Arama

Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Temmuz 2015 Gösterim: 109.476 Cevap: 144
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
geceyarısı güneşini bekleyenlere duyurulur..kitap yaklaşık 1 ay önce türkiyede basıldı ancak gençliğe kötü örnek olduğu gerekçesiyle toplatıldı..ankara d&r dan ayrıntıları öğrenebilirsiniz..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
6. kitapmı valla bilmiyom ama aşırı dercede merak etmeye başladım şim bencede en kısa sürede 5 ve 6. kitap çıkar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ewt 6. kitapta çıkack ama o kitapta ilk kitaplarda yer almayan bazı ayrıntılar anlatılacakmış bölüm bölüm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şey bende 5. kitabın çımmacanı duydum ama ilk12 bölümü süperdi eger 5. kitabi çıkarsa diger 3 kitabıda çıkarması gerek bence çünkü 5. kitapta alacakaranlıkla bazı sahneleri aynı hem sonu bütün hikayeler gibi güsel olması lasım

BU ARADA GEÇEN KİTAPEVİNDE İŞARET İHANET DİE Bİ KİTAP SERİSİ GÖRDÜM O KİTAPLARDA SÜPER OKUMANIZI TAWSİYEE EDERİMMM

BİDE STEPHEN MEYER VE 4 YAZARIN DAHA YASDIĞI Bİ KİTAP OKUDUM ODA WAMPİRLERLE FELAN İLGİLİ ONUDA OKUMALISINIZ ADI CEHENNEMDE BALO GECESİİİ OKUYUNMsn Happy HACER
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2009       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bi kitapÇıya qittim we o bana 6 ay snRa tüRkiye'ye qeLcek ddi =/ yani sanıRm iLkbahaR'da maRt qibi tüRkiye'ye qeLce =S =(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2009       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR 5.KİTABI İLK OKUYAN HABER VERSİNDE BİZDE OKUYALIM MERAKTAN ÖLMEK ÜZEREYİM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2009       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
6 kitap mı?bu doğruysa süper olur.çünkü bende alacakanlığın hastası oldum....
ve 4.kitap gerçekten bitirilmek istenmiyor...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2009       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben niye bulamıyom o zaman kaç aydır arıyom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2009       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım gece yarısı güneşini bilgisayarda okuyor bilgisayardan okumak çok saçma 1 gözlerin bozulur 2.ise ben kitabı elimde okumak isterim umarım en kısa sürede çıkar kasım da sinemalar dolup taşacak çünkü herkes yeni ayı izleyecek bende alacakaranlığın cd si var hergün sıkılmadan usanmadan izliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2009       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu aralar cıkması gerekyo cunku coktan ingilizcesi cktı gece yarısı güneşii....