Arama

Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? - Sayfa 14

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2015 Gösterim: 94.092 Cevap: 179
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben thy nın ingilizce elemesinden geçemedim geçen şubatta eger tekrar bayan alımı olursa tekrar başvurma sansım varmı elendigim için,boy kilo dışında elenenler tekrar basvuramıyormu?thy nin 2011 bayan alımı ne zaman olur bide bilen varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2010       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar atlas jet ben suudi arabistan da çalışmak istiyorum arapçam çok iyi 4 yıl arapça okudum barmen lik ve garsonluk yapıyorum 1.85 boyundayım
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
13 Ekim 2010       Mesaj #133
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben thy nın ingilizce elemesinden geçemedim geçen şubatta eger tekrar bayan alımı olursa tekrar başvurma sansım varmı elendigim için,boy kilo dışında elenenler tekrar basvuramıyormu?thy nin 2011 bayan alımı ne zaman olur bide bilen varmı

1 yıl başvuru yapamıyorsunuz ancak THY bu belli olmaz.Her an yeni alım olabilir.Takip ediniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim ingilizcem var fakat lise dengi okul derken meslek yüksek okulu (bayan kuaförlüğü)mezunuyum. normalde dengi okul dedikleri bu olsa gerek diye düşünüyorum ama emin değilim bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2010       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilmiyorum haberiniz varmı??şimdi kız meslek lisesinde yiyecek içecek bölümünün host/hosteslik bölümü açıldı.ben orayı bitirsem acaba beni alırlar mı?cv olmayacak okulu bitirince o zaman ben ne ile başvuracağım??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2010       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba!!! Ben Rita . 23 yaşındayım.Universite mezunum. Mesleğim avukat . Türkçe ingiligçe ve rusça biliyorum. Boyum 1.68 kilo 65.Hostes olarak çalışmam mümkünmü?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2010       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam ben yeşim lise mezunuyum,şuan anaokulu öğretmenliği yapıyorum,fakat arkadaşlarımında tavsiyesi ile atlas jette hosteslik yapmak istiyorum..lise mezunu,1,65 boyunda 54 kilo,fakat ingilizcemin pek iyi seviyede olmadığı sebebi ile, sizce başvuru yapmam uygun olurmu,en azından şansım olurmu ,hosteslik yapan birtakım çevre dostlarım uygun olabileceğimi söyleyip beni çok heveslendirdiler,çok güleryüzlüyüm,yardımcı olursanız sevinirim ! not: bu yaz başvuru yapacağım fakat yinede ön bilgi istedim ,şimdiden teşekkürler..SAYGILAR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2010       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben 18 yaşındayım.Boy 1.72 ve 60 kiloyum.Lise son sınıfta okuyorum.benim hostes olma şansım ne kadardır ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Meraba ben 18 yaşındayım.1.72 boyum 60 kilodayım.2 dil biliyorum almanca ve az da olsa ingilizce.lise son sınıfım.ben hostes olabilirmiyim ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 YAŞINDAYIM TURİZM MEZUNUYUM BOYUM VE KİLOM UYUYO İNGİLİZCEYİ ANADİLİM KADAR İYİ KONUŞUYORUM HOSTES OLABİLİRYİM ŞANSIM VARMI?