Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı merhaba !
ben size telefon kaç yılında icat edilmiştir ? veya kim icat etmiştir gibi bir soru sormayacağım ben telefonumu değiştirmek istiyorum ilk önce turkcell reklamında çıkan c3 telefonunu beğenmiştim ama sonra bazı bazıları al dedi bazıları bi kusur buldu halbuki ben o telefonu çok sevmiştim şimdi ise aradığım özelliklerde bi telefonu bulamıyorum daha doğrusu nerede arayacağımı bilmiyorum sizin bir tavsiyeniz var mı yani site olarak nereyi araştırırsam o düşündüğüm nitelikte bir telefona yaklaşık olarak bulmuş olurum
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı size bir şey diğeceğim bunu bir cümle olarak algılamayın lütfen...
benim istediğim şudur arkadas "bi siteyi sırf aradığım bir telefonu bulmak için teker teker o sitedeki bütün telefonlara bakmıyım ciddiyim bu kadar vaktim yok bu yüzden aklımda bi telefon ossun araştırıyım o telefonu çıt diye alıyım ossun bitsin temiz ossun iyisi ossun
veeeee sonnnn
dinlediğiniz için tşşkler.......daha doğrusu okuduğunuz için teşşkler.......
.
Öncelikle almak istediğiniz marka telefonu belirleyiniz (nokıa,samsung...vs) o markanın web sayfasına girip menüden istediğiniz özellikleri işaretleyip seçebilir, bir çok alternatif bulabilirsiniz.