Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 21

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 101.715 Cevap: 286
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2011       Mesaj #201
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Formu internet sitesinden alabilirsiniz. Forum fransizca tercume ettirmenize gerek yok. Turkiyeden aldiginiz evraklari fransizcaya cevirteceksiniz. Eger yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Simdiden allah kolaylik versin.
Sponsorlu Bağlantılar
acelya - avatarı
acelya
Ziyaretçi
3 Şubat 2011       Mesaj #202
acelya - avatarı
Ziyaretçi
ılk basvuruyu kargoylamı gonderıyoruz . o formu yanı. onlarda bıze fransız evlılık cuzdanını gonderdıkten sonra vıze basvurusu yapıyoruz randevu alıyoruz degılmı??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2011       Mesaj #203
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben fransada evlilik yaptim esim turk 10 yilllik oturum karti var nasil aile birlesimi yapariz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2011       Mesaj #204
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben fransada evlilik yaptim esim turk 10 yillik calisma karti var nasil aile birlesimine basvururuz tsk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2011       Mesaj #205
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaslar bir sorum olcakti esim fransiz vatandasli evlilik fln bitti visa basvurusu icin randevu aldik aceba esiminde gelmesi gerekiyormu o randevuya.??
RoSe - avatarı
RoSe
Ziyaretçi
25 Şubat 2011       Mesaj #206
RoSe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Slm arkadaslar bir sorum olcakti esim fransiz vatandasli evlilik fln bitti visa basvurusu icin randevu aldik aceba esiminde gelmesi gerekiyormu o randevuya.??

ilk randevuya evet birlikte gidiceksiniz ikinci randevu tarihi vericekler o tarihte esiniz gelmesede olur sadece imza aticak..
RiSKLive - avatarı
RiSKLive
Ziyaretçi
25 Şubat 2011       Mesaj #207
RiSKLive - avatarı
Ziyaretçi
S.a Bende aile birleşimi yapmak için bikaç adim attim konsolosluktan gitmek istediğiniz günden 3 ay sonrasi telefonla randevu almamiz gerektiğini bildirdiler ben 8. ayda randevumu almak istiyorum dediklerine göre 5. ayda telefonla arayip randevu istemem gerekiyo ben aradiğim zaman bana istediğim günü vereceklermi yoksa kendileri mi o günü atiyolar ben suan resmi olarak evliyim düğünüm 8. ayda olacak birde düğün günü veya balayi günü cağirirlarsa alt üst olucak hersey bunun bi ayarlanma yöntemi varmidir acaba ?
açelya - avatarı
açelya
Ziyaretçi
26 Şubat 2011       Mesaj #208
açelya - avatarı
Ziyaretçi
merhaba biz nikahımızı olduk.basvuru ıcın gereken evrakları kargo ıle gonderdık. onlarda bıze franzız evlılık cuzdanını gondereceklermıs. o gelınce vıze basvurusu yapacagız ne kadar zaman da gelır acaba bı fıkrı olan varmı??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2011       Mesaj #209
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
peki bu uzun süreli form nasıl dolucak bi anlatın lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2011       Mesaj #210
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavda ne soruyorlar arkadaşlar girenler tam olarak sorulan soruları söyleyabilirlermi????