Arama

Gta vice city para hilesi nedir? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Temmuz 2014 Gösterim: 175.924 Cevap: 166
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2012       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya dostlar bunu bilin 5. sınıfa gidiyorum 25 000 param oldu nasılmı ... tank veya ambulans alın görev yapın diskonun çok aşağısında ketçapçı var ordaki tüm insan topluluğunu öldürün ya 2000 yada 4000 paranız olur ve böyle tekrar yapın ve ev alın ben avni deniz urfa harran
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2012       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu yolun en kısayolu yokmu
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
birsürü araba indirin sonre bıgbang yazıp patlatın 30-35 kere tekrar edin hızlı olursanız 15-20 dk sürebilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2012       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili millet bunu yapmak için iyi bir taktik bu bi hile değildir. Bu sadece aklını kullanmaktır. Bunun için yama gerekir. Yama indirmek için google'ye yazın. gta vc money cheat indir deyin ve indir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde de olmuyor hesoyam şifresi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben biliyorum ve denedim oluyo kendim buldum size de söyleyeyim.cheat engine'yi yükleyin. sonra oyunu açın bir kaç kez adam öldürün her adam öldürdüğünüzde parayı alın ve klaviyedeki ''z''nin altındaki başlat tuşuna basınız.cheat engine yi açın ve cheat engine nin sol üst köşesindeki bilgisayar resmine tıklayıp en altta veya en altın yakınında olan gta vice city yi seçin open diyin sonra paranızı value nin altındaki yere yazıp first scan deyiniz.sol taraftaki yerde bişi çıkacak paranızın aynısı onların üzerine iki kere tıklayınız.aşayıya inecek sonra mausenin sağ tuşuna tıklayıp en üstten ikinci yerde change record un üstüne gelip value yi seçelim sonra orada paranız yazacak 9 rakam yazabilirsiniz. bence 9 rakamın hepsini 9 yapın sonra ok a basıp oyuna dönün olmadıysa tekrar deneyin.iyi günler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2012       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
PANZER YAZ TANK GELİR
BIGBANG YAZ TANK PATLAR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YO BENDE DENEDİM 50 TL KAZANIYO
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2012       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
panzer yaz tank indir bin tanka vs + yada caps lock tuşuna bas tanktan in uzklaş ve bıgbang yaz tank patlamış olur görev yapmış gibi para gelir çok yaptınmı para artar
gta vice - avatarı
gta vice
Ziyaretçi
11 Temmuz 2012       Mesaj #80
gta vice - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bunun için panzeryani tank lzım panzer yazın gorevi alın bunu 10 kere yapın 100 fln gelir ben tankta patlattım 108 inci sewiyedi 2 milyon verdi solunn