Arama

Yüzümdeki tırnak izi nasıl tedavi edilebilir? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ağustos 2016 Gösterim: 177.139 Cevap: 123
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2012       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çizilidği an elma veya elma sireksi kullanın . Çizildikten sonra kapanana kadar elma sürün
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2012       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bence aile doktorunuza danışın

Sponsorlu Bağlantılar

ben biyerim çizildiğinde 1-2 gün içinde gidiyorum ve aile doktorum gerekli ilacı veriyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim yüzüm de 2006 da çizikler oluştu nasıl gide bilir bu çizikler ,ve kollarımda sinek ısırık izleri var bana yardımcı olurmusunuz??????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2012       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bugün yere düştüm ve yüzüm kanadı yüzüme teramisin sürdüm hemen geçer mi azda olsa iz kalır mı ?? .s .s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Temmuz 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim yüzümde 5_6 aydır yarım santim boyunda bir tırnak izi var ne ile geçer lütfen söylermisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2012       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kolumda tırnak izi var ve çok dikkat çekiyor! o kadar uzun değil ama lütfen yardım edin -_- çok iğrenç duruyor ya! Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2012       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi kere abim yüzünden sinir kırizi geçirdim yüzümü tırmak izi içinde bıraktım bir filanda değil 6,7 tane aynı yerdeler çok kötü duruyor nasıl geçer söyleyin lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde 4 sene önce yüzümü bir kuzen tırnakladı hiç iz kalmadı bide baya acıyodu siz yağı falan boşverin krem sürün ben bol bol krem sürmüştüm hem geçiriyo hem acıyı azaltıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tırnak izi için kakao yağı ve kantoran da geçiriyor çünkü bende kavga ettm boynumdan darbe aldım çizikti kaldı iz kullandm faydası pek de olmadı:s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben biriyle kavga ettim kavga sonucu yüzümde 4 tane tırnak izi var düğünmüde yakın ne yapacağımı bilemedim henüz bi ilaç kullanmadım tavsiye edebilecğiniz bi krek yağ hap varmı acsba Msn Sad