Arama

Okul değiştirme şartları nelerdir? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Ağustos 2015 Gösterim: 96.538 Cevap: 174
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2011       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
puanın tutuyorsa okulunu değiştirebilrsin ilk dönem sonuna kadar...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2011       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben endüstiri meslek lisesine gidiyorum 9. sınıf öğrencisiyim diploma notum 60:20 Ticaret meslek lisesine geçmek isitiyorum okulu deyiştirirken belli bir kriterlerde puan isityorlarmı bilen yazsın .
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2011       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"puanın tutuyorsa okulunu değiştirebilrsin ilk dönem sonuna kadar..."

biraz daha açıklayabilirmisin ?
ben şu anda anadolu meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümünü gidiyorum 380 puan sbs ortalamam ben şu anda başka bir anadolu meslek lisesine yada anadolu lisesine geçiş yapabilir miyim ?
cevaplarınızı bekliyorum çünkü bu okul berbat Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2011       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar ben anadolu lisesi 9.sınıf öğrncisiym yeni başladm.ve ben sağlk meslek lisesini istiorm ancak orayı ilk tercihlermde 5 puanla kaybettm acaba dönem arasında oraya geçebilr miym bana yardmcı olursanız sevinirm ben çok istiorm sağlığı lütfen yardm edn.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2011       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar ben anadolu lisesi 9.sınıf öğrencisiym.Yeni bşladm ama ben sağlık meslek lisesini istiorm puanım 388 ve ilk tercihim sağlığı 5 puanla kaybettm yani orası 393 acaba beni dönem arasında oraya kabul edebilrler mi yardmlarınızı bekliorm arkadaşlar(Diploma puanım:88,23)
süheyip - avatarı
süheyip
Ziyaretçi
1 Ekim 2011       Mesaj #96
süheyip - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar bende 10. sınıftayım endüstride okuyorum ve okuL degiştirmem gerekiyo endistürüde elektirik böLümündeyim geçicegim okuL kız meslek bu okuLda elektirik böLümü oLmadıgı için direk geçiş yapamıyorum nasıL yapabilirim bilgi veririmisin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2011       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 9.sınıfta kaldım bu yıl ikinci senemi okuyorum okul değiştirmek istiyorum bunun için farklı şeyler söleyenler oluo okul değiştirebiliyor muyum hakkım varmı bilgi verir misiniz lütfenn !!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
10.sınıfım okul degirtirmek için dilekçe gönderdim ama sonra fikrimi degistirdim iptal ettirebilir miyimm?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 75 yıl cumhuriyet lisesine gidiorum ve başka bir okula gitmek istiyorum ne yapmam gerek
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2011       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşler siz okul falan değiştimessiniz ben endüstri meslek lisesindeydim sütçü imama geçmek istedim olmaz dediler bende kaydımı sildirdim şu anda oto elektrikcide çalışıyorum işimden çok memnunum o yüzden boş yere okumayın gidin çalışın