Arama

Karşılıksız birini seviyorum, ne yapmalıyım? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Kasım 2015 Gösterim: 107.397 Cevap: 165
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2011       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben seviyorum birini aslında çok şıp sevdi bi insanım buuda geçer diye pek tınlamadım doğrusu taki okuldaki o güne kadar teomanın istanbulda sonbahar diye bi şarkısı var bilirsiniz Msn Happy işte o prçaya bir ara çok takmıştım ama öyle okulda dinlemiyodum evde sürekli dinliyodum işte o gün okulda şans eseri hem onun sınıfının 3 dersi hmde bizim sınıfın 3 dersi boştu onun sınıfına arkadaşlarımı görmeye gittim sohbet falan ettik ama onunla hiç konuşmuşluğum yok tanışmadık bile sadece arada onun bakışlarını yakalıyodum onların sınıfında biraz oturdum oda sıraya kafasını koymuş duruyodu gürültüden ne yaptığını anlayamıyordum tam o sırada sınıfta bi sezsizlik oldu o istanbulda sonbahar adlı parçayı dinliyodu işte tam o sezsizlik sırasında sanki o parçaya taktığımı bilir gibi gözlerime baktı ondan sonra ben böyle deli gibi sevdim onu şıp sevdiyim tamam ama bu çok farklı ya arada bakıyo aslında bi gün bakıyo bi gün bakmıyo ve sanırım anladı onu sevdiğimi ama ben hala anlayamadım tam olarak beni seviyomu sizce yrdım ederseniz mutlu olurum Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende birini seviyorum ama birbirimizi tanımıyoruz .bn onun için ölürümm yaa.her gn onu uzaktn izliyorm .gçenlerde arkadşlarla kalp yapıp gndrdm .ama adımı fln da yazmadım. ama o da ban abakıyor sanki bnm gndrdiğimi biliyr gibi
yardm edn ne olu rcevp yzn Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2011       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bende de kötü bir durum var. Yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.

Ben de şu an birini seviyorum . Benden 1 yaş büyük. Aslında o bana sürekli baktığı için bağlandım sanırım bilemiyorum ama olan oldu işte.

Biz aynı okuldayız. Ben bu çocuğa ulaşmaya çalıştım bayağı bi süre. Sonra ulaştım faceden ekledim. Merhaba diye mesaj attım. Aynı şekilde bana cevap verdi. Sonra sohbet konusu açmaya çalıştım. İkinci yabancı dil ne görüyorsunuz falan diye. Ama o sürekli bana kısa cevaplar verdi. Sinirlendim ve ortada hiçbir şey yokken aslında, Eğer konuşmak istemediğini baştan söyleseydin üstelemezdin afedersin. dedim. O da bana derdimin ne olduğunu sordu. Bende bir şey dedğil dedim. Ok o zaman dedi ve konu kapandı. Atarlı davrandığımın sonradan farkına vardım.

Aynı şekilde dün biri beni ekledi. faceden . Aynı okuldan biriydi.. Sevdiğim çocuk ortak arkadaşımız değildi... Bende resmini falan görmedim kabul ettim(Büyük salaklık)
yeni ekleyeni kabul ettikten bir saat sonra beni sildi. Aynı şekilde sevdiğim de beni sildi. Daha sonra yeni ekleyen çocuğun arkadaşlarına baktığımda sevdiğim çocuk onda ekliydi ...
Yani beni denemişler...
Ama o yeni ekleyen çocuğu tanıyordum onun arkadaşıydı..

Onun beni silmesi reddetmesi anlamına geliyor değil mi ? Depresyona gireceğim.. Çok kötüyüm huzursuzum. O çocuk sürekli bana bakıyor. Ben bakmadan önce de bana bakıyormuş. Ne yapabilirim bilmiyorum. Faceden engelledim onu. Sonra engelini tekrar açtım. Ne yapsam unutabilirim ya da ne yapmalıyım onun beni tam olarak sevdiğini anlamak için.
Geçenlerde bir yazı okudum internette. Biri sevdiği kişiyi çok takip ettiği için facinden silmiş.. Acaba bu durumda öyle olabilir mi ?
İlk bakışmalar yakınlaşmaya çalışmalar çocuktan geldi. Ama benimle konuşmaya çalışmadı. Yanlarından falan geçerken arkadaşları beni görüyo bakıyo sonra o bakıyor. Sinirlerim çok bozuk. Yardımcı olursanız çok memnun olacağım.. Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2011       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde birini seviyorum arkadışm gtti söyledi oda geldi bzm snfa bni srmş ama heralde bni svmiyomuş napıym sizcee
_____AŞIK____ - avatarı
_____AŞIK____
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #85
_____AŞIK____ - avatarı
Ziyaretçi
ÇOK SEVİYORUM HADDİNDEN FAZLA FAKAT SÖYLEYEMİYORUM BANA BİŞEY DEDİĞİNDEN YANAKLARIM AL AL OLUYOR BELLİ Mİ EDİYORUM NE DOĞRULUK CASARETLİK OYNADIĞIMIZDA 5 KİŞİ BİLİYO SADECE YA O HAYIR O BİLMİYO ONU BURDAN ÖPÜYORUM...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde birini seviyodum arkadaşımı gönderdm söyledi o seni seviyo diye .beni merak edip sınıfa geldi arkadaşıyla.bni çağırdılar ama bn gitmedim braz utandğm içn.ben o gnlerde brz ağlamıştım snirlerim bozulmştu.arkadaşım gidip o ağlıyor fln demiş.oda demiş ki nie ağlıyor arkadaşımda blmiyomş gibi yapma dmş.oda grçktenn blmyrm dmiş.sonra da ona söyle ağlamasın onu ağlatanı bnde ağlkatırm dmiş.sonra glrm yanına demş ama .gelmedi 2 gn geçti.ark.yukarı çıktığın da onn arkadaşı utanıyor fln dmiş .sizce napmalıyım onu çok seviyorumn o bni seviyomudur????sizce??????
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #87
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bnde birini seviyorum arkadışm gtti söyledi oda geldi bzm snfa bni srmş ama heralde bni svmiyomuş napıym sizcee

Sevmekten vazgeç ..!Sonra üzülen sen olursun..

---------- Mesaj tarihi 18:05 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:01 ----------

Alıntı

bnde birini seviyodum arkadaşımı gönderdm söyledi o seni seviyo diye .beni merak edip sınıfa geldi arkadaşıyla.bni çağırdılar ama bn gitmedim braz utandğm içn.ben o gnlerde brz ağlamıştım snirlerim bozulmştu.arkadaşım gidip o ağlıyor fln demiş.oda demiş ki nie ağlıyor arkadaşımda blmiyomş gibi yapma dmş.oda grçktenn blmyrm dmiş.sonra da ona söyle ağlamasın onu ağlatanı bnde ağlkatırm dmiş.sonra glrm yanına demş ama .gelmedi 2 gn geçti.ark.yukarı çıktığın da onn arkadaşı utanıyor fln dmiş .sizce napmalıyım onu çok seviyorumn o bni seviyomudur????sizce??????

Oda belki senin gibi utanıyordur ama oseni sevdiği için cesur davranmış ve onu ağlatanı ben de ağlatırım demişş .. sende madem seviyosn biraz daha yakın davran yoksa sonra çok geç olabilir .. 2 gündür yanına gelmemiş peki hiç göz göze geldiniz mi ? Göz teması kur bu çoook önemli cnm :d

---------- Mesaj tarihi 18:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:05 ----------

Alıntı
_____AŞIK____ adlı kullanıcıdan alıntı

ÇOK SEVİYORUM HADDİNDEN FAZLA FAKAT SÖYLEYEMİYORUM BANA BİŞEY DEDİĞİNDEN YANAKLARIM AL AL OLUYOR BELLİ Mİ EDİYORUM NE DOĞRULUK CASARETLİK OYNADIĞIMIZDA 5 KİŞİ BİLİYO SADECE YA O HAYIR O BİLMİYO ONU BURDAN ÖPÜYORUM...

Göz teması kur ve biraz daha bakımlı ol sana burdan bu tavsiyeyi verebilirim... Sen onu gerçekten seviyosn :d

---------- Mesaj tarihi 18:13 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:07 ----------

Alıntı

Merhaba arkadaşlar. Bende de kötü bir durum var. Yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.

Ben de şu an birini seviyorum . Benden 1 yaş büyük. Aslında o bana sürekli baktığı için bağlandım sanırım bilemiyorum ama olan oldu işte.

Biz aynı okuldayız. Ben bu çocuğa ulaşmaya çalıştım bayağı bi süre. Sonra ulaştım faceden ekledim. Merhaba diye mesaj attım. Aynı şekilde bana cevap verdi. Sonra sohbet konusu açmaya çalıştım. İkinci yabancı dil ne görüyorsunuz falan diye. Ama o sürekli bana kısa cevaplar verdi. Sinirlendim ve ortada hiçbir şey yokken aslında, Eğer konuşmak istemediğini baştan söyleseydin üstelemezdin afedersin. dedim. O da bana derdimin ne olduğunu sordu. Bende bir şey dedğil dedim. Ok o zaman dedi ve konu kapandı. Atarlı davrandığımın sonradan farkına vardım.

Aynı şekilde dün biri beni ekledi. faceden . Aynı okuldan biriydi.. Sevdiğim çocuk ortak arkadaşımız değildi... Bende resmini falan görmedim kabul ettim(Büyük salaklık)
yeni ekleyeni kabul ettikten bir saat sonra beni sildi. Aynı şekilde sevdiğim de beni sildi. Daha sonra yeni ekleyen çocuğun arkadaşlarına baktığımda sevdiğim çocuk onda ekliydi ...
Yani beni denemişler...
Ama o yeni ekleyen çocuğu tanıyordum onun arkadaşıydı..

Onun beni silmesi reddetmesi anlamına geliyor değil mi ? Depresyona gireceğim.. Çok kötüyüm huzursuzum. O çocuk sürekli bana bakıyor. Ben bakmadan önce de bana bakıyormuş. Ne yapabilirim bilmiyorum. Faceden engelledim onu. Sonra engelini tekrar açtım. Ne yapsam unutabilirim ya da ne yapmalıyım onun beni tam olarak sevdiğini anlamak için.
Geçenlerde bir yazı okudum internette. Biri sevdiği kişiyi çok takip ettiği için facinden silmiş.. Acaba bu durumda öyle olabilir mi ?
İlk bakışmalar yakınlaşmaya çalışmalar çocuktan geldi. Ama benimle konuşmaya çalışmadı. Yanlarından falan geçerken arkadaşları beni görüyo bakıyo sonra o bakıyor. Sinirlerim çok bozuk. Yardımcı olursanız çok memnun olacağım.. Msn Sad

Evet cnm çok iyi anlatmışsın ne durumda olduğunu.. Onu tekrar ekle ve geçenlerde biraz atarlı davrandım dee üzgünüm de ... ve onu nerde görürsen gör gözlerinin içine bakk ..Msn Grin Ama belkide çocuk seninle geçenki konuşmasını arkadaşlarına anlatmıştır ve işte bu kız diye seni göstermiştir.. Bu yüzden arkadaşlarıda sürekli sana bakıyor olabilir Msn Happy Ama sen üzülme zamana bırak tatlım D:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimki tam tersi beni seviyomuş onu biliyorum ama ben ondan çok ama çok nefret ediyorum çokta tipsiz bişe ya çilli milli falan felon öff tam bi sinir çok yapışkan davranıyo nası sohutucam kendimden bilmom ya pff..
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
7 Mayıs 2011       Mesaj #89
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

benimki tam tersi beni seviyomuş onu biliyorum ama ben ondan çok ama çok nefret ediyorum çokta tipsiz bişe ya çilli milli falan felon öff tam bi sinir çok yapışkan davranıyo nası sohutucam kendimden bilmom ya pff..

Üzülme tatlım sakınn Msn Happy Bu benmde başıma geldi çocuktan nefret ediyodum ama o bana çok yakın davranıyodu gözünden sakınıyodu Msn Grin Kaç sene önceydi sonra ben ondan nefret ediyodm ve göz göze bile gelmiyodm çünkü bu onun için umuttu..Bende ondan nefret ediyo gibi baktım ama gerçekten de öyleydi ona kendimden soğutmak için kötü sözler söylüyodm yani sa-lak man-yak gibi Msn Grin Şimdi lise son sınıftayım o zamanlar 8 e gidiyodm sen de benm gibi yap yüz verme tatlım tersle Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2011       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn birini seviyorm fakat öyle böyle değil bu aralar aklımı karıştrn biri var sevdiğim insaana bunu yapamam ama o bana umut vermeynce bnde ona mı bakıorm ya bn bilmiyrm bana yardm edn