ben sildim çok kolay bearshare programını sağ tarafta ki ayıcık resminin üstünde marenin sağ tuşuna tıklayıp exit sonra program ekle yeva kaldır dan kaldırın
ya bu media player açılmıyo onun yerine bearshare sayfası çıkıyo hani müzik indir falan sayfası onu nasıl kaldırırım lütfen bana yardım edin çok acil hayat memat meselesi
ya bu media player açılmıyo onun yerine bearshare sayfası çıkıyo hani müzik indir falan sayfası onu nasıl kaldırırım lütfen bana yardım edin çok acil hayat memat meselesi
İEXPLORER için Araçlar/Eklentileri Yönet/Arama sağlayıcıları/ Çıkan pencerede BearShare simgesini seçili hale getirip sağ alt kösedeki Kaldır butonuna tıklayıp eklentiyi kaldırabilirsiniz.
Giris sayfasını değistirmek için Araçlar/İnternet seçenekleri/ Giris sayfası yazan bölümüne açılısta girmesini istediğiniz web adresini yazıp Uygula ve Tamam demeniz yeterli.
Mozilla için aynı sekilde Araçlar/Eklentiler/BearShare seçip Kaldır butonuna tıklayarak ekletiyi kaldırabilirsiniz.
Programı ve programla birlikte gelen arama motoru eklentisini PC den tamamen kaldırmak için
Denetim Masası/Proğram Ekle Ve Kaldır/ çıkan pencerede BearShare ve Media bar yazan simgeleri seçip kaldır butonuna basıp PC nizden tamamen silebilirsiniz.
arkadaşlar benim başımada geldi kaldıramıyordum ama firefox yani mozia veya chromium varsa denetim masasından önce onu kaldırın sonra bearshareyi kadırın ha unutmayın c dende simeyi sonra tekrara kurarsınız moziayı chomium artık ne isterseniz.. )))))