Arama

Bilgisayar açılışında gelen sinyal yok uyarısı nedir, nasıl çözümlenir?

Güncelleme: 11 Şubat 2012 Gösterim: 5.495 Cevap: 5
Saygin Bey - avatarı
Saygin Bey
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #1
Saygin Bey - avatarı
Ziyaretçi
Monitörde sinyal sorunum var. Eve gelip bilgisayarı actıgımda windows un acılısı falan gorundu fakat tam karsılama ekranı gelicekken No Signal yazısı belirdi. Sonra bilgisayarı guvenli modda actım bu sefer bu sorunla karsılasmadım fakat cozunurluk 640*480 e renk kalitesi 4 bit e dustu (elimde sanki comodore 64 var )
Kabloları kontrol ettim. RAM' i, ekran kartını, BIOS pilini cıkarıp taktım birsey farketmedi
Sponsorlu Bağlantılar

Ekran kartımın ( Leadtek Winfast PX 6200 TC TDH Supporting 256 MB ) sürücüsünü kaldırdım bu sefer bilgisayar normal modda acıldı fakat goruntude bi degisme olmadı. Sürücüyü tekrar kurdugumda (normal modda iken) yine No Signal yazısı belirdi.

Cözüm ve önerileriniz icin simdiden tesekkurler..

KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
10 Haziran 2010       Mesaj #2
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Güncel Sürücü Kurduysanız Ekran Kartınız Tanımıyor Olabilir Veya Ölmüştür Başka Bilgisayarda Takıp Denemen İhtimalin Varsa Sorun Ne Olup Olmadığını Rahatlıkla Anlayabilirsin.

Sponsorlu Bağlantılar
Release Date: 2009.04.02

Nvidia 182.5 >>>Sürücü İndirmek İçin Tıklayın<<<

Daha Eski Sürümlere Ulaşmak İçin >>>Tıklayınız<<<

LaLe~ - avatarı
LaLe~
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #3
LaLe~ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben bilgisayarımda bir süre kullanmadıktan sonra kendi kendine kapanıyor.
Bilgisayarı açınca No Signal yazısını verip Ekran kararıyor. Bende fareyi oynatıp açmaya çaLışıyorum. Ama bu hep oluyor. Bana Yardım Eder Misiniz ? BöyLe oLmaması için x(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım ara sıra no signal olup kapanıyor arkadaşlar buna bir çözüm varsa lütfen söyleyin
pusula - avatarı
pusula
Ziyaretçi
30 Ocak 2012       Mesaj #5
pusula - avatarı
Ziyaretçi
bağlantı kablolarınızda sorun olabilir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 6 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar pc açığımda direk karşıma o signal yazıyo.bilgisayarı içini temizlemek için açtım ytozunu flan aldım.sonra açtığımda no signal yazdı neden acaba yardımcı olursanız sevinirim