Arama

KOSGEB hangi işletmeleri kapsar, nasıl faydalanılır, şartları nedir? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ağustos 2015 Gösterim: 155.827 Cevap: 102
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
soru:yeni açmış olduğumuz damızlık hayvancılık işletmesi için kosgeb den yararlanmak istiyorum acaba ne kadar yardımcı olabilirsiniz acil cevap bekliyorum lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
KinqofTheDewil - avatarı
KinqofTheDewil
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #82
KinqofTheDewil - avatarı
Ziyaretçi
Kosqep e qerekli evraklarını tamamla senin çifliqinin deqeri kadar hatta belirli bi miktar üstü kadar sana destek oluyorlar...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 5 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2012       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sigortacılık yapmaktayım kosgepden faydalanabilirmiyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2012       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kosgep nedir,hizmetleri nelerdir.detaylı döküman
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2012       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yeni bir küçük lokanta açacagım kosgep kıredisinden faydalana bilirmiyim. Ve nereye başvuracagımı bilmiyorum. Ne gibi evraklar isteniyor. Lokantayı ankarada açacagım . Ve bayanım ev hanımıydım. Kursa felanda katılmadım. Kredilerden faydalana bilirmiyim . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2012       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
market ve lokanta işletiyorum kendi alanımda işimi geliştirmek istiyorum yaklaşık 20 kişiyeistihdam oluşturacak yeni bir işyeri açmak istiyorum kobi destek kredi limiti nekadar 300 bin tl lik bir yatırım maliyeti için kredi kullanabiliyormuyuz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2012       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mobilya tamirciligi yapıyorum.işimi büyütmek ve üretici olmak istiyorum.bu projeden nasıl faydalanırım.
thendsoldier - avatarı
thendsoldier
Ziyaretçi
27 Haziran 2012       Mesaj #88
thendsoldier - avatarı
Ziyaretçi
Kosgep teşvikleriyle ilgili tüm talepleriniz takip edilir ve çözüme kavuşturulur.
İlgili firmaların dikkatine. EFLİN A.Ş
irtibat için sitemizden bize ulaşabilirsiniz : Eflin Uluslararası Enerji, Eğitim, İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Temmuz 2012       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
35 yaşında ev hanımıyım koskepden 30000 tl kredi alıp servs aracı alıp iş kurabilirmiyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2012       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar,
KOSGEB destekleri, web sayfalarında veya medyada anlatıldığı kadar kolay değil. 4 ay proje yazmakla uğraştık, sonrasında 3 ayda kurulun toplanmasını işlemlerin bitmesini bekledik. Nihayet AR-GE projemiz kabul oldu, çok sevindik. Sonra bir miktar malzeme aldık, faturalarımızı KOSGEB'e verdik, "sıraya sokuyoruz, paramız olunca öderiz" diyorlar. 2 ay oldu hala ödeme alamadık. Ama projede sunduğumuz iş programına uymamız gerekiyor. Nasıl uyabileceğimizi anlamadık. Olayın özeti şu, paran varsa projeni yap, biz paramız olunca size destek veririz. Yapanlara kolay gelsin.