Arama

w.cn uzantılı adrese ait posta kutusunun açılmamasının nedeni ne olabilir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Temmuz 2015 Gösterim: 11.462 Cevap: 30
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Kasım 2010       Mesaj #11
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
@w.cn uzantılı email hesapları kullanım dışı kalmış olabilir. Geçmişte de bu sorun yaşanmıştı ancak bir süre sonra tekrar kullanılabilir hale gelmişti. Bu kez tamamen kapatılmış olabilir. Henüz resmi bir açıklama yok.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
@w.cn uzantili msn adresimi acamiyorm bende de ayni hata kodunu veriyor.sifreyi sifirladim ama yine de acilmiyor.sayfalari tek tek okudum kimse cözüm bulamamis sanirim.kac yillik msnim gitti ya Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
axidd - avatarı
axidd
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #13
axidd - avatarı
Ziyaretçi
benim @w.cn bugün saat 12 gibi açıldı ve hotmailme dahi erişebiliyorum . sanırım coğu kısının hala kapalı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gençler benim bi sorunum var: msn adresimi yeni olan msnlive dan acarken "kişi listeniz kullanılır durumda değil" dio ama her pc de bulunan en eski ve dandik msn programıyla acabiliyorum ancak bunun çözümünü bilen yardım etsin lütfen şimdiden teşekkürler...
cizcik - avatarı
cizcik
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #15
cizcik - avatarı
Ziyaretçi
benim @w.cn adresim cumartesi gece kapandi hala acamiyorumMsn Sad isin kotusu her seferinde yeni sifre gonderiyorlar.Sayet bu adres iptal olsa neden yeni sifre gondersinler.Ama isin garibi de gonderdikleri sifreler de acmiyor )))))))
axidd - avatarı
axidd
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #16
axidd - avatarı
Ziyaretçi
benim adresim yukarda yazdıqım gibi uzun süredir acık hala. benimde c.tesi gecesi 12 gibi kapandı. 1 gün sonra acıldı tekrar. cok baskı yaptım mailler attım ettim ve acıldı . sorunsuz calısmakta Msn Happy maillerime dahi ulasabiliyorum. ama söle bi duyum war aynen yazıyorum burayada...

Bilindigi üzere w.cn Mail hesapları hotmail üzerinden pop destegi ile acılmaktaydı 48 saattir işlem görmemektedir w.cn mail hesabı kullanan kişilerin facebook adreslerindeki mailleri değiştirmeleri önemle duyrulur w.cn hesapları kısa bir zaman için acılmayacaktır Bu açıklama ise şöyle belirtilmektedir hotmail Tek bir host firmasına sadece 10000 adet mail yonlendirme hakkı tanımaktadır fakat w.cn bu sayıyı fazlası ile aşmış oldugundan kısa bir süreligine askıya alınmıştır.

ALINTIDIR.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar mailimi okumam lazım Aynı sorun bendede var w.cn Adresimi nasıl kapatabilirm Acıklayıcı bi bilgi verin.. lütfen
Gktg - avatarı
Gktg
Ziyaretçi
18 Kasım 2010       Mesaj #18
Gktg - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Ekibi w.cn@ Domainli Messenger Adreslerini artık dogrulamamaktadır... Sebebi ise w.cn@ domainli adreslerin WLM ekibi tarafından kurulmamış olması ve virüs taşımaları...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Virüsleri temizlenen kişilerin w.cn@ domainli hesapları WLM ekibi tarafından açılıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benımde acılmıyo ıd acaba kapaptımı bu msnleri?