Arama

Nasıl yumruk atılır? - Sayfa 14

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Haziran 2015 Gösterim: 138.105 Cevap: 187
orki2000 - avatarı
orki2000
Ziyaretçi
6 Nisan 2012       Mesaj #131
orki2000 - avatarı
Ziyaretçi
Beyler en iyisi hızlı bir şekilde omuzdan güç alarak sağ ve sol kolu surat hızasına doğru hızlıca getirmek ve vurmak
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
orki2000 - avatarı
orki2000
Ziyaretçi
6 Nisan 2012       Mesaj #132
orki2000 - avatarı
Ziyaretçi
Beyler gücü nasıl toplıcaz bu arada
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2012       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar size bi tavsiye sakınlıkla kulağınıza darbe yemeyin ben bi kere arkadaşlarla şakalşırken yedim bir anda kendimi yerde buldum bulanık görmeye başladım sonra denge sinirlerinin kulakta olduğunu öğrendim size tavsiye kulak arkalarına yakın bir tokat atın sonra yere düşer eğer düşmese daha hızlı birdaha deneyin yere düşünce tekmeleyin hala çok hareketli ve saldırgansa kollarından tut diz kapalarınız yapışsın çene eklemine bir yumruk ardından göğüs kafesine çok hızlıca yumruklar nefesi kesilir sonra kafa göz dalın işi biter
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2012       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben boxörüm bana güvene bilirsiniz öncelikleiyi bir yumruk atmak istiyorsanız önceikle yumrugunuzu sıkın sonra gücü omuzdan alacak şekilde adamın suratına vurun tabi bu vuruş çok saglam vurulusa adamı baylta bilirsiniz benim tavsiyem adamı yere sermek için yanagına vurun ve yere serin siz ölüm vuruşunu anlatayım öncelikle aynı şekilde omuzlardan güç alarak adım bütün suratına yumruk saydırın son hareketiniz adamın boynuna öyle bi yumruk atın ki bayılsın inşallah işinize yarar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2012       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkdaşlar Sizin Deidklerinizi Evde Yapıoyrum Ama Kavga Sıasında Hepsini Unutuyor İnsan Teknik Yapamıyor Allah Ne Verdiyse Vuruyor Valla. Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2012       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Osmanlıda tokatçıların uyguladığı taktiği uygula veya dirseyinle burnuna vur
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2012       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İlk önce yumruğunu çok sertleştirin . Bütün gücünüzü omuzdan vermek şartıyla hem kolunuz dirseğiyle hem de yumruğunuzun sivri taraklı yerleriyle hedef alarak vurun . İşte o zaman nasıl yumruk atılıyor öğrenebilirsininiz .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2012       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş 16 senedir tai chi yapıyorum bütün iş nefesini doğru kullanmaktadır. 1 hafta kadar koş ve nefesini düzenle ardından kum torbasına yumruk atmaya başla fakat her yumrukta nefes al teknik 3 yumruk 1 tekmede yatar eğer nefessiz kalırsan işin biter nefes kontrolu sadece. dene gör...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2012       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yumruğu adamın çenesine vurun adam yerde olacak, Eğer yumruğunuzu sertleştirmek isterseniz kum torbası çalışın Tekme içinde kaval kemiği ile çalışın SAYGILARIMLA...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2012       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Öncelikle iyi akşamlar cevaplarınızı okudum tek hamlede adamı devirmek istiyen için yazıyorum ... Bizzat denedigim şeyi anlatacagım yaklaşık 2 yıldır Bodybuilding yapıyorum ordada hocamız saolsun sokak kavgasını ögretiyordu..

Kavgada rakibin tek kişi ise karşısına geçip en uygun zamanda ( O size saldırmadan yada yumruk atmaya hazırlanırken) Direk burnunun üst kısmına kafayı çakın anlınızın üstüyle adam perişan oluyor.. Sonra alttan bir aparkat Sallayın tamamdır .. Adam kesinlikle kapanıyor zaten . Bu şekilde kavgamı ettim ben adam direk kapandı zaten sonra ister vur ister dön arkanı git adamın burun kanlar içinde kalıyor İyigeceler kolay gelsin :w
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.