Arama

Nasıl yumruk atılır? - Sayfa 17

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Haziran 2015 Gösterim: 138.883 Cevap: 187
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2012       Mesaj #161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler sert yumruk için sağ eliniz daha iyi kulanıyorsanız sol ayak önde omuz geride hız x kütle ( yani çok hızlı ve ileri atılarak) vurulması lazım yumruklarınızı sertleştirmek istiyorsanız yumruğunuzun üstünde kollar cok acık şınav çekmek gerekir her gün 30 dakika ağırlı 30 dakika esneklik çalışın ama kasdan önce kemik gelir bilek kaslarınızı ve kemiklerinizi geliştirin proteinli besinler alın ( süt yumurta et kahve rengi pilav vs..) (ben 23 yaşındayım 8 yaşında box klubüne başladım )
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2012       Mesaj #162
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sag ayak öne atıp kendini dengele gücünü bacagından al ve vururken serçe parmagını daha fazla sık
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2012       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler bence en etkili çözüm yumruhunu iyice sık ve adamla 1 yumruk mesafe kalacakken 2. parmahını sıkıca vurun buda karetede 6.hareket vuruşudur
hakanince17 - avatarı
hakanince17
Ziyaretçi
24 Aralık 2012       Mesaj #164
hakanince17 - avatarı
Ziyaretçi
ya sen yazmışsın boxtan kimse ölmedi diye bir araştır bakalım boxtan kaç kişi öldü diye.
eğer amacın kendini savunmak ise aikido ya git babanada söyle aikido bir savunma sanatıdır ve çokta işe yarar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2013       Mesaj #165
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 8.sınıfa gidiyorum fakat arkadaşlarım benimle alay ediyorlar bi çocuk var kendini bişey zannediyor karnıma ve koluma sert darbayle yumruk atıyor ve kramp giriyor koluma onu nasıl aynı şekilde dövebilirim Msn Grin ciddiyim acil ardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2013       Mesaj #166
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
TEK YUMRUKTA ADAMI NASIL YIKARIM
ugurcicek - avatarı
ugurcicek
Ziyaretçi
1 Ocak 2013       Mesaj #167
ugurcicek - avatarı
Ziyaretçi
kolunu her zaman düz tutarak vurman gücünü ikiye katlamanı sağlar Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2013       Mesaj #168
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben sert yuruk atamıyom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2013       Mesaj #169
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sert yumruk atmanın yolu vücudu ve omuzu kullanmaktır yumruklarınızı sertleştirmek istiyorsanız ilk başlarda günde 25 yarım şınavla baslayın ve arttırın bu göğüs kaslarınızı güçlendirecek ve daha tesirli vurmanızı sağlayacaktır.dambıl ile çalıştığınızda yumruk arınız hızlanır.vucud ile vurmak için sağ eli kullanıyorsanız sol ayak ileri sağ el geri yapmalısınız sol el kaşta sağ el çenede olmalıdır.vururken adım ileri ve omuz kuvveti le vurursanız ve ayğınızı yerden kaldırmayıp yer çekimi ivmesini kullanırsanız kilonuzun 10 katı vurursunuz.tek yum ruk ile iş bitireceğiniz noktalar ise çene ve altı şakaklar testisler alın ortası nefes boşluğu ve gözdür.

AİKİDO SENSEİ KAAN TAN

bakın yanlış düşünüyorsunuz hız en önemli olan şeydir sen daha gerilirken adam sana düz yumruk veya zincir yumrukla girse halini bile düşünemiyorm gücünüzü kolunuzla kontrol etmeyin aklınızla kontrol edin herşey güç değildir tabi gücünde etkisi vardır ama wing chunla ilgileniyorum sizin yumruk atmanıza fırsat bile vermem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2013       Mesaj #170
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE=Misafir;1784116]Beyler en etkili yumruk ben sağlak olduğum için ona göre anlatıyorum sol ayağımızı one atıp vucudumuzun yukunu one vererk düz ve cene ucuna gelen yumruktur tek darbeyle cok dayanıklı kışileri bile indirebilirsiniz ben 13 yasındayım 13 yasındayım die yanlıs olduğunu dusunmeyin ben bu yasta 16 - 17 yaslarındaki cocuklari dövüyorum ve hıc darbe almadan[/QUOT

wing chunla ilgileniyorum ve inanın hız da cok önem var saniyede 5 6 tane yumruk atıyorum bunada zincir yumruk deniliyor herşeyi güce bağlamayın akıl kastan üstündür wing chun bunu kullanır eğer isterseniz hassas noktalarıda söyleyebilirim