Arama

w.cn uzantılı adrese ait posta kutusunun açılmamasının nedeni ne olabilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Temmuz 2015 Gösterim: 12.036 Cevap: 30
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Temmuz 2015       Mesaj #31
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
cLewra adlı kullanıcıdan alıntı

Değerli MsxLabs üyeleri,

Sponsorlu Bağlantılar
Nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü uzun süredir girmediğim @w.cn uzantılı mail adresime outlook.com üzerinden ulaşmak istediğimde benden cep telefonuma gelen kodu girmemi istiyor. Kodu girmeme rağmen "Bize aşırı korumacı diyebilirsiniz, ama ........@w.cn uzantılı mail adresinin sizin olduğunu doğrulamanız gerekiyor" diyerek bana bir doğrulama maili gönderdiklerini bu doğrulamayı yapmam gerektiği yazıyor (cep telefonuma gelen kodla doğruladığım halde) Ben gelen kutusuna ulaşamıyorum ki maili doğrulayayım? Anlamıyorlar ne yazık ki. 3 gündür tüm internet sayfalarında araştırıyorum fakat hiçbir yöntem işe yaramadı. İçinde önemli bir yere kayıt olduğum bilgiler olmasa bu kadar takmam fakat almam gerek mail var. Aldığım hatayı ek olarak yüklüyorum. Şimdiden ilgileneceğinizi düşünüp teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

İyi forumlar.

Konuyla ilgili doğrudan Microsoft teknik destek ekibine ulaşmak için bu formu doldurun: Microsoft Hesabı Desteği - Windows Yardım
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.