Arama

Bu filmin adı nedir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 6.596 Cevap: 23
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu filmin izlemedim ama fragmanını görmüştüm çok zaman önce fragmanı şöyleydi
ıssız bi çöl otobanında normal tip amerikan arabası gidio içinde bi aile var galiba sonra araba görünmez bi duvara çarpıyo araba paramparça oluyo korku filmiydi galiba bulursanız çok sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar,

Sponsorlu Bağlantılar
Bir film vardı ya, hani 2010da çıkmıştı. Böyle küçük bi çocuk vardı. Kardeşinin olacağını zanndediyordu.
birkaç arkadaşıyla kiralık katil filan tutmaya çalışıyorlardı. Sanırım ingiliz filmiydi. hatırlayan varsa lütfen adını yazsın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adamın biri kazıda bi hançer gibi birşey buluyordu, sonra içine şeytan gibi bi kötü ruh giriyordu, sonra o hançeri bi yere götürmek için yola çıkıyordu, yolda araba felan çarpıyor adama hiç birşey olmuyordu tam aksine araba haşat oluyordu... filmi bi türlü hatırlayamadım neydi bu ya?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,

Bir dostumuza bambaşka bir konu için bir uzay komedi dizisinden bahsettim. Fakat adını hatırlayamadım.

Dizide iki akraba (veya arkadaş) genç uzaydan gelmişlerdi (insan kılığında). Amerikan hayatı içinde geçen komik sahneler yani. Bir de USA hava kuvvetlerinden bir binbaşı ile yardımcısı da onların peşinde idiler. Fakat kimseyi onların varlığına ikna edemedikleri gibi alay konusu da oluyorlardı.

(Not: Ordu denen şey Amerika´da da geçim kapısı olmasına rağmen bizdeki gibi kutsal/mutsal uydurulamadığından dizilerde subay vs takımı kolay Ti´ye alınır. Bu dizi ve ondaki iki subayın, yerladıkları sekanslarda bando/trampet sesleri eşliğindeki komik hallerini 2011 Turkiyesi için 80s bir örnek almak mümkün).

Teşekkürler

Misafir
Eskişehir´den
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ağustos 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb bir film izledm filmde bir kız kardes ve kardesi ve babası vardı hni anneleri ölmştüü şehrn uzağında br eve tasındılar orada ruhlar vardı herşeyi mahvetti evlrnde bir loknta actılar ruhlar bozdu sonra bu 3 ruh la arkds oldulAr bukdr izldm yabancı oyunclr oynuyordu lütfn bu flmi bulun ltfen !!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok eskiden izlediğimi hatırlıyorum 2005 - 2006 olabilir. Konusu şöyleydi bi adam sonradan evleniyor ve yeni karısı ona bir ceket hediye ediyor. ama adamın kızı kadından pek hoşlanmıyor ve babasına bi çanta bulup bulmadığını soruyor, adam bi gün kızının bahsettiği çantayı buluyo. çanta şifreli kısa yoldan şifreyi kırıyor ve adamın öldüğünde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkıyor üstünde de karısının hediye ettiği ceket. adam şok oluyor hemen ve ölümünü engellemeye çalışıyor kaderini değiştirmek istiyo adam. hatta o zamandan bi gazete küpürü mü demeliyim onu buluyor orda bir kadının evine ağaç düştüğü ve kadının ve köpeğinin öldüğü yazıyor adam da o tarihte olay mahaline gidiyor ve kadınla köpeği zorla dışarı çıkarıyor dışarı çıkartır çıkartmaz ağaç devrilip eve düşüyor. adam diyor ki ben kaderi değiştirdim ama hayır o kadın başka bir nedenden dolayı gene ölüyor ama köpeği yaşıyor. adam aslında ölmüş kızı da bilim adamı olmuş zaman makinesi icat etmiş ve geçmişe dönmüş belgelerle. babasını kurtarmaya çalışıyor ölümünü engellemek için, kaderi değiştirmek için o, kızı ve eşi mücadele veriyor.

Çok anlattım ama.. Eski bir filmdi gerçekten çok aradık ve tekrar izlemek istiyoruz.Adını hatırlayan var mı?
cesika - avatarı
cesika
Ziyaretçi
12 Ocak 2012       Mesaj #17
cesika - avatarı
Ziyaretçi
resim yapan birisi hepse atılır hapsi resimle süsler patron gelir resim sanatını elinden alır adamda elini keser fimin adı nedir acaba ?
yardımsever - avatarı
yardımsever
Ziyaretçi
30 Ocak 2012       Mesaj #18
yardımsever - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar selam. benim aradığım filmi bulana helal olsun çünkü kimse bulamadı. filmden hatırladığım sahneler şöyle; bir genç kadın yeni bir kasabaya taşınır ya da ziyarete gidiyor.Giitiği yerde bir adam var bu adam hayalet gibi birşey. filmde birde küçük çocuk vardı. sanırım bu çocuk ve genç kadın anlaşamıyorlardı. aynı evde yaşıyorlardı. Birgün kadın ve yanında birisiyle kiliseye ya da yürüyüşe çıkmışlardı. o sırada çanlar mı çalmıştı ne kadının başı dönmüştü ve başını yukarı çevirdiğinde çatı katının orada onu izleyen bir adam görmüştü işte bahsettiğim hayalet adam da buydu .Bu adam o küçük çocuğu istiyordu sanırım.film gerilim-korku-dram türündeydi. yapımı fransa,italya,ingiltere olabilir.film gotik tarzındaydı yani kıyafetler falan ortaçağı anımsatıyordu. tv'de izledim 2000-2005 tarihleri arasında gece kuşağında yayınlanıyordu genellikle. farklı hatırlıyor da olabilirm ama bu filmi çağrıştıran bir film biliyorsanız lütfen cevaplayın.şimdiden teşekkürler.
Blair. - avatarı
Blair.
Ziyaretçi
31 Mart 2012       Mesaj #19
Blair. - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi, hepinizin bilebileceği bir filmden başlamak istiyorum. Öncelikle 60lı ya da 80li yıllarda yayınlanmış bir film. Yazın CNBC-E de rastlamıştım. Turuncu kafalı bir çocuk var ve çok yakın bi arkadaşı. Beraber ülkelerinden kaçmaya çalışıyolar ve kaçarken de bir sürü macera.. Hatta turuncunun babası ölüyor. O olaydan sonra turuncu arkadaşına çok kötü davranıyor hatta yeni arkadaş grubuyla birlikte onu bıçaklıyor. Adı R ile mi başlıyodu bilemedim. Yıllar sonra mektuplaşıyolar öyle bir filmdi.


Bir diğeri, çok önceden vermişti ve bir kız var babası ölüyo o da geleceğe gidiyo ve bilim 'kadını' oluyo. Sonra geçmişe dönecek bi şey yapıyo geçmişe gidiyo ve babasına bi çanta gönderiyo babası öldüğü anın fotoğraflarını görüyo gazetede ölüm ilanı var adamın. İşte çok şaşırıyo falan ve kaderini değiştirmek istiyo kendi haberinin arkasında da bi kadın var o da köpeğiyle odadayken ağaç düşmüş eve. adam onu durdurmak istiyo gidiyo cidden ağaç sallanıyo falan ikisini de kurtarıyo kaedri değiştirdim diyo ama gel gör ki kadın ölüyo başka bir sebepten fakat köpek yaşıyo böyle bir filmdi adam ölmemeye çalışıyo sonunda kurtuluyo sevgilisi, kızı ve bi adamla mutlu yaşıyo..

Bir tane daha vardı ama konusunu da unuttum Msn Tongue Hatırlıyosanız söyleyin lütfen takipte olucam her gün.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2012       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben küçükken bir film seyretmiştim çocuklar var okula gidiolar, yabancı bi film denizin ortasında bi kaleye düşüyolar üstlerine deniz yıldızları geliyo deniz suyuyla beraber

Benzer Konular

4 Haziran 2014 / Misafir Soru-Cevap
7 Şubat 2013 / Misafir Soru-Cevap