Arama

Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? - Sayfa 12

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2015 Gösterim: 94.068 Cevap: 179
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ünıversıte okuyorum 167 boy 52 kılo fızıgım bu meslege uygun yabancı dılım normal turzm mezunuyum acaba hostes olabılırmıyım
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #112
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ünıversıte okuyorum 167 boy 52 kılo fızıgım bu meslege uygun yabancı dılım normal turzm mezunuyum acaba hostes olabılırmıyım

Evet, olabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2010       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
09.23 2010 da mulakata gidicem bütün özelliklere sahibim hosteslik işini yapacağıma inanıyorum ama şu ingilizce işi kafamı karıştırıyo ingilizceyi sadece okulda aldığım eğitim kadarını biliyorum ingilizceden kalırsam çok üzülücemMsn Sad(( şartmı b ingilizce yaaaaa
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2010       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba 19 yasindayim fransizcam super ingilizcem az ama ilerletmek için herseyi yapmaya hazirim boyum 1.68 kilom56 college diplomam var turkiyede hostesse olmak istiyorum kime ulasip bilgi alabilirim . napabilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar,ben 23 yasndaym ve bu yıl 9eylul türkçe ögretmnlgndn mezun oldm ayrca diksiyonum oldkça iyidr. 1.61 boy 49 klyum inglzceyı orta derecede blyrm.hostes olmk istyrm sartlarnza uyuyormyum blglendrsenz sewınrm..
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #116
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba 19 yasindayim fransizcam super ingilizcem az ama ilerletmek için herseyi yapmaya hazirim boyum 1.68 kilom56 college diplomam var turkiyede hostesse olmak istiyorum kime ulasip bilgi alabilirim . napabilirim.

Çalışmak istediğiniz şirketin sitesine başvuru yapabilir, CV yollayabilirsiniz.
Alıntı

merhabalar,ben 23 yasndaym ve bu yıl 9eylul türkçe ögretmnlgndn mezun oldm ayrca diksiyonum oldkça iyidr. 1.61 boy 49 klyum inglzceyı orta derecede blyrm.hostes olmk istyrm sartlarnza uyuyormyum blglendrsenz sewınrm..

Tamamen uyuyor ancak şöyle bir sorun var 160 boy sınırı ve 3-4 cm arası eksik ölçülüyor.Yaşlanma payı için bu uygulanıyor, umarım sorun yaşamazsınız.
aytaç09 - avatarı
aytaç09
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #117
aytaç09 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar,20 ysndym. çomü matematik oğretmnlgi 2.snfta okuyrm.ıyı dercede ingılzcem ve orta dercde almnca blyrum.boyum 1.78 ve kilom 76 model uçak sertifikam ve 1.uluslararası geleceğin liderleri sempozyum sertifikam var .host olmak istyrm sartlarına uyuyormuyum blglndrsnz sevnrm.
asilem23 - avatarı
asilem23
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #118
asilem23 - avatarı
Ziyaretçi
merhbalar arkeoloji bölümü 2.sınıfı okuyrm boyum166 kilomsa51 ing.cem orta ama deulcomda veya dil kurslarnda ilerletmyi düşünyrm hosteslık meslegi bnm hayalimin mesleği .şarlarınza uyormym blglndrsnz sevnrm..
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #119
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aytaç09 adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar,20 ysndym. çomü matematik oğretmnlgi 2.snfta okuyrm.ıyı dercede ingılzcem ve orta dercde almnca blyrum.boyum 1.78 ve kilom 76 model uçak sertifikam ve 1.uluslararası geleceğin liderleri sempozyum sertifikam var .host olmak istyrm sartlarına uyuyormuyum blglndrsnz sevnrm.

Şuan için bazı firmalar erkek kabin memuru alımını durdurdu, onun için araştırmanız gerekecek.

Alıntı
asilem23 adlı kullanıcıdan alıntı

merhbalar arkeoloji bölümü 2.sınıfı okuyrm boyum166 kilomsa51 ing.cem orta ama deulcomda veya dil kurslarnda ilerletmyi düşünyrm hosteslık meslegi bnm hayalimin mesleği .şarlarınza uyormym blglndrsnz sevnrm..

Şartlar uyuyor başvuru yapabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Adim Sena.18 yasindayim bu sene universiteye basliyorum. Boyum 1.67 kilom 51. Iyi derecede ingilizcem ve fransizcam var. Turkcem de gayet iyidir, az da arapca biliyorum derdimi anlatabilcek kadar ama gelistirebilirim hostes olmak istiyorum yasim sorun olur mu? yardimci olursaniz cok sevinirim