Arama

Altını ıslatma sorunu nasıl tedavi edilir? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Kasım 2014 Gösterim: 105.460 Cevap: 91
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2012       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

muşamba bez satan arkadaş adı "çişli bez" olan muşamba bez üçgen var mı ambalajında çişli bez yazan üçgen muşambadan bahsediyorum bilgin var mı yada sende var mı bu marka bez yada telefon numarası ambalajında "çişli bez" yazan olucak üç renk olurdu mavi,pembe bide beyaz rengi eskiden kullandığımız bez bu ithal olması gereken bez büyük boylarıda olurdu kocaman meşur bezdi küçüklüğümüzde altımızın bağlandığı muşamba bez markası bu bunu arıyorum ben..

onlar sanırım piyasada kalmadı. varsa da zor bulabilirsin. hazır bez kullanabilirsin. ben onlşarı kullanıyorum. huggıs prima drynites falan onları kullan. çok rahat çok güzeller. kaç yaşındasın sen ne için arıyorsun bu bezleri. sana yardımcı olabilrim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2012       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba aynı problem bendede var ben işiyorum bende doğuştan gelen bi mesane rahatsızlığı var çok uğraştım halada mücadele ediyorum inş ggeçer ama bilmiyorum nasıl olacak ilk zamanlar bez kullanmaktan utanırdım ama şimdi utanmıyorum kimseyide umursamıyorum her gece bez kullanıyorum hatta bunun ticaretini bile yapıyorum yetişkiin muşamba bezi isteyene yollarım allah acil şifalar versin hepimize iyi akşamlar

muşamba değil de hazır bezler var onlardan kullan ben onlardan kullanıyorum. iletişime geçelim mi? emailini verebilr misin?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2012       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
muşamba bez nerede satılır üçgen muşamba bez nereden bulunur,muşamba bezler azaldı nerde satılır acaba istanbulda,, altımı bağlıyorum geceleri altıma işiyorum 4-5 gece haftada oluyor muşambayla bezleniyorum azaldı muşamba bezler satılan yer nere acaba muşambaları,3 yıldır altımı ıslattığım için muşamba bağlanıyor bezleniyorum,muşamba bez azaldı satılan yer neresi bulamadım nerde satılır diye..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2012       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

muşamba bez nerede satılır üçgen muşamba bez nereden bulunur,muşamba bezler azaldı nerde satılır acaba istanbulda,, altımı bağlıyorum geceleri altıma işiyorum 4-5 gece haftada oluyor muşambayla bezleniyorum azaldı muşamba bezler satılan yer nere acaba muşambaları,3 yıldır altımı ıslattığım için muşamba bağlanıyor bezleniyorum,muşamba bez azaldı satılan yer neresi bulamadım nerde satılır diye..

muşamba bez değilde hazır bez kullan. ben de hazır bez kullanıyorum. geceleri altımı bezliyorum. senin yaşın kaç sana göre beden nosu söyleyim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2013       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 yaşım daha altımı ıslatıyom yardımmm Tedavii
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2013       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

15 yaşım daha altımı ıslatıyom yardımmm Tedavii

bunun için altını bağlayabilirsin. ben öyle yapıyorum. çok hoş hemde.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2013       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar bende yıllardır muşamba be kullanıyorum.Ancak son yıllarda muşamba bez bulmakta çok zorluk çekiyorum.Bursada sadece bir eczanede kalmış.Geçenlerde 5 paket birden aldım.Eczane sahibi bayan bukadar muşambayı neyapacaksın diye sorunca çok utandım.Yıllardır kimse muşamba bez almıyordu.İlk kez siz bukadar çok muşamba alınca saşıdım dedi.Artık sık gidip muşamba bez alıyorum.
Alıntı

onlar sanırım piyasada kalmadı. varsa da zor bulabilirsin. hazır bez kullanabilirsin. ben onlşarı kullanıyorum. huggıs prima drynites falan onları kullan. çok rahat çok güzeller. kaç yaşındasın sen ne için arıyorsun bu bezleri. sana yardımcı olabilrim.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2013       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhabalar bende yıllardır muşamba be kullanıyorum.Ancak son yıllarda muşamba bez bulmakta çok zorluk çekiyorum.Bursada sadece bir eczanede kalmış.Geçenlerde 5 paket birden aldım.Eczane sahibi bayan bukadar muşambayı neyapacaksın diye sorunca çok utandım.Yıllardır kimse muşamba bez almıyordu.İlk kez siz bukadar çok muşamba alınca saşıdım dedi.Artık sık gidip muşamba bez alıyorum.

Anladım,ya "çişli bez" marka mı ambalajında ne yazıyor,çişli bez marka mı lütfen onu belirtebilirmisin acaba markası ambalajında yazan nedir acaba? ben çişli bez markayı yıllardır bulamıyorum işiyen çocuk bezi resmi vardı ambalajında,eğer markasını belirtebilirsen çişli bez marka ise telefon numarasını yazabilirmisin çişli bez marka mı mbalajının arkasındaki onu arıyorum ben telefon numarasını yazabilirmisin ok..
Secret(gİZLİ] - avatarı
Secret(gİZLİ]
Ziyaretçi
29 Mayıs 2013       Mesaj #89
Secret(gİZLİ] - avatarı
Ziyaretçi
Ben altıma işiyorum yaşım 15 bana ne önerirsiniz Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad :=(
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2013       Mesaj #90
misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Secret(gİZLİ] adlı kullanıcıdan alıntı

Ben altıma işiyorum yaşım 15 bana ne önerirsiniz Msn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad :=(

altına bez bağla bence.bende öyle yapıyorum yaşım 18 ve bez bağlıyorum.