Ziyaretçi
bence git bir muşta al bitpazarlarında perşembe pazarlarında bıçak satan yerlerde var
vuruken muştaya etki ettiğin kuvvet muştanın ağırlığıyla birleşir daha sert vurursun
örnek 10N kuvvetinde vuruyon muşta ile vuruşun 50N olarak hissetirir
vuruken muştaya etki ettiğin kuvvet muştanın ağırlığıyla birleşir daha sert vurursun
Sponsorlu Bağlantılar

Nasıl yumruk atılır?
azkaban tutsağını izleyen bilir Hermione nin yumruğunu
basmayın basmayın rezil olursunuz tokatta atmayın yani ters atmayın o atalarımızın ustalığı...ah ulan ah nerde eski türkler.elinizi kaldırın geri çekin var gücünüzüle tokatı yapıştırın.yumruğa gelince taktik aramayın abi çünkü çok adrenalin nabdınızı bilmiyonuz pat pat indiriyonuz.onun için yumruk tektiğini de unutuyorsunuz.(yine dicem) onun için ilk darbeyi siz atın.amma fakat ve lakin ilk siz atmadan önce durduk yere atmıcadınız ya?laf dalaşması yumruk atcanızda hemen taktiği uygulayın yapıştırın.sonra noldu len die bakmayın bodozlama indirin.taktiği hemen uygulayıp birden vurmassanız (aklınıza gelir gelmez) vuramassınız heyecanlanırsınız bişyer olr bacağınız titrer hızlı hızlı kalp atar ilk darbe karşıdan sizde pat pat pat indirirsiniz ondan ben hiç yumruk atamadım ancak 1 kavgamda atabildim karşıdaki kadar ondada yine heycanlandın o vurunca birden boşa aldım pat pat bende indirdim.onun için aramayın.bide o ilk suratımda göz-burun harici bi yerime vurdu sanırım ağzımdı.sonra gözlerime yaş geldi öle dolduki gözlerimi açabildiğim kadar hatta açamadığım kadar açmak zorunda galdim gözümü kapatamdım yaşta akmadı gözümde birikti birikti.ondan nere vurduğumu göremedim ama her darbem sonuçta adama gitti.birincisi nie yaş geldi ikincisi nie akmadı üçüncüsü bu heycan engellemek için ne yapmak lazım??cvp?