Arama

Nasıl yumruk atılır? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Haziran 2015 Gösterim: 138.162 Cevap: 187
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2011       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kardeşimm etkili yumruk atmak istiyosan kick boksu öneririm gerçekten büyük faydası oluyor teknik bilmiyorsan eğer teknikleri biliyosan bodye git büyük faydası oluyo vücut gücünde
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2011       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
normal yumruk yap sonra orta parmağını bükülmüş halde yarısına kadar dışarı cek adama vur burnu kır
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bruce lee nin yeni çekilen filmlerinde öğretmeni ipman den duydum gücü ayağından al ve yumruk atarken kalbinden at yani hisset bu şekilde 1 inçlik vuruş yapılabiliniyor tabi biraz çalışmak lazım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2011       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 15 yaşındayım. daha neredeyse hiç gitmedim dövüş kursuna. ancak okulda bi eleman çok kaşınıyor. onu direk indirebilecek bi kaç hamle söyleyebilir misiniz ? yada mesela omuzdan vur demekle şey mi demek ? ben boşta vururken omzumun kasıldığını hissediyorum. bu mu omuzdan vur demek ? birde ben ful sağ el çakıyorum sol elle hiç vuramam. isabet bile ettiremem. sol eli güçlendirmek için ne yapmam gerekiyor. lütfen yardım edin ??
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
EtKili yumruk için kun fu duruşu yap sonra yumruk at zaten ozaman anlarsın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2011       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
her zaman orta parmağının kemiği ile sıyırt sonrası kolay koldaki hasas nokatayı bulman lazım ama surat dersen çene eklemi kickboks yapıyorum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2011       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bak gülüm ... önce güçlü olman lazım (şınav , mekik, koşu tavsiye aderim.. ) sonra birisini dövmek için karşındaki kişi veya kişilerden bir adım geri gelmelisin sonra yumruklarını hassas bölgelere vurmalısın örneğin(göz, burun, çenealtı, boğaz gibi )(boğaz tavsiye ederim )sonra acımasız olmalısın bayılana kadar tekme tokat kişinin yada kişilerin üstüne yürü yumruk atarken kolunun dirseği sabit olup tüm gücünü omuzuna verip yapıştır onu yere bir başka kural ise ceplerinden bıçak kemikkıran çıkabilme olsılığıda var bu yüzden sende emanet yoksa çok dikkatli olmalısın kaçmayı hiç tanvsiye etmem sana çünkü sen ondan uzaklaştığında emaneti sırtına atabilir kavgada ne kadar yorulursan pes etmemelisin ....

(MaRdİnLiİi_YaŞLı_KuRtT)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2011       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
birisini dövmek için karşındaki kişi veya kişilerden bir adım geri gelmelisin sonra yumruklarını hassas bölgelere vurmalısın örneğin(göz, burun, çenealtı, boğaz gibi )(boğaz tavsiye ederim )sonra acımasız olmalısın bayılana kadar tekme tokat kişinin yada kişilerin üstüne yürü yumruk atarken kolunun dirseği sabit olup tüm gücünü omuzuna verip yapıştır
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba15 senedir boksörüm arkadaş lar bir boksör 3 saat bir kum torbasına vurur ama bir balici serseri vuramaz güçlü olmak için duvarı gazetekaplayın yada yumruk üstüne şınav yada şınav mekik çekiniz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kavgada nasıl yumruk atılmalıdır nereye atılmalıdır
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.