Arama

Dalgalı şaçların kabarmaması için ne yapılabilir? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 29 Temmuz 2015 Gösterim: 58.513 Cevap: 83
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
AYnı sorunu bende yaşıyorum ara makas attrtdım hala kaparık bıktım artık salamk istiyorum ya yardım edin delircem Msn Mad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya benim saçlarım çok kabarıyor. okulda açınca herkes dalga geçiyor çok kabarık diye. at kuyruğu da yapamıyorum tüy yumağı gibi duruyor. topuz yapıyorum ama o da çok sıktı . arkadaşlarım saçını hiç kullanamıyosun diyolar. napabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benm saçlarım yıkayınca çok kabarıyor düzleştırıyorum aradan 2 saat geçtkten snra tekrar kabarıyor ben saçlarımı salamıyorum saçlarımın ince ve dümdüz olmasına yardımcı bakım kremleri önerebiLirmisinz ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
enim saçlarım cok kabarıyo lütfen bana bi yağ yada krem söleyin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yıkandıktan sonra saçlarını tokayla sıkı bir topuz yaparsan sabaha kabarmaz veya saçlarını kuruturken tarak kullan yani kurutma makinesini yukarıdan tut ve tarayarak hafifçe aşağı indir bu işe yarıyor ama çok zahmetli
bihter_hazal - avatarı
bihter_hazal
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011       Mesaj #46
bihter_hazal - avatarı
Ziyaretçi
saçı yıkadıktan sonra ıslakken köpük kullan.kurumasına da yardımcı olur.kuruduktan sonra tara.köpük çıktığında saçın kabarık durmaz.en azından
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2011       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
a benimde saçlarım kabarık ve oldukça kıvırcık ma kabardığı için öyle gezemiyorum elidorun mükemmel düz durulanmayan saç kremi var onu sürünce kabarmıyo ama ben kıvırcık olmasını istemiyorum.. istanbuldayım nem almış başını gidiyo bi çare bulamadım oriflame kataloğunda hair max şampuan ve maske var onu kullandım o düz kalmasına yardımcı oluyo ama belli bi süre için ! eğer başka bi çözümü olan varsa lütfen yardım etsin !.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şimdi o problem kıvırcık ve kalın tellilerde çok oluyor.ben de de var.bence eğer saçınız böyleyse saçınızı düzleştirmeye değil bukleleri belirginleştirmeye ve kabarmasını önlemeye çalışmalısınız.köpük iyi bir yöntem.saça iyi şekil veriyor.bence loreal iyi bir marka.öbür türlü elidor 7/24 saç şekillendiricilerde fena değil.saçınıza iyice yayarak,saçınızın kaabarmasını önleyebilirsiniz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saclerım cok kabarık ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2011       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar bende sorun yaşıyorum saçlarım aşırı dalgalı ve bonus gıbı kabarıyorr Msn Grin napabılırım ? doğal yollarla maske felan kullanmak ıstemırom bı çözümü varmı?