Arama

Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? - Sayfa 14

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Şubat 2015 Gösterim: 104.537 Cevap: 229
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
17 Eylül 2010       Mesaj #131
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
kolesterol, tansiyon ve şeker.. karaciğer tahlili yaptırınız. triglesirid yüksekse, onu düşürmelisiniz. buraya bakınız

Sponsorlu Bağlantılar
karaciğer temizlenirse böbreğe o kadar "atık" göndermez. göndermediğinde böbrek zehirlerden arınmaya başlayacak.
sonrasını doktor görür, sizi yönlendirir zati.

bu arada, ömer coşkun ben değilim. yardımcı olmaya çalışıyorum... ömer coşkun ürünleri için; buraya bakınız
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
17 Eylül 2010       Mesaj #132
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Alıntı
müşteri adlı kullanıcıdan alıntı

iklim ısısından dolayı boşalmış durumda ben defalarca aradım elemanlarınızı bana yardımcı olma yerine daha çok sıkıntı çıkarttılar
ısırganotu tohumlu, ve portakal özlü krem,bitik durumda hatta ısırganotu şişesi cam olduğundan kırılmıştı açtığımda

sayın fatih, ömer coşkun değilim, tavsiye ediyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
set ve takım halinde sattıkları için, zayiyatlı olan ürünleri tek tek göndermezler size.
ne eksikse, benle irtibat kurun, aldırırm size. foruma yazdıklarınız biri bende de yok ama, bulamazsanız sizin için aldırabilirim. takımı bozmamış olursunuz. burdan

variküsel için ebe gümeci ve formen21 kullanabilirsiniz. ömer coşkun değilim, tavsiye ediyorum.

zayıflamaya bitkisel destek

göze destek ve burdan ebe gümeci ve civanperçemi çayını okuyunuz.

şekere destek tasalp özel ebegümeci çay, çakşır köklü çay, bodurotlu çay, miritilin, CA 20

ÖMER COŞKUN DEĞİLİM. isteyene yardımcı olurum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2010       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
izmirden sevgi seyhan benim 14 yaşındaki kızım 6 senedir vitiligo hastası ege üniversitesinde tedavi oldu tahlillerinde birşey çıkmadı tedavinin hiç bir yararı olmadıyıllarca kortizonlu kıremler kullandık kızım okulda çok etkileniyor ellerini birisinle konuşurken devamlı saklıyor bizim için yapabileceğiniz birşey varmı yardımcı olrsanız çok seviniriz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm bende sedef hastali var 5 senedir ve cok kotu durumdayim esim beni istemiyor goruntusu cok kotu ve yuzumun her yerinde cikiyor . ben dortor omer beyden bir randevu istiyorum lutfen

ACIL CEVAB BEKLIYORUM
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #135
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm bende sedef hastali var 5 senedir ve cok kotu durumdayim esim beni istemiyor goruntusu cok kotu ve yuzumun her yerinde cikiyor . ben dortor omer beyden bir randevu istiyorum lutfen

ACIL CEVAB BEKLIYORUM

Buradan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Yard.Doç.Dr. Ömer Coşkun Kişisel Web Sitesi için tıklayınız.

Kişiye kendi resmi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
16 Ekim 2010       Mesaj #136
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Alıntı

randevü işini kendin halledeceksin.
arkadaş sitesini vermiş.

sedef için;
karaciğer enzimlerinin aşağı çekilmesi,
sinir sisteminin mükemmele yakın olması,
cildin anti aging üretimi,
cild mikroplarından arındırılması,
cilt lekeleri
diye bütün destekleri denemen lazım.

ayrıca bknz; Sedef
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2010       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ömer bey istanbuldaki muayenehanenizin adresini istiyorum teşekkür ederim
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
5 Kasım 2010       Mesaj #138
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ömer bey istanbuldaki muayenehanenizin adresini istiyorum teşekkür ederim

misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2010       Mesaj #139
misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ömer hocam ben gaziantepten esra hocam derdimizin dermanı ALLAH ama vesilesi siz olacaksınız işallah hocam abim 1 sene önce beyinden darbe alarak beyin kanaması gecirdi bi sene boyunca kendini biraz toparladı ama sag tarafı tutmuyor yani kısmi felç gibi hocam 1 sene boyunca gitmediyi doktor kalmadı ancak bi yererı olmadı bütün görenler herkes sizi tavsiye ediyor önce ALLAH sonra ömer çoşkun diyorlar hocam bizde sizi takip ediyoruz bize bi yardımınız dokunursa dileyin bizden ne dilerseni hocam cok ceresisiz abim kendisi evliydi böyle felç kalınca eşi 2 cocugunuda alıp onu terk etti ne olur hocam yardım edin size yalvarıyorum cvb nızı bekliyorum .SAYGILARIMLA.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Kasım 2010       Mesaj #140
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ömer hocam ben gaziantepten esra hocam derdimizin dermanı ALLAH ama vesilesi siz olacaksınız işallah hocam abim 1 sene önce beyinden darbe alarak beyin kanaması gecirdi bi sene boyunca kendini biraz toparladı ama sag tarafı tutmuyor yani kısmi felç gibi hocam 1 sene boyunca gitmediyi doktor kalmadı ancak bi yererı olmadı bütün görenler herkes sizi tavsiye ediyor önce ALLAH sonra ömer çoşkun diyorlar hocam bizde sizi takip ediyoruz bize bi yardımınız dokunursa dileyin bizden ne dilerseni hocam cok ceresisiz abim kendisi evliydi böyle felç kalınca eşi 2 cocugunuda alıp onu terk etti ne olur hocam yardım edin size yalvarıyorum cvb nızı bekliyorum .SAYGILARIMLA.