Arama

Paranormal Activity filminin gerçek olup olmadığı hakkında kesin bilgi verir misiniz? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Şubat 2015 Gösterim: 77.729 Cevap: 128
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu filmin 1.si gerçek olduğunu ama 2.sinin ondan esinlenerek yazıldığı söyleniyor ne kadar doğru bilemem ama bence 1.si gerçek mika sevgilisini korumak için kamera alıyor ve buda o kameranın çektikleri ne set var ne ünlü oyuncular
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2011       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
paronormal activity ise olağan üstü olaylar mı oluo ?
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
7 Temmuz 2011       Mesaj #73
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Normal dışı olaylar. Yani aslında bunlar çok esrarlı, korkunç olmak zorunda da değil. Birçok noktada olabiliyor. Doğada olur birçoğu. Geçmiş yıllarda Hindistan'da kırmızı renkte yağmur yağması gibi bir bölgeye.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2011       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
teamoore ye katılıorum.nerdeyse tüm korku filmlerinin başında bu film gerçektir yazıo bencedee rating yapmak için filmerin basına böle cümle kuruolar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
12 Temmuz 2011       Mesaj #75
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Bir kere bu film gerçektir demek zaten Hollywood'un taktiklerinden. Yaparlar bunu. Ki bu film için bilinçli yaptıkları ortaya çıkmıştı "gerçektir" olayını. Filmi yaparak insanlarla dalga bile geçtiler, sanıyorum galası yapıldığında karanlık salonda insanlara izlettiler ve tepkilerini kameraya çekiyorlardı nasıl korkuyorlar bağırıyorlar... Filmi sattırmakta ustalar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaaaaa çok saçma zaten insanların bu olaylardan korkması. yukarıda Allah var o bizi korur. Yeni nesil ne kadar saçma şeylerden korkuyolar yaaa bizim zamanımızda gulyabaniler falan diolardı bn zaten inanmazdım. Şimdi neymiş efendim paraanormal activitiy , neymiş efendim saw ne kadar saçma yaaa böle şeyler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2011       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
acıkcası korkdum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2011       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakın bu olaylar gerçek annemin arkadaşı böyle bir olay yaşamış ama hala hayatta çünkü bir hocayı tanıyormuş onu aramış vehoca onu bu durumdan kurtarmış zaten annemin arkadaşıda cinlerle uğraşan yüzükler falan takan bir insandı
BlueNighT
Yasaklı
16 Temmuz 2011       Mesaj #79
Yasaklı
Filmin gerçekle alakası olmadıgını zaten 2nci filmde anlıyorsunuz..Amerikan yapımı fılmlerde bir çok saçma sapan fılm gerçekle bağdaştırılır buda insanları filme çeker...Örnek verecek olursak birçok film var ..Blair Cadısı ve Son donemlerdeki Rec ve Rec2 Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar film kesinlikle gercek degildir sadece ALLAHa inanin yeter.bi de bir not 3 harfliler ALLAHa cook uzak insanlara musallat olur sag olun