Arama

Rap stüdyosu nasıl kurulur? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Nisan 2015 Gösterim: 67.738 Cevap: 90
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yea arkadaşlar bu rap yapmak gerçekten kolay değil de yapabilecek olan varsa yapar kendine öz güveni olan ben yapabilirim diyen insan yapar mesela bende uğraşıyorumda sütüdyo nasıl kurarım die biraz masraflı ama olsun eğer candan seven masrafı göze alırr hemde o kadar da yüklü bi masraf değil
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benımm tum mazemem hazır sayılır ama program yok bıtane vardı dj vural mı neyse kayıtta benım sesımı almıyordu sadece beatı alıyorduu sıldımm bana bı program onerırmısınız ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BEN RAP YAPACAM IYI SOYLUYORUM AMA SIMDIYE KADAR HIC YAPASIM GELMEMISTI NIYSEM...
BEN BU HAFTA BASLADM BESTEYE 15'INDE BITER GALIBA KURB. BAYRAMINDAN BI GUN ONCE YANI Msn Happy BESTE BITINCE SOYLEYECEM FAKAT
BENDE MIXER - filtre - MIKROFON - MIKROFON MASASI - V.B YOK ANKARADA OTURUYORUM YARDIMCI OLACAK BIRISI WARSA
armaqan_mert@hotmail.com

S.a İsmim Memet Bende Rap YapMak isTiyoRum Ama Maddi İmKanLarım Buna İzin VerMiyOr

Tanıdığım ünlü rapçiler Var (27nefes-Baray) gibi BunLara Sordum NE aLmam Gerek diye
ŞunLardı SÖyLéDiLéR

mikRoFon:CaRoL mik. YakLaŞık 50-60 TL
Ses KarTı:creative 7+1 ses kartı YakLaşık 60 TL
ßide : OrjinaL CooL Edit 2.1 Proğramını bulursan tamamdır

ßeatLArda Çok Var GoogLéDén Yaz ßüsürü Bulursun
neyse by msn : umutlardabitti@hotmail.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ARKADASLAR BEN RAP MÜZİKLE UĞRAŞIYORUM.DAHA ÖNCE ÇOK PARÇA ÇEKTİM AMA MALESEF PC DEN WEPCAM İLE YAPTIM.AMA ŞİMDİ NAKİT OLARAK Bİ SIKINTIM YOK.ELİMDE ÇOK GÜZEL BEATLAR VE SÖZLER HAZIR RAPLAR VAR.ONUN İÇİN SES KARTI+MİXER+MİKROFON+MONİTÖR KISACASI KALİTELİ RAP İÇİN KALİTELİ SES ALABİLMEM İÇİN NE GEREKİYORSA ALICAM....LÜTFEN BANA AYRDIMCI OLUN İSTANBUL YENİBOSNA-GÜNEŞLİ-HALKALI CİVARLARINDA OLAN ARKADASLARLA DA BİREBİR GÖRÜŞEBİLİRİM.....msn ahmet-ozdemir@windowslive.com YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.FEAT ATILIR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben 15 yaşındayım simdiye kadar yaptıgım 168 rap müzik var ama hepsi amatör sizlere sormak istedigim şu ben baskalarının beatlarını degıl kendı beatımı uretmek ıstıyroum bunun için elinizde her hangibibir progam yada önerebileceginiz bir sound bank varmı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya arkadaşlar bizim pek bi durumumuz yok studyo olarakta işimizi görse yeter bana biraz tavsiyeler verir msiiniz ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu forumda eski bulunan ve çok tartışmalar sonucu çıkartılan bir insan olarak nedenamaç bir home studio kurmak? 1200 tl yi bir home studioya verin size 100.000tl lik sistemde albüm yapsın.. yha neden bu kadar kısıtlı düşünülüyor??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mixer monitör ne demeq aqa
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2011       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana mix verin sitesini atın lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2011       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkesin kurban bayramı kutlu olsun (şimdi kardeş bende rep yapıyorum adım umutsuz waka önce rep yapacaksan ses kayıt program ve foktab flv player indirmen lazım ondan sonra güzel bi mixser mikrofon ayaklık bilgisayarın varsa oda olur yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana <3 3 Msn Grin