Arama

Paranormal Activity filminin gerçek olup olmadığı hakkında kesin bilgi verir misiniz? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Şubat 2015 Gösterim: 77.723 Cevap: 128
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #51
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Gercek olan o ki gördüğümüz şey bir film şu ana kadar...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bu filmi izledim ama 1. izlemeden direk 2.ye geçin çünkü filmin 2. si daha açıklayıcı ve filmdeki keyti 1. de daha büyük ama 2.ce 8 yaşında falan o civarlarda olsa gerek direk 2.yi izleyin ama bn izlereken koptum gülcem die ve daha 11 yaşında bebeyim Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #53
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Gercek olmayabilir ama ufak yasta izlemek ileride sorunlar doğurur bu gercek.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Film gerçek değil ancak, yazarın başına bunun gibi olaylar gelmiş. Mesela... Yazar bazı önemli şeyler yazıyormuş. Bir adam gelmiş ve bir konudan bahsedip vazgeçtiği söylemiş. Yazar bu işe girmeyi çok istiyormuş. Kağıtları parçalayıp çöpe atmış. Diğer gün kalktığında masasına bakmış. Kağıtlar masanın üzerinde dümdüz duruyormuş. Yazar bu günden sonra masallar yazmaya başlamış. Ve bu filmi yazmış. Yani.. bu film yazarın hayatı kısaca............
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
7 Haziran 2011       Mesaj #55
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Bu da değerlendirilmesi gereken bir yorum. Ancak fantastik amerikan filmlerinin zaten hangisi doğru ki?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler açıklıyım ben size. bu gibi olaylar zaten dinimizce bilinen olaylar zaten bu olay dışında herkez dedelerinden vea yaşlılardan duymuş olmalı bu tip olaylar günümüzdede yaşanmasa bile eski zamanda birçok kez karşılarına çıkmış ve yaşanmış olaylar. ama bu film esasında bende gerçekmi yalanmı bilmiyorum zaten bilirsiniz amerikalılar her şeyi ilgi çekmek için yaparlar. ama bu tip olayları düşünüyorsanız kafaya takmamaya çalışın korkunun ecele faydası yok demişler Msn Tongue aynı bizim türk filmindede oluyor musallat filmi en basitinden oda gerçekten esas alınarak yapılmış bir filmdir bu çoğ doğru cinlerde insanlara aşık olabiliyormuş diye bir olay duymuştum ben siz genede ne olur ne olmaz Naz suresini bilmenizi tavsiye ederim özelllikle de cünüp gezmenizi hiç ama hiç tavsiye etmiyorum teşekkürler.
shalafi - avatarı
shalafi
Ziyaretçi
18 Haziran 2011       Mesaj #57
shalafi - avatarı
Ziyaretçi
Saat gece 2:08 ve az önce ilk olarak 2. filmi izleyip sonra 1. filmi izledim... film yapım olarak berbat bir film, saçmalıklarla dolu, korkular ve yaşananlar tamamen yapmacık... oyunculukları kötü olduğu gibi gerçeklik havasını sadece baştaki yazıdan vermeye çalışmışlar ki bunda başarılı olduklarını yorumları okuduğumda gördüm...

Arkadaşlar siz bunları burda tartışadurun adamlar filmden kazandıkları parayı çoktan sindirip doğaya karıştırmışlardır...

Öncelikli olarak amerikadan bahsetmek istiyorum... kökeni 10 binlerce yıl öncesine dayanan bir iradenin elinde bulunan bu ülke televizyonun icadından sonra gücünü katlayarak insanlık üzerinde etkide bulunmaya devam ediyor... binlerce yıldır dünyayı çeşitli yöntemlerle yönetmiş, kimi dönemlerde kendini tanrı olarak tanıtmış, kimi dönemlerde dinlere müdahale edip değiştirmiş, ülkelerin geleceklerine şekil vermiş, binlerce insanı gözünü kırpmadan öldürebilmiş güçlü bir irade...

Günümüzde izlediğiniz kadın programlarında yaşananlar gibi bu filmde tamamen hayal ürünü... öncelikli olarak bunu size belirtmek isterim.. buna gerçek demek saçmalıktan öte birşey değildir. siz izlediğiniz o küçük kutuda söylenilen her şeyi doğru saymaya programlanmış beyinleriniz bir süre sonra buna endeksli hale geliyor, hayalgücü zengin insanlar böylelikle öncelikli olarak uçuk gelen, vampir, kurtadam, ejderha, çeşitli yöresel canavarlar falan oluşturmaya başlıyorlar, sizler bunlara tepkili yaklaşıyorsunuz, saçma geliyor ve dalga geçiyorsunuz... bu konular yöresel hikayeler olarak size dayatılıyor ve filmlerde hatta dizilerde sizlere gösterilerek beyninizin buna alışmasını sağlıyorlar... arada güvensiz kaynaklardan fısıltılarla yaymaya devam ettikleri yaşanmış korku hikayeleri sizlere ilk başta dalga geçtiğiniz konulara acaba mı demenizi sağlıyor... son olarak bu şekil filmler ile bunları gerçek saymanız sağlanıyor... birkaç yıl sonra tüm medyayı elinde tutan bu irade size bir flash haber diye cnn de haber olarak böyle bir durumu geçtiğinde beyinleriniz otomatik olarak bütün fantastik kurguları gerçek kabul edecek şekilde hazırlanmış olacak...

İnsan beyni öyle mükemmel yaratılmıştır ki, çözülmesi imkansız bir bulmaca gibidir, insan dediğimiz bizim ruhumuzun kabuğu, tamamen organik ve mükemmelleştirilmiş biyolojik makine, ışığın yansıması ile görüntüler görür... gördüğünüz herşeyin aslında milisaniyeler kadar önce olan olaylar olduğunu bilmek zaten gördüklerinizin gerçekliğini sorgulamanıza neden olabilir... son zamanlarda öyle konular dönüyor ki acaba bütün dünya beynimizin içinde kendi oluşturduğumuz kurgular mı yoksa ben sadece başkasının kurgularının bir parçası mıyım... demekten kendimizi alıkoyamaz olduk... ne dersiniz gördüğümüz her şey bir görüntüden ibaretse bu görüntüleri bizlerin oluşturuyor olma ihtimali söz konusu olabilir mi?

Akli dengesi bozuk dediğimiz insanlar olmayan görüntüler görebilirler, onların beyinleri kendi içinde aradıkları ve kaybettikleri duygularını dışa vururken ete ve kemiğe bürünmesini sağlayıp bir canlı olarak karşılarına dikerler... onlar dışında kimse bu varlıkları görmezler... ama onlar bunlara dokunur ve hisseder, onlarla konuşurlar... bu onların bilinçlerinin kendi içinde çatışması sonucu oluşur... her insan birden fazla karaktere sahiptir ve çoğu insan ömrü boyunca tek bir baskın karakter ile hayatını sürdürür... sonuç olarak tüm bu dayatmalar sonucu bazı şeyleri gerçek olarak çoğunluğun kabul etmesi ile olaylar gerçek olmaya başlar...

Beyin kontrol deneyleri sonucu elde edilen bulgularda, insan beynini doğrudan kontrol etmenin çok zor olduğu farkedildi, dolaylı anlatımlarla beynin bilinçli halinde var olan duvarı aşabilirsek yani popüler deyişle bilinçaltına veriyi gönderebilirsek kişi beyninde bir fikir oluşur ve bu fikir yavaş yavaş beyne yerleşir ve gerçek olur... kişi inandığı her şeyi gerçek olarak kabul eder ve ömrü boyunca bu gerçekliğin kanıtlarını beyin yaratabilir...

Amerikan film sektörü, medya, televizyon kanalları veya magazinciler, siyasetçiler, sanatçılar daha doğrusu yüksek kesimin büyük çoğunluğu bir amaca hizmet eder ve ortak çalışır... bu ve bunun gibi yapımlar sadece kafa bulandırmaya ve asıl gerçeklerden uzaklaştırmaya yarar ki bu konuda gerçekten büyük saygı ve hayranlık duyarım onlara... gerçekten çok başarılılar....

Asıl konuya değinmemiz gerekir ise... hiçbirşey yokken O vardı, her vasıfın en mükemmel hali O'nda toplanmıştı, başı veya sonu yoktu... O bilinmez bir hazine idi, bilinmek istedi... ve varlıkları yarattı... o cinleri de kendine kulluk etmeleri için yarattı, dünyanın idaresi cinlere verilmişti ve onlar burada hüküm sürüyorlardı... Melekler iradesizdi ve kulluk ve hizmet için yaratılmışlardı, iblis meleklere hocalık etmek için yaratılmıştı...

Cinler dumansız alevden yaratılmıştı... rengi olmayan doğal gaz alevine benzer bir yapıdaydılar, bilinen diğer yaratılmış alem varlıkları gibi farklı şekillere bürünme kabiliyetlerine sahiplerdi...

Melekler ışıktan yaratılmış ve birkaç farklı şekilleri vardır, ne erkek ne dişidir, cinsiyetleri yoktur, iki veya dört kanatlıdırlar ve ışık hızı veya daha hızlı hareket edebilirler...

İblis ateşten yaratılmıştır ve üstün vasıfları vardır, meleklere hocalık eder ve iradesi vardır, yani bilinenin aksine iblis ne cin nede melektir...

O insanı yaratmak istemiş ve bunu meleklerine söylediğinde melekler bile istememiş, sonuç olarak O insanı yaratmış, kendi suretinde şekil vermiş ve kendinden bir parça üflemiş, kendi her vasfından birer zerre miktarı insana koymuş, Ademi yaratmış ve ona yeri ve göğü anlatmış, herşeyi öğretmiş ve diğerlerine ona secde etmesini istemiş, İblis buna karşı gelmiş ve O'nun cennetinden kovulmuş, Adem daha sonra ona eş olarak yaratılan Havva ile birlikte cennetinde yaşarken iblisin kandırması ile cennetten kovulmuşlar, burada teferruata girmek istemiyorum fakat bu kovuluş sonrası insan ırkı cinlerin yaşadığı dünyaya gönderilirken iblis insanın sadece kalbine ve fikrine etki edebilmesine izin verilmiş... cinler ile insanlar alemi birbirinden ayrılmış ve geçiş yasaklanmış...

Şeytan insana fikir olarak veya düşünce olarak gözükebilir, insan şeklinde gözükebilir veya bir hayvan şeklinde, ona uymamak insanların iradesine kalmıştır, cinler ise son elçi dönemine kadar çeşitli şekillerde bu boyuta geçebilmişlerdir, iyi veya kötü amaçla etki edebilirler ama çoğunlukla insanların izni olmak zorunludur... yine son elçi dönemine kadar gelecekten haber alabilmelerine izin varmış, gaybı söyleyebilen bu varlıklara son elçi döneminden sonra yasak gelmiş ve gayb kapıları kapanmış, artık sadece aldatmaca ve zarar amaçlı etkileşim mümkün halde ki bu imkanıda insan etkisi olmadan sağlanamaz...

İnsan yaratılmışların üstünüdür, insan olmak büyük onurdur, bu gücün kıymetini bilmek zorundasınız, insanlar diğer şeyler üzerinde etki gücüne sahiplerdir, Eski elçilerden bazı varlıklardan oluşan ordusu olduğu ve onlara üstün kılındığı bilinmektedir...

Bu tür şeyler oluyor diyen arkadaşlarımız eğer yaşamadı iseniz hiç boşuna yorum yapmayın veya taraf tutmayın, boşuna bu hilenin içine kapılmayın, bu tür şeyler gerçekten var ve yaşamak istemezsiniz, yaşarsanız bile yaşadığınız böyle şeyler olmaz ve kameraya kaydedilebilecek birşey değildir, siz iradenizi güçlü tutarsanız ve sizi yaratanı bilir ve O'na güvenirseniz, hiçbirşey size zarar veremez... içinizdeki güç hayalleriniz ile aynı güçte bunu sakın unutmayın...

En son olarak bu film gerçek değildir, amerikada cıa belgelerinden çekildiği söylenen filmler de mevcuttur ama bunlar tamamen hayalgücüdür... kafanızı hiç bu tip konular ile yormayın, yoracaksanız hakikat yönünde yorulun...

Anlatım bozuklukları ve kelime hatalarım için özür dilerim, toparlamadan yazdım ama sizi aydınlatacağını düşünüyorum. gecenin bu saatinde bu kadar ancak olur... sonunu getirebilene teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gerçek olupolmadığı bilinmiyor ama filimin sonunda gerçektir yazıyor
twetty - avatarı
twetty
Ziyaretçi
21 Haziran 2011       Mesaj #59
twetty - avatarı
Ziyaretçi
bence bu dizi gercek bir olay değil ama her insanın basına gelebılır . burda bıraz abartma yapılmıs ama yasanılabılır olayları anlatmaya calişmişlar .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2011       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tav ulan gercek kasetlerı koysalar fılm olmazdı adamlar hala oyuncular olmemıs galada gorduk dıyorlar gercek bır olaydan alıntı oldugunu soluor sıze Msn GrinMsn Grin vede saten fılmın esınlendıgı kasetler youtoubedede mevcut dıyor. adam hala yok kasetler saklanıyor gercek olay deıl Msn Grin