Arama

Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? - Sayfa 20

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Şubat 2015 Gösterim: 104.488 Cevap: 229
misafir 43 - avatarı
misafir 43
Ziyaretçi
22 Temmuz 2011       Mesaj #191
misafir 43 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar sayım hocam 25 yaşındayım her iki ayak bileği çevresinde lenf ödem oluştu. kalp damar cerrahisine gittim, iç hastalıkları uzmanıyla görüştüm yapılan tahlillerde şükür hiç bir problemim çıkmadı. ancak sorunun nereden kaynaklandığı bulunamadı. süreklü varis çorabı , fiziksel aktiviteler önerdiler sonuç yine aynı.. ayaklarımda kalıcı bir şişlik var çok rahatsızlık veriyor. ricam sizden bir tedavi bulmak sizinle nasıl görüşebilirim?? hangi ilaçları tavsiye edebilirsiniz? herşey için çok teşekkür ederim sayın hocam.
Sponsorlu Bağlantılar
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
22 Temmuz 2011       Mesaj #192
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
misafir 43 adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar sayım hocam 25 yaşındayım her iki ayak bileği çevresinde lenf ödem oluştu. kalp damar cerrahisine gittim, iç hastalıkları uzmanıyla görüştüm yapılan tahlillerde şükür hiç bir problemim çıkmadı. ancak sorunun nereden kaynaklandığı bulunamadı. süreklü varis çorabı , fiziksel aktiviteler önerdiler sonuç yine aynı.. ayaklarımda kalıcı bir şişlik var çok rahatsızlık veriyor. ricam sizden bir tedavi bulmak sizinle nasıl görüşebilirim?? hangi ilaçları tavsiye edebilirsiniz? herşey için çok teşekkür ederim sayın hocam.

Bana kalırsa bir böbrek için başvuruda bulunu ve aynı zamanda ortopedide ayrıca iğneli film var onu doktora sorun emg diye uygun görürüse çekilir ve bu filmde ortaya çıkar ne var ise maydanoz ödem için kullanabilirsiniz bir deneyin
Arpa’nın suda kaynatılarak elde edilen sıvısı susuzluğu giderir. Aşk otu kökünden elde edilen yağ, vücudun çeşitli yerlerinin su toplamasıyla oluşan hastalıkların tedavisinde de kullanılır. Havuç tohumlarından yapılan şurup, vücudun su tutmasına ve hazımrahatsızlıklarına iyi gelir. Kenevirle (bir miktar) kaynatılan sütten gün boyu birkaç defa birer yudum içilirse ödem hastalığına son derece olumlu etki yapar. Soğan, armut, kavun, elma, kiraz, şeftali, dereotu, patlıcan vücuttaki ödem ve su tutulmasını önleyicidir. Turp ödeme iyi gelir.
Sponsorlu Bağlantılar
Acil şifalar dilerim.

Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
ALİYE - avatarı
ALİYE
Ziyaretçi
31 Temmuz 2011       Mesaj #193
ALİYE - avatarı
Ziyaretçi
slm ömer hocam ben ms hastasıyım biz size tavsiye üzerine geldik ilaçları hiç aksatmadan kullanıyorum.şimdilik iyiyim istediğim tek şey Allahın izniyle atak geçirmem....ALLAH RAZI OLSUN....
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Temmuz 2011       Mesaj #194
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ALİYE adlı kullanıcıdan alıntı

slm ömer hocam ben ms hastasıyım biz size tavsiye üzerine geldik ilaçları hiç aksatmadan kullanıyorum.şimdilik iyiyim istediğim tek şey Allahın izniyle atak geçirmem....ALLAH RAZI OLSUN....

Alttaki mesajı okuyunuz.

Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı

Buradan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Yard.Doç.Dr. Ömer Coşkun Kişisel Web Sitesi için tıklayınız.

Kişiye kendi resmi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2011       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 38 yaşımdayım 1yıl önce dogum yaptım ama hamileyken şekerim cıktı ve de erken doğum yaptım kızım 1 yaşında şekerim de cok yüksek 344 sizin ilacınız bugun elime gecti nasıl kulanmam gerekiyor kızımı da emdiriyorum bu ilaclar zarar verirmi yoksa doktorum ise sürten kesme diyor şimdi ne yapmam lazım sizin yorumunuzu bekliyorum ve de kolestirol üm de var oda cok yüksek ömer bey sizden cevap bekliyorum

cok tşk ler
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
13 Ağustos 2011       Mesaj #196
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 38 yaşımdayım 1yıl önce dogum yaptım ama hamileyken şekerim cıktı ve de erken doğum yaptım kızım 1 yaşında şekerim de cok yüksek 344 sizin ilacınız bugun elime gecti nasıl kulanmam gerekiyor kızımı da emdiriyorum bu ilaclar zarar verirmi yoksa doktorum ise sürten kesme diyor şimdi ne yapmam lazım sizin yorumunuzu bekliyorum ve de kolestirol üm de var oda cok yüksek ömer bey sizden cevap bekliyorum

cok tşk ler

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi

Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2011       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Dr. Ömer COŞKUN ürünlerini sitemizden faturalı ve orjinal olarak temin edebilirsiniz
: Bitkiden Gelen Salk
ogün - avatarı
ogün
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #198
ogün - avatarı
Ziyaretçi
sayın hocam bana yardım edin ben kilo alamıyorom
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #199
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ogün adlı kullanıcıdan alıntı

sayın hocam bana yardım edin ben kilo alamıyorom

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2011       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm merhaba ömer coşkun hocam ben 12 yıllık evliyim çocuk yok olmadı ama gittiğim dr. lar hep çocuk oluyor dediler uzun zamandır sizleri takip ediyorum fazla bir şey yazmayacam maddi durumum yok o yüzden size ulaşamadım şimdi ise istnbla geldim asgari ücretle ssklı işe başladım kirada duruyom bana ALLAH c.c. ,için nasıl yardımcı olursunuz
Son düzenleyen Efulim; 7 Eylül 2011 21:00 Sebep: Kişisel bilgi.