Arama

Gta vice city para hilesi nedir? - Sayfa 12

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Temmuz 2014 Gösterim: 175.864 Cevap: 166
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2012       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler 5. denemeden sonra atıyor oyundan ne yapmalıyım ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2012       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evt oldu denedim para kazanıom hallettin yazıo sonra varya o kadar sevinim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla sanki havalara uctum ya size cok tesekkür ederim yardımcı oldugunuz için hadi siz benim en güzel siirimi yakaladınız alım balım peteğim sen bu güne geldin bebeğim arılar benim neyime bal damlar yüreğime bunu kendim yazdım tabi bendede o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuvvet var siz okuyun sonra üstüne sizde eklestirin bak bu sirri yemin ederim ki alıntııııııı deil ya size bir taktik bak iyi dinleyin bir seyi yazdıgında tekerlemeee gibi olacak zaten tekerlemenin benzeri geliştirilmişi şiir denir. gelelim gta vice city konusuna cok tesekkür ederim size minnettarım sizde nerden biliosunuz tabiiiiiiiiiiiii sizde kopya almısssınızdır . yalan sölemenin bir anlamı yok mesela ben bunu biliodum ama bilerek sordum öylesine desem yalan olurrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! desem ki :ya ben bunu bilmiom desem dogru olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tabi size minettarım adım ahmet su gtaa vice city cok güzel bir oyun saol cevaplar dileiyleeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2012       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
panzer yaz tanktan in caps looka bas görew başlicak sonra tanktan in bolum gecip miloner olcan.

gta vicede tank hilesi oluyor ama benimkinde 2-3 denmeden sonra oyundan atıyor

tank çarın ve caploksa basın sonra hemen tanktan inin bınbang yapın sonra herdenemede öle devam edin ve dünya sizin yapan emre sucu nevşehir kardelen koleji iyi şanslar Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2012       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GTA SA ANDREAS DA KJKSZPJ _ HSOYAM_ EN ÖNEMLİSİ=ASNAEB
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2012       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

para hilesi yazmıyo

olmuyo abim olmuyo o hesoyam gta san andreas için
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şifre :para hilesi:nohperegon
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şifrenin adı ne
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2012       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
polis arabası alın caps locka tıklayın görevini yapın ben bu oyunla 145000ytl kazandım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2012       Mesaj #119
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
olum panzer yaz cap lock aç sonra gorevi yap sora milyoner ol bukadar başka bişi yok bence hiç boşuna uğraşmayında indirmeyinde arkadaşlar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2012       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yavvvvvvvvv kardeşim amma uzunmuş taktiğin bende başka siteden bakarım kimm bana hakkk verşyooo hiçç 25 30 kere
yapılırmıı akıl var mantık var yani