Arama

Nasıl yumruk atılır? - Sayfa 13

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Haziran 2015 Gösterim: 138.164 Cevap: 187
karahan111 - avatarı
karahan111
Ziyaretçi
1 Şubat 2012       Mesaj #121
karahan111 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yumruğu birde burun ucuna atın ama sakın altta burun kokune vurmayın burun kemiği kırılır beyine batar ve rakıp olur. sah damarın orayada yumruk atıp bayıltabılrsnz ama cok tehlıkelıdır tercıh etmem.pskopat oldugumu snmaın Msn Grin. cevrede hem bı kac kurt var onlar yuzunden huzursuz oluoz oklda kımse bısı yapamıor gecende suratımı tekmeledıler 3 kısı ama snra tek tek yakaladım hepsını pertlettım Msn Grin bı ara rsm ckp koyarım buraya ne halde olduklarını Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #122
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 2 yıldır mma ya gidiorum.kavgada başlarken ilk kulağa avuç içi ile tokat atıp bir sağ birde sol kroşe vurup adama karşı güreş vaziyeti alıyorum adamı yere düşürünce üzerine çıkıpkoluna veya bacağına ağır baskı denilen hujg fisl le dalıorum adam ztn etkisiz hale gelio facebook profilim Tacettin TAKKAÇ teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için www.muratkazgan.com.tr www.bıjikanturkey.com.tr www.mmaistanbul.com.tr veya UZMANTV - Sorularınızın cevabını uzman videoları ile öğrenin. aaa istediğinişzi yazın dövüşle
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2012       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bak ben ne boxa gittm nede fazlasıyla kavga edip kavgayada bulasan tıpdenım umarım önemlidirki ıhtıyac duyuosun.

ilk önce pozisyonunu koru sağlaksan sol ayak öne solaksan sağ ayak öne eller çene mesafesınde çunku çeneye aldıgın darbe ona 5 sn kazandıracaktır dırseklerınde gogus kafesının ustunde şimdi ilk önce kafa atıcaksa elini ensene götür saçınla oynuomus gıbı yaparsan haliyle dirseğin kafa hızasına gelıcektır atıcagı sırada kolunu cevırmen yeterlı dırsegi kafasında bulur yıldızları sayar yumruk atmadan önce [RAKİBİ ALT ÜST ET demek istedigim biliosunkı kulakta denge sıvıları bulunur 2 elınle [kulaklara] hızlı bı sekılde tokat atarsan sersemlicektir gözlerini kapayıp yumruk sallıcaktır ki gardını asla indirme şaşkın yumruklardan birini bulursun yuzunde sımdı yapman gerek çene ucuna sert bı sekılde indir kendini yerde bulur . dedigim gıbı kulaklara atılan tokat önemlidir umarım haklısındır bu konuda .
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2012       Mesaj #124
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Olum bütün gücünle koyarsan adam taklaya gelir zaten Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2012       Mesaj #125
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 14 yaşında bir kick box cuyum yumruğunuz gevşek bırakın bütün gücünüzü bileğinize ve omuzunuza verin sonra tam çene eklemine yumruk atın ama yumruğu atarken elinizi sıkın çok etkilidir sonra oradan uzaklaşın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2012       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
neden hep yumruk atarken elimizi sıkarız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
psikopat - avatarı
psikopat
Ziyaretçi
17 Mart 2012       Mesaj #127
psikopat - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar ben küçükken çok süt içermişim boyum uzun ve kemiklerim iri kısaca vücudum iri sınıfta biri var sen kızsın gücün az diyor ama ben yumruk attım 500 e çıktı. ben daha güçlü yumruk nasıl atabilirim.sınıfın en güçlüsü olmak istiyorum bu arada 13 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum ve bayanım bu yüzden erkeklerle başım dertte hep kavga ediyoruz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Nakavt Yumrugu Olarak bilinen Sol Yumruk En etkililerden Biridir Eger Bir Spor ile uğraşıyorsanız nasıl yumruk Atıldıgını Gerektigi gibi bilirsiniz Dayanma Adımınız Önde Olacak Şekilde Sağ Veya Ol El Kulak hizasını Dogru Çekilir Ve ters bir Şekilde Tutulur yumruk düz atılır bununla birlikte burun ve çene kısmına atarsan nakavta getirmiş olursun yada sersemletmiş yumruk kulak hizasından ok gibi çıkarken vücut belden yukarsı kısmı yumruk kolunu tersine ileri hakerek ettirilir omuz çene kısmına getirilir dövüşecek kişi akıllı ve çevik olmalı yumruktan sonra hemen gard alınıp savunmaya geçilmeli nakavk kısmında ise çene ye agır yumruktan sonra kulak altına dogru olan kısmana vurulur ve kişi nakavt olur (Dz.K.K Spor Akademi Bölümü Ögrencisiyim Aynı Zamanda Kıckboksörüm )
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
27 Mart 2012       Mesaj #129
sade - avatarı
VIP hazan
Alıntı
psikopat adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar ben küçükken çok süt içermişim boyum uzun ve kemiklerim iri kısaca vücudum iri sınıfta biri var sen kızsın gücün az diyor ama ben yumruk attım 500 e çıktı. ben daha güçlü yumruk nasıl atabilirim.sınıfın en güçlüsü olmak istiyorum bu arada 13 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum ve bayanım bu yüzden erkeklerle başım dertte hep kavga ediyoruz

Msn GrinsüpermişMsn Punchbak göstererek anlattım böyle yapRofl
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2012       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sert yukruk atmak için yumrukunuzu sıkın sabitce atmak istetikiniz yere omuzdan çıkararak vurunuz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.