Arama

Bearshare programı nasıl silinir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 7 Mart 2013 Gösterim: 50.026 Cevap: 67
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
25 Ağustos 2011       Mesaj #31
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

allah aşkına biri pc den bu aptal programı silmem için yardım etsin

İEXPLORER için Araçlar/Eklentileri Yönet/Arama sağlayıcıları/ Çıkan pencerede BearShare simgesini seçili hale getirip sağ alt kösedeki Kaldır butonuna tıklayıp eklentiyi kaldırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Giris sayfasını değistirmek için Araçlar/İnternet seçenekleri/ Giris sayfası yazan bölümüne açılısta girmesini istediğiniz web adresini yazıp Uygula ve Tamam demeniz yeterli.

Mozilla için aynı sekilde Araçlar/Eklentiler/BearShare seçip Kaldır butonuna tıklayarak ekletiyi kaldırabilirsiniz.

Proğramı ve proğramla birlikte gelen arama motoru eklentisini PC den tamamen kaldırmak için
Denetim Masası/Proğram Ekle Ve Kaldır/ çıkan pencerede BearShare ve Media bar yazan simgeleri seçip kaldır butonuna basıp PC nizden tamamen silebilirsiniz.
Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eğer google chrome kullanıyorsanız bearshareyi program olarak kaldırdıktan sonra google chromeye girin sağ tarafta bir ayar işareti göreceksiniz seçeneklere girin. Temel bilgilerden anasayfa bölümüne http:// www. google.com yapın. Default search de : google olarak ayarlayın. Eğer explorer kullanıyorsanız da link bölümünün yanında herhangi bir alana sol tıklayıp bear share tikini kaldırın. Umarım sorun anladığım gibidir be işinize yarar.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
*Google'ı açın.
*'Google' ana sayfam yap' yazıp aratın.
*İlk linke tıklayın.
*Orada lacivert olarak yazan 'Google' ana sayfam yap' yazısını tutup Google Toolbar'ın yanındaki ana sayfa işaretine (ev şeklinde) sürükleyin.

Yeni ana sayfanız hayırlı olsun!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Denetim Masası’ndan Program Ekle/Kaldır penceresini açın ve MediaBar girişini kaldırın.
ondan sonra açılış sayfanızda google'a dönüyor..en iyi bu mutlaka yapın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1.denetim masasından program ekle kaldırdan kaldırın,
2.denetim masasından media bar gibi bir dosya var onu da kaldırın
3.program files içinden explorer kullanıyorsanız oradan mozilla kullanıyorsanız onun içinden bear dosyalarını silin
4.program files içinden bear dosyasını silin
5. bitti
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yemin ederim hiç bi siteyi açmıo naaparsan yap nereyi ararsan ara sadece bearshare sayfası cıkıo cok sinirim bozuldu belgelerime girrerken hata verio hiç bi işlem yapamıorm ayrıca ne görev yöneticisi açılıo ne başka bişi mcafee bile bişi yapamıo birisi biyere yazsada okusak su an baska bilgisayardaım asıl bilgisayarımdan sadecemasaüstünü görebiliorm ve antivirus programı acılıo o da bişi yapmıo yeter yha cıldırcam LANET OLASI BEARSHAREDAN formatta atamam bilgisayara >Msn Sad içine etti bilgisayarımın 4 ayrı bilgisayarcıya goturdum bişi yapamadılar lütfen bi allahın kulu yardım etsin HAYATIMIN İÇİNE ETİİ PİSLİK MERET acill bişiler yapın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
regeditten silmelisin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kalkmıyo lütfen yardım edin arama sayfamda kaldı silemiyorum burda söylenenleride yaptım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bakın ilk cevaptaki gibi denetim masasına girin bearshare kaldıra tıklayın orda cancel ustunde bos büyük bir yer war onun ustunde ne olsun dıe bı secenek war onu connetınn problem de yın sılıorm arkaslar herkese ıyı gunler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beashere denetim masasından silinir