Arama

Rap stüdyosu nasıl kurulur? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Nisan 2015 Gösterim: 68.196 Cevap: 90
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2012       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm aga ban yardımcı olurmuusn ben rap yapmak istiom ama nelere ihtiyacım war bilmiyorum ne yapıcam hiç bir bilgim yok ama param war benim için hangi program hangi alet lazımsa yazarmısın
Sponsorlu Bağlantılar
tony jaa - avatarı
tony jaa
Ziyaretçi
23 Şubat 2012       Mesaj #42
tony jaa - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar rap yapmak için ben bi stüdyo kurdum eve biraz acele oldu galiba kazık yedimi hissettim daha ilk defa aldım aletleri sağlık olsun diyelim ancak kurduğum stüdyodan istediğim sesi alamıyorum amatörce bi ses çıkıyo sanki

Sponsorlu Bağlantılar
mixer: yamaha mg12/4
mikrofon: apextone mc-750u

sadece bunları aldım güzel ses elde etmem için ne lazım yardım edermisiniz Msn Happy

---------- Mesaj tarihi 23:01 ---------- Önceki mesaj tarihi 22:32 ----------

yardım edecek biri yokmu Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2012       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bırcok bestem var muzıklerı super ama ne yapacagımı bılmıyorum yanı soyle soylım kendım soyleyıp kendım dınlıyorm =) internetten bı program ındırmen gerek dedıler o programı bılmıyorum onu bırak burda beylıkduzunde mikrofon fıyatlarını sordum en pahalısı 35 tl sız dıyosunuz 200 den baslar bu 35 lıkler ıse yaramıyomu ya ne olur bana bır yol gosterın super besteler yapıyorum ıstersenız facemı verıp sızede yazabılırım ama bana bır akıl verın ozellıkle ınternetten hangı programı ındırıyosunuz ???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2012       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mixere gerek yok fazladan masraf usb ses kartı al 10 ila 15 arasıdır.
Bende yapıyorum.
alcaan mikrofon en az 30 en fazla 70 liralık olmalı fazlası da göz çıkarmaz yani.
mikrofon masası(tutacağı) çok işini görür. ve benim tavsiyem 2 gb ramli bir pc ve 4 +1
ve 5+1 ses sistemi. bunların en kalitelisini bile alsan bilgisayar haric 300 ila 350 lira arasındadır.
gonuşmalaqn - avatarı
gonuşmalaqn
Ziyaretçi
1 Mart 2012       Mesaj #45
gonuşmalaqn - avatarı
Ziyaretçi
qardeş ilk olarak mixere gerek yok ama olsa fena olmaz ve usb ses kartı kullanabilirsin 10 ila 15 tldir.
ve iyi bir mikrofon kullanmalısın en az 30 en fazla 70 liralık mikrofon işini görür fazlasıda olsa kötü olmaz Msn Grin
4 + 1 veya 5 + 1 ses sistemi mikrofon tutacağı. vede pc yanlız pc nin hızlı olmasını vede sınırsız internet kullanmanı tavsiye ederim. üstelik beatlar herkesdinlesin.com dan indirebilirsin ben burdan indiriyorum. pc hariç tüm malzemeler en fazla 350 bilemedin 400 tl civarı bişe tutar ama çok kaliteli istersen 600 e kadar çıkabilir not: pc hariç
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2012       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben de arabesk rap ile ilgileniyorum ama bi türlü belli bir dinleyici kitlesine ulaşamadım facebook a melankoliq_mc yazıp arayıp sayfama ulaşabsilirsiniz beni biraz desteklerseniz çok sevinirim iyi günler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende ra p yaıyorum kulaklık 150 tllık al 66atack ben by efkarlı bırde mıkrofon 25 tl bıde mıkrofona ayaklık al 20 tl ye bu yeter rap yapmak ıcın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2012       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BEN BEAT ÜZERİNE çALIŞIORUM beat programı fl studio dur bunun serileri var 6 7 8 9 die şimdi en gelişmiş 10 dur ben 9 kullanıyorum beat yapan tek program kullanması cok zor ingilizce oldugu için
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar Selamun Aleyküm Bu Mixer Mikrofon Micfiltresi Tamamda Monitör Derken Pc Monitörümü yoksa Başka Bişeymi bu Arada Mixer ikinci El Bulamazmıyız Acaba yea Program Olarak Arkadaşlar mixcraft 1,2,3,4,5Serisileri var Son Serisini İndirin Bence Başarılı Olacakasınız tabii Malzemeleriniz Varsa Bu Arada Microfon pahalıymış yeaa Şöle 100 Milyonu Açamamış Olan Bulamamazmıyız Acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2012       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim 2,500 param var bi yardımcı olurmusunuz markalarıyla beraber ne alabilirim
?