Arama

Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? - Sayfa 15

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Şubat 2015 Gösterim: 104.463 Cevap: 229
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hocam ben 14 senelik evliyim 12 yaşında bir kızım var. 2 kere çikolata kistinden ameliyat oldum. çikolata kistim gene üretiyor bunun için ne yapabilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #142
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hocam ben 14 senelik evliyim 12 yaşında bir kızım var. 2 kere çikolata kistinden ameliyat oldum. çikolata kistim gene üretiyor bunun için ne yapabilirim.

Buradan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Yard.Doç.Dr. Ömer Coşkun Kişisel Web Sitesi için tıklayınız.

Kişiye kendi resmi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2010       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba hocam ben 14 yıllık evliyim. 12 yaşında birkızım var. 3 senedir rahatsızım. çikolata kistinden çikolata kistinden 6 ay arası 2 kere ameliyat oldum. ama gene üretiyor neyapmalıyım sizce hocam neolursunuz hocam...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ACİL YARDIM EDİN teyzem 7_8 senedir trigonemal nevralji hastası tripal hap kullanıyor hatalığı gözüne vurmuş ameliyatla bile ileşemeyeceği söylendi hem kör hemde yüz felci olacakmış hastalık göze vurduğu için tedavisi yokmuş çok şiddetli ağrısı var yüzüde yamuldu çarpıyor yüzü 47 yaşında doktor bey acil bir çare en azından ağrıları hafiflesin ağrıdan zorda konuşuyor gulsum2008@windowslive.com
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #145
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba hocam ben 14 yıllık evliyim. 12 yaşında birkızım var. 3 senedir rahatsızım. çikolata kistinden çikolata kistinden 6 ay arası 2 kere ameliyat oldum. ama gene üretiyor neyapmalıyım sizce hocam neolursunuz hocam...

Alıntı

ACİL YARDIM EDİN teyzem 7_8 senedir trigonemal nevralji hastası tripal hap kullanıyor hatalığı gözüne vurmuş ameliyatla bile ileşemeyeceği söylendi hem kör hemde yüz felci olacakmış hastalık göze vurduğu için tedavisi yokmuş çok şiddetli ağrısı var yüzüde yamuldu çarpıyor yüzü 47 yaşında doktor bey acil bir çare en azından ağrıları hafiflesin ağrıdan zorda konuşuyor gulsum2008@windowslive.com

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2010       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
syn hocam ben akdeniz anemisiyim bir yıldır evliyim ama çocuk olmuyo bana yardım edermisiniz bu konuda 21 yaşındayım bebek sahibi olmak her kadının hayali sizi hep izliyorum bu rahatsızlık beni yıpratıyo şifalı bitkiler nelerdir tşklr
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
18 Aralık 2010       Mesaj #147
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

syn hocam ben akdeniz anemisiyim bir yıldır evliyim ama çocuk olmuyo bana yardım edermisiniz bu konuda 21 yaşındayım bebek sahibi olmak her kadının hayali sizi hep izliyorum bu rahatsızlık beni yıpratıyo şifalı bitkiler nelerdir tşklr

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sayın ömer hocam selam ben ş.urfadan kızım 9 yaşında tüm vucunda beyaz beyaz lekeler var 1 yıldan beri sizi aradım ş.urfada bütün dokturlara götürdüm ekzama dediler hiç birşey yapmadılar ne olur hocam allah rızası için bana yardım edin maddi durumda yok ne yapabilirim... allah razı olsun
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #149
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

sayın ömer hocam selam ben ş.urfadan kızım 9 yaşında tüm vucunda beyaz beyaz lekeler var 1 yıldan beri sizi aradım ş.urfada bütün dokturlara götürdüm ekzama dediler hiç birşey yapmadılar ne olur hocam allah rızası için bana yardım edin maddi durumda yok ne yapabilirim... allah razı olsun

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2010       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm hocam sizi sürekli dinliyoruz bir sorum var benim midemde sürekli yanma var baş ağrısı var birde bende varikoser var ne yapmam lazım
*tl 05367981801