San Andreas neden açılmıyor? - Sayfa 14

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Ağustos 2015 Gösterim: 96.532 Cevap: 228
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2012       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE GTA SAN ANDREASA BAŞLAYALI YA 1 AY YA DA 4-5 HAFTA OLUYO ŞU AN MİKE TONERO GÖREVİNİ BİTİRDİM OUTRİDER GÖREVİNİ YAPIYORUM.ARABAYA BİNİYORUM.GİDİYORUM AMA MOTORA BİNDİĞİM ZAMAN OYUN DONUYO NE YAPMAM GEREKİR LTFN YARDIM EDİN BİDE YENİDEN BAŞLADIM OYUNDA NEW GAME DİYORUM DOLUYO OYUN AÇILMIYO SADECE SİYAH Bİ EKRAN AÇILIYO DONUYO LÜTFEN YARDIM EDİN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

Sponsorlu Bağlantılar
KARİZMATİK_ÇOCUq
F U N C L U P
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2012       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bendede oyunu yukledim sorunsuz oynadım pc yi kapattım geri açınca oyun açılmadı karsılastığımız bır sorundan dolayı acamıyoruzzzz dioo lütfen yardımmmm edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2012       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen yardım edin açtım gta sa exe birde vorbisfile diye hata veriyor yardım edinn Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2012       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar gta san andrease tıklıyorum ama hata veriyo yardım edinMsn Sad(((
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben Gta yeni yükleyeli 4-5 gün oldu ama açamıyorum.Cannot Find 800x600x32 hatasını alıyordum onu düzelttim şimdi ise açılırken siyah ekran belirip kapanıyor.Yardım edin bilgisayarım Laptop Casper Geniş ekran Modeli:W765S bir bakın yardımcı olun lütfen Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kimse Cevap Vermiyor Bir de Sorun,Cevaplayalım! Yazmışsınız.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
22 Ocak 2012       Mesaj #137
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Kimse Cevap Vermiyor Bir de Sorun,Cevaplayalım! Yazmışsınız.

Bir oyun açılmıyorsa eksik/hatalı kurulumundandır yada bilgisayarınız güvenlik engellemesi yaptırımlaır ola biliyor programa setup dosyası mevcutsa sizde oyunu kaldırıp,virüs programını pasif hale getirdikten snra kurmanızı tavsiye ediyorum.

Alıntı

Merhaba arkadaşlar ben Gta yeni yükleyeli 4-5 gün oldu ama açamıyorum.Cannot Find 800x600x32 hatasını alıyordum onu düzelttim şimdi ise açılırken siyah ekran belirip kapanıyor.Yardım edin bilgisayarım Laptop Casper Geniş ekran Modeli:W765S bir bakın yardımcı olun lütfen Msn Sad

laptop bilgisayarlarda genel olarak oyun amaçlı retlmemiş kaldıra bileceği oyunları oynaya bilirsiniz ama yeni teknolojik oyunlarına ekran kartınız yada hızınız yeterli olmuyordur oyunu açmakta zorluk çekiyor ve hep hatalar veriyor pc nizin tam özellikleriniz yaza bilirmisiniz ?

Alıntı

arkadaşlar gta san andrease tıklıyorum ama hata veriyo yardım edinMsn Sad(((

Bilgisayarınız takılıyorsa oyun karşısında yeterli performansı veremiyor demektir yada oyun orjinal olmaya bilir.
Son düzenleyen CeLebRindaL; 22 Ocak 2012 12:13 Sebep: mesajlar birleştirildi
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2012       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar oyunu baslıyorum oyunuyorum bır anda sıyah bır rkrann geliyorve oyun kapanıyor hıcbır hata vermiyor oyunu cd yukledim yardım edin nolur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2012       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler lütfen söyleyin gta san andreasta crack nası yapacağız ,şimdiden cevabı söyleyenden allah razı olsun Msn Sad(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA ARKADAŞLAR BENİM GÖREV YÖNETİCİSİNDE İŞLEMLERDE GÖRÜNÜYOR AMA OYUN AÇILMIYOR YANİ EKRANI GELMİYOR ACİL CVP YAZIN !