Arama

Tırnak yemek nasıl bırakılır, yenmemesi nasıl sağlanır? - Sayfa 15

En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Ağustos 2017 Gösterim: 124.856 Cevap: 172
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2012       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bende tırnaklarımı yıyodum bı gun erkek arkadasım en yakın arkadasımın tırnaklarını cok begendıgını soyoedı ben baya bozuldum ve ayrıldık bı neden yuzunden 1 ay boyunca hıc yemedım ınat yaptım ve nasıl oldu bılmıyorum gerı dondu bana. sımdı ozguvenım cok yuksek deneyın goruceksınız
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
en iyi yöntem bence tırnağını yedigini anladıgın zaman elini çamaşır suyuyla yıkamak.(ama bunu hep yapmayın yoksa eliniz tahriş olabilir) Bunu yaptığınızda çamaşır suyulu elinizi ağzınıza götüremezsiniz çünkü çamaşır suyu ağza sürüldügünde ağzı yakar ve zararlıda olabilir elinizi ağzınıza götürken kesinlikle yememeyi hatırlarsınız. Ben böyle yapıyorum ve bıraktımda Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
en iisi sakız çiğnemek tırnak yemeye ve sigaraya son
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2012       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende bırakamıyorum aşırı derecede.
bırakmak imkansız gibi
bna bi öneride bulunursanız çok mutlu olurum.
woltka1001 - avatarı
woltka1001
Ziyaretçi
24 Şubat 2012       Mesaj #145
woltka1001 - avatarı
Ziyaretçi
Bunun gibi asabi alışkanlıkların, endişe, stres ve sıkıntı anında ortaya çıkan bilinçdışı davranışlar olduğunu söyleyen uzmanlar, tırnak yeme alışkanlığını “onikofaji” olarak isimlendiriyorlar. Tırnak yemek, sosyal açıdan da kabul edilebilir bir davranış değildir. Ayrıca, pürüzlü, yenen tırnakların çekici görünmediğini belirten araştırmacılar, bazı insanlar tırnaklarını çok kötü yediklerini, parmaklarını kanattıklarını ya da tırnaklarını kemire kemire yok denecek kadar az bıraktıklarını ifade ediyorlar.
Tırnak yemenin sağlığı da olumsuz etkilediğini vurgulayan uzmanlar, tırnaklarınızı yediğinizde, ağzınız ile parmaklarınız arasında ileri geri bakteri taşıdığınızı ve eğer şeytan tırnağınızı yerseniz, tırnağınızın kenarında enfeksiyon gelişebileceğini açıklıyorlar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben 12 Yaşındayım Tırnağımın Ucundaki Etleri yiyorum Hep kanıyor Yara bere İçinde Nasıl Bıraka Bilirim ???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mart 2012       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende tırnak yiyiyordum.En sonunda kız olduğum için acı oje aldım tırnak yeme alışkanlığım tamamiyle kesilmiş bir duruma geldiiMsn Happy)))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2012       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben de tırnak yiyorum ya gitara başladığımdan beri azaltmıştım ama gene başladım 11 yasındayım 6-7 yaşlarında başladım .s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı

..

Ben 13yaşındayım ve kendimi bildim bileli tırnak yiyorum bir ara bıraktım ama yine başladım nasıl bırakabilirim arkadaşlarımın tırnaklarını çok özeniyorum...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2012       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende tırnak yıiyorum ben 14 yaşındayım bu işe6 yaşında başladım gerçketen çok kötü br şey am ben şunu anladım eğer gerçekten bırak isterseniz bırakırsınız ve ben sağlakım sağ elim dah hızlı uzuyo gerçekten bırakmayı çok istiyorum inşallah düzelir tırnaklarım ama şunu öğrenmek istiyorum tırnak nasıl dha hızlı uzar ?