Merhaba arkadaşlar. Bende de kötü bir durum var. Yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.
Ben de şu an birini seviyorum . Benden 1 yaş büyük. Aslında o bana sürekli baktığı için bağlandım sanırım bilemiyorum ama olan oldu işte.
Biz aynı okuldayız. Ben bu çocuğa ulaşmaya çalıştım bayağı bi süre. Sonra ulaştım faceden ekledim. Merhaba diye mesaj attım. Aynı şekilde bana cevap verdi. Sonra sohbet konusu açmaya çalıştım. İkinci yabancı dil ne görüyorsunuz falan diye. Ama o sürekli bana kısa cevaplar verdi. Sinirlendim ve ortada hiçbir şey yokken aslında, Eğer konuşmak istemediğini baştan söyleseydin üstelemezdin afedersin. dedim. O da bana derdimin ne olduğunu sordu. Bende bir şey dedğil dedim. Ok o zaman dedi ve konu kapandı. Atarlı davrandığımın sonradan farkına vardım.
Aynı şekilde dün biri beni ekledi. faceden . Aynı okuldan biriydi.. Sevdiğim çocuk ortak arkadaşımız değildi... Bende resmini falan görmedim kabul ettim(Büyük salaklık)
yeni ekleyeni kabul ettikten bir saat sonra beni sildi. Aynı şekilde sevdiğim de beni sildi. Daha sonra yeni ekleyen çocuğun arkadaşlarına baktığımda sevdiğim çocuk onda ekliydi ...
Yani beni denemişler...
Ama o yeni ekleyen çocuğu tanıyordum onun arkadaşıydı..
Onun beni silmesi reddetmesi anlamına geliyor değil mi ? Depresyona gireceğim.. Çok kötüyüm huzursuzum. O çocuk sürekli bana bakıyor. Ben bakmadan önce de bana bakıyormuş. Ne yapabilirim bilmiyorum. Faceden engelledim onu. Sonra engelini tekrar açtım. Ne yapsam unutabilirim ya da ne yapmalıyım onun beni tam olarak sevdiğini anlamak için.
Geçenlerde bir yazı okudum internette. Biri sevdiği kişiyi çok takip ettiği için facinden silmiş.. Acaba bu durumda öyle olabilir mi ?
İlk bakışmalar yakınlaşmaya çalışmalar çocuktan geldi. Ama benimle konuşmaya çalışmadı. Yanlarından falan geçerken arkadaşları beni görüyo bakıyo sonra o bakıyor. Sinirlerim çok bozuk. Yardımcı olursanız çok memnun olacağım..