Arama

Paranormal Activity filminin gerçek olup olmadığı hakkında kesin bilgi verir misiniz? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Şubat 2015 Gösterim: 77.738 Cevap: 128
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2011       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
peki paranormal actıvıty gerçek olsaydı 2.cisi çıkmazdı çunku bu olay 2 kere meydana gelmez ev sorunlumu eger sorunlu olsaydı filmin senaryocusu bilmem ne neden polisler tarafından sorguya çekilmedi veya o ev hala duruyor haaa hade cvp verın nolodu sustunuzmu
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
24 Haziran 2011       Mesaj #62
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Ben zaten filmin yani sinema olayının gercek olmadıgını biliyorum. Hepsi aktör vs. Ancak olay icin sormuştum sadece senaryo mu ki hayal ürününe benziyor. Bu tip filmlerde hep muamma bırakıyorlar oyuncular da kesin konuşmuyor ki daha Cok ilgi uyandırsın. Mesela Sandra bullock yeni bir korku filmi çeviriyor ve film icin kaldığı evde tuhaf olaylar olmus ve korkmuş geceleri diye haber çıktı. O filmin bu haberle reyting i artar. Akıllıca.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bu dizidekileri gerçek değil diye biliyordum bir arkadaş beni korkuttu filmi de tam izlememiştim hemen inandım bu filmde kamera ile çekilen görüntüler varmış ve yönetmen de buna benzer şeyler yaşıyormuş aşırı korkutucuymuş filan dedi siz de buna katılıyor musunuz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gercek bir filim degildir cünkü filmin 1 bölümünü 15 bin dolar gibi az bir hasılatla cekilmiş 196 millyon dolar gibi bir para kaldırımştır bu film ama gercektende güzel bir filim bu kadar az parayla böyle bir filim süper ama biraz dikatli izlerseniz bircok hata bulabilrsiniz Oren Peli tarafından yazılmıştır hikayesi
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
26 Haziran 2011       Mesaj #65
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

gercek bir filim degildir cünkü filmin 1 bölümünü 15 bin dolar gibi az bir hasılatla cekilmiş 196 millyon dolar gibi bir para kaldırımştır bu film ama gercektende güzel bir filim bu kadar az parayla böyle bir filim süper ama biraz dikatli izlerseniz bircok hata bulabilrsiniz Oren Peli tarafından yazılmıştır hikayesi

Evet baktığımızda Cok başarılı bir prodüksiyon olmus. Oren Peli zekası da işlemiş.
! R E M - avatarı
! R E M
Ziyaretçi
2 Temmuz 2011       Mesaj #66
! R E M - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar eğer gerçek görüntülerini verselerdi Kimse izleyemezdi zaten bu filmi yayınlamadan önce bu filmden bazı gürüntüler yayınlandığını söyleniyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ama bana göre bu filmde cin yok çünkü hem gerçek diyolar hemde bu bir enerji türü diyolar valla bende bilmem ama bu gerçek olduğuna ınanmıyorum ama kadının içine cin girmiyo kadın deliriyo ve kendisi kocasını öldürüyo ben böyle biliyorum annem izledi o bana anlattı olum hem el kamerasıyla çekilmiş bence gerçek ben o çoçuğun dediğine katılmıyorum kadın deliriyo enerji yüzünden kocasını ve kendisini öldürüyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adımı yazmak istemiyorum filmi izlemek istemiyordum ama gecen seneden beridir bende de bu sekil olaylar var aynısnı gördüm .. bu varlıkların ne oldugunu arkadasınız en basta belirtti ve ismini kullanmak istemiyorum . musallat oluyorlar .. allahu teala onlara yemin ettirmisti kendiniz dısındaki canlı varlıklara musallat olmayacaksınız diye ama onların da adem oglu gibi iyi ve kötü müslüman ve kafiri var. bana gelince ben 25 yasıma yeni girdim gecen seneye kadar farketmemistim aynı saatte uyanıyordum namazımı kılar ibadetimi yapardım. bir kızı sevmistim o da beni seviyordu ama kızın annesi ve babası vefat etti aynı gun bir kız kaldı onuda amcasının yanına memlekete gönderdiler. sonra yani gecen sene evlilik asamasına geldim kız arkdasım yeni ehliyet almıstı ve 3 seritli bos yolda kaza yaptıgını söylediler görgü tanıkları .. yeliz artık kimseyi hatırlamıyor , konusrkende bi sey dedigini sanıyor ama ne dedigi anlasılmıyor .. Ve bu sene is yerindeydim artık tek aklıyordum arkdaslarımdan ünv evinde ayrılmsıtım . 3 kata lavaboya cıkmak istedim gündüz vaktiydi , arkdamda ses duymadım ve kulagım sese oldukca duyarlıdır. tuvalete geldim kapıyı kapatmak istedim biri vardı yesil elbiseli birisi kızdı uzun siyahsacları vardı uzun elbisesi vardı. ben kapıyı actım yoktu . tuvaletimi falan unuttum dısarı hızlı adımlarla cıktım kim olduguna bakmak icin. imkansızdı dukkanda iki erkek musteri vardı ikiside siyah ve koyu elbiseliydi. o gece uydum ruyamda onu gördüm ben onu dudagından öpüyordum bu evlilik anlamına gelir ama isler daha kötü oldu gece uyku oranım günde 1 saat . gece yatarken felak ve nas surerleri ile birlikte ayetel kürsi okumaya basladım sagıma donup yatardım. uyuytmuyoru devamlı dolasıyor gülüuyordu. ondan korkmamı istedigin bildigim icin onunla yasamayı kabullenmeye karar verdim. artık korkmuyorum ama siz korkacaksınız belki onu gördüm bi kac kez gördüm. beni birkez ölümden kurtardı. hala da görüyorum. inanmak zorunda degilsiniz ama inancınız varsa kızabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslar geldiklerini anlarsınız .size ufak bir ayrıntı peygamber efendimiz asla kemik yada deve pisligi ile taharet almayın demistir. cunku onları yiyecek olarak vermisti cinlere. ve cinler köpek agac gibi canlıların kılıgına girebilirler.. iyi düsünün bir köpek kemiğini saklıyor aslında gerek yoktur , onlar beslenecek seyi bulabilirler.. bu tarz birsey görürseniz farkedin size ufak bi ayrıntı bunu nerden biliyorum. bana da musallat var bir cin bir kız .. onu görüyorum içimde onun güzel oldugunu dusunmemi saglıyor bana vesvese veriyor ama gerekte güzel degil.. gecen seneden beri sık görmeye basladım .. iki kez evlilikten döndüm nasip olmadı demistim 25 yasındayım ve böyle giderse olmayacakda . beni annem teyzem ve babam hocaya götürdüler onu içeri almayın demis. şerrinle gelme dedi bana ben bi sey yapmadım ama rüyada birlestiniz onunla dedi bi sey anlamadım bana sacma geldi .. ama dikkatli olun.. şimdi her gece kabular görüyor aynı satlerde uyanıyorum size tavsiyem allaha sıgının .. ayetel kürsi , 3 kere felak ve nas okuyun yatarken. pesinden allahım beni her türlü kazadan , beladan , her türlü kötü gözlerin şerrinden , şeytan şerrinden , cin şerrinden emin ve muafaza et yarabbi diye dua edin. benm gibi musallatınız varsa kabus göreceksiniz büyük ihtimal ama siz daima bunu yapın sizi korkutmasına izin vermeyin.. cunku cilesini veren RAB şifasını da veriyor sabırla bitecek insallah ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

gerçek bir film adamın evndeki kameraların görüntülerinin aynısını film yapılmış

olay gercek kardsm.. ama sahnelerde gerceklik payı olanları koymuslar .. aynı seyleri canlandırmaya calısmıslar cunku rol alan kisiler kamera kayıtlarında argo ve farklılıklar oldugunu ama herseyin kare kare gercek oldugunu söylemisler ve psikkolojik destek almıslar uzmanlardan ...