Arama

Bearshare programı nasıl silinir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 7 Mart 2013 Gösterim: 50.025 Cevap: 67
pesimist100 - avatarı
pesimist100
Ziyaretçi
14 Şubat 2012       Mesaj #51
pesimist100 - avatarı
Ziyaretçi
bearshare internete girdiğinde yeni sekme olarak açıldığında shochawe.bearshare çıkıyo çözümMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2012       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sildim çok kolay bearshare programını sağ tarafta ki ayıcık resminin üstünde marenin sağ tuşuna tıklayıp exit sonra program ekle yeva kaldır dan kaldırın Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2012       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu media player açılmıyo onun yerine bearshare sayfası çıkıyo hani müzik indir falan sayfası onu nasıl kaldırırım lütfen bana yardım edin çok acil hayat memat meselesi
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
22 Mart 2012       Mesaj #54
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya bu media player açılmıyo onun yerine bearshare sayfası çıkıyo hani müzik indir falan sayfası onu nasıl kaldırırım lütfen bana yardım edin çok acil hayat memat meselesi

İEXPLORER için Araçlar/Eklentileri Yönet/Arama sağlayıcıları/ Çıkan pencerede BearShare simgesini seçili hale getirip sağ alt kösedeki Kaldır butonuna tıklayıp eklentiyi kaldırabilirsiniz.

Giris sayfasını değistirmek için Araçlar/İnternet seçenekleri/ Giris sayfası yazan bölümüne açılısta girmesini istediğiniz web adresini yazıp Uygula ve Tamam demeniz yeterli.

Mozilla için aynı sekilde Araçlar/Eklentiler/BearShare seçip Kaldır butonuna tıklayarak ekletiyi kaldırabilirsiniz.

Programı ve programla birlikte gelen arama motoru eklentisini PC den tamamen kaldırmak için
Denetim Masası/Proğram Ekle Ve Kaldır/ çıkan pencerede BearShare ve Media bar yazan simgeleri seçip kaldır butonuna basıp PC nizden tamamen silebilirsiniz.
Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bearshare'yi tamamen kapatın sağ alt köşeden de çıkış diyin. Daha sonra kaldırma işlemi gerçekleşecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarınızın Başlat Menüsü > Denetim Masası >Program Ekle-Kaldır> Bearshare ' yi tıklayın kaldır seçeneğini tıklayın yada Unınstall yazar o seçeneği tıklayın programı bilgisayarınızdan kaldırmış olursunuz.

Ben denedim oluyor bütün programları kalkıyor ama sadece google biraz farklı çıkıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2012       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar eğer google chroomu yüklerseniz oluyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mayıs 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Your-Unin Staller programıyla silebilirsin bu programı Net-hane sitesinden bulup indirebilirsin yardımcı olduysam ne mutlu bana Msn Happy İyi akşamlar herkeze
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim başımada geldi kaldıramıyordum ama firefox yani mozia veya chromium varsa denetim masasından önce onu kaldırın sonra bearshareyi kadırın ha unutmayın c dende simeyi sonra tekrara kurarsınız moziayı chomium artık ne isterseniz.. Msn Happy)))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa lütfen yardım edin bu program beni çıldırtacak ayrıca program ekle kaldırdan olmuyor