Arama

Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 89.461 Cevap: 96
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bizler iletişim meslek lisesinden sonra öss yi kazanamassak bir yerde çalışabilir miyiz
Sponsorlu Bağlantılar
EfsaneOzan - avatarı
EfsaneOzan
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #62
EfsaneOzan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Ben anadolu teknik lisesi bilişim ve bilişim sektörleri bölümünde 2.sınıf okuyorum.Ben bu bölümü bitirerek üniversitede ilahiyat fakültesine girebilirmiyim?2 tane lise bitirebilirmiyim?Birde Üniversite puanları kaç üzerinden hesaplanıyor Atıyorum 500,000 üzerinden gibi.Cevaplarmısınız?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2011       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben kız teknik ve meslek lisesi mezunuyum 4 yıllık okumak istiyorum ama alan dışı olması istiyorum acaba okuyabileceğim üiversiteler nereler olabilir? yardımcı olursanız sevinirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2011       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kız meslek lisesinde giyim üretim bölümü 10 cu sınıftayım geçen sene sınıf tekrarı yaptım.seneye bölüm değiştirmek istiyorum çocuk gelişimine geçmek istiyorum ne yapmam gerekir çok acil cevap gönderirseniz sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2011       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben anadolu teknik de okuyorum bu yıl sınavsız gecısde saglıkla ilgilı hangı bolumlere gıdebılrım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2011       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben anadolu meslek lisesi menzunuyum şimdi üniversitede Biyomedikal okuyorum ama İngiliz dili ve edebiyatı istiyorum girebilirmiyim? veya puanım çok kesilirmi? hangi bölümleri cevaplamalıyım? beni aydınlatırsanız sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticarette okuyorum ve çok avantajlı kendi bölümünden bir alan seçiyorsan okul sana ek puan veriyor hem de çok ticaret okuyun matematik güçlüyse benim matematiğim hiç dört gelmedi mesela herkese başarılar...Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2011       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben 2 yıllık bilgisayar bölümü mezunuyum ve 2 yıl daha muhasebe bölümünü okuyabilirmiyim bilginiz varsa lütfen yardımcı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende ticaret lisesi öğrencisiyim 49 yaşında ki adam 3 üniversite 4 fakülte bitirmş biz neden yapamayalım kii???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret meslek lisesi öğrencisiyim üniversite gitmek istiyorum ama araştırmama rağmen düzgün bir cevap alamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz?