Alıntı
misafir 43 adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar sayım hocam 25 yaşındayım her iki ayak bileği çevresinde lenf ödem oluştu. kalp damar cerrahisine gittim, iç hastalıkları uzmanıyla görüştüm yapılan tahlillerde şükür hiç bir problemim çıkmadı. ancak sorunun nereden kaynaklandığı bulunamadı. süreklü varis çorabı , fiziksel aktiviteler önerdiler sonuç yine aynı.. ayaklarımda kalıcı bir şişlik var çok rahatsızlık veriyor. ricam sizden bir tedavi bulmak sizinle nasıl görüşebilirim?? hangi ilaçları tavsiye edebilirsiniz? herşey için çok teşekkür ederim sayın hocam.
Bana kalırsa bir böbrek için başvuruda bulunu ve aynı zamanda ortopedide ayrıca iğneli film var onu doktora sorun emg diye uygun görürüse çekilir ve bu filmde ortaya çıkar ne var ise maydanoz ödem için kullanabilirsiniz bir deneyin
Arpa’nın suda kaynatılarak elde edilen sıvısı susuzluğu giderir.
Aşk otu kökünden elde edilen yağ, vücudun çeşitli yerlerinin su toplamasıyla oluşan hastalıkların tedavisinde de kullanılır.
Havuç tohumlarından yapılan şurup, vücudun su tutmasına ve hazımrahatsızlıklarına iyi gelir.
Kenevirle (bir miktar) kaynatılan sütten gün boyu birkaç defa birer yudum içilirse ödem hastalığına son derece olumlu etki yapar.
Soğan, armut, kavun, elma, kiraz, şeftali, dereotu, patlıcan vücuttaki ödem ve su tutulmasını önleyicidir. Turp ödeme iyi gelir.
Acil şifalar dilerim.