Arama

Kepçe kulak ameliyat olmadan düzelebilir mi? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Ağustos 2016 Gösterim: 110.668 Cevap: 61
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Evde olmaz benimde kulaklarim kepce saclarima kat attirdim ve one dogru attim kendinizle barisik olun bence boylede cok guzell illede duzeltmek istiyosan kulaklarina hergun 2 saat bant yapistirip gez yaniii
Sponsorlu Bağlantılar
MaliBaşkan - avatarı
MaliBaşkan
Ziyaretçi
11 Mart 2015       Mesaj #52
MaliBaşkan - avatarı
Ziyaretçi
Ben Kepçe Kulağımı Sorun Etmiyorum Aslında Allah'ım Beni Böyle Yaratmış Ne Yapabilirm Yapacak Bişey Yok Bol Bol Dua!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kulaklarım kepçe ameliyatsız nasıl geçer
normal bir kız - avatarı
normal bir kız
Ziyaretçi
24 Mayıs 2015       Mesaj #54
normal bir kız - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar insanların ne dediğine bakmayın düzelir yada düzelmez bilemeyeceğim Allah öyle yaratmış öyle kabul etsinler siz kusurlarınızla güzelsiniz o pis ve önyargılı cimrileri takmayın insanlar sadece konuşur onların önyargısı için günaha girmeye gerek yok sizi seven böylede sever
bLackEaGLe1903 - avatarı
bLackEaGLe1903
Ziyaretçi
30 Haziran 2015       Mesaj #55
bLackEaGLe1903 - avatarı
Ziyaretçi
Bence hiç boşa kafanıza takmayın siz kızsınız birde saçlarınız uzun istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz sadece topuz yapamıyorsunuz ama ben erkeğim uzun saç bıraktımmı yine bellioluyor kısa saç oldumu çok önde duruyor vallaha aynanın karşısına geçiyorum kendime gülüyorum kahkaha atıyorum dalga geçiyorum nolucak yani kulaklarım kepçe değil de normal kulak olsa nolucak ne en yakışıklı erkekle yada çok erkeklemi çıkmak sizin isteğiniz yada bir yerde ün filanmı kazanmak bunları geçin bunlar boş işler kafası en rahat olan benim kulaklarım kepçe hiç kafama takmıyorum Msn Grin çok yakışıklı olmayada çalışmıyorum arkadaşlar yine arasına alıyor sohbet ediyor şakalaşıyoruz bir iki kendini bilmez "Kulakların lens mi ? - Kepçe - Bir konu konuşurken ' Sen sus kulakların konuşsun ' " diye seslenenler oluyor önce kendisine bakıyorum bunda o kadar kusur varken hala benimle nasıl dalga geçebiliyor diyorum sadece gülüp geçiyorum ben kepçe olsada kulaklarım yine kendimle mutluyum dışarıya çıkıyorum geziyorum dolaşıyorum insanlarla sohbet ediyorum hatta insanlar kepçe kulaklı halimizi görünce birazdaha gülümsemeli bir yüzle konuşuyorlar aslında onlarda içten içe gülüyorlar ama birde o yandan düşünün insanlar size hep olmasada büyük çoğunlukla güler yüzlü konuşuyor ve bunların hepsi kepçe kulağımın olması gibi bir düzensizliğin üstünü örtüyor Msn Grin Valla çok takmayın kafanıza kulaklarınızı düzgün yapınca dünyanın en güzel kızı veya en yakışıklı erkeğimi olucaksınız oda sorun kendini yakışıklı olayım yada güzel olayım diye kasıyorsunuz pehh hepsi boşa Msn Grin KENDİNİZLE HER ZAMAN BARIŞIK OLUN BETERİN BETERİ VARDIR Msn Wink Kendimi teselli etmeye çalışmıyorum emin olun beni gerçek hayattada görseniz ben hep öyleyim bir ara saçlarım uzundu kestirdim kulaklarım dışarı çıktı aynada bakıp bakıp ağlamak yerine kendime gülüyorum insanlara diyorum içten ve sevgiyle " Bak yav saçlarımı kestim yine kepçelik meydana çıktı " gibi şeyler diyorum Msn Grin
8. sinifa gecti - avatarı
8. sinifa gecti
Ziyaretçi
10 Ağustos 2015       Mesaj #56
8. sinifa gecti - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim sağ kulağım normal ama sol kulagım biraz üstten gerçek hayatta fazla takmam ama fotoğraflarda cok belli oluyor ama dert etmiyorum insanları güldurun zaten onlar sizi seveceklerdir vede kepcelik yuzunden sevgilisi olmayanlar vurdumduymaz olmayın bi insanin halinden anlayın ona güven verin zaten kızlar sizi sever b
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2015       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 yaşımdayım kafam top kafaydı 4.sınıfa kadar falan kulağımın birini çeke çeke kepçe yaptılar. Rahatsız oluyordum haliye yan yatmaya başladım düzelsin diye. İyi hoş düzeldi biraz. Ama bu kez kafam sivrileşti ve kulağımın birisi ötekinden daha uzun boy olarak. Kafamın yeniden normale dönmesi veya dönebilme ihtimali nedir? Kulağım için çeşitli ameliyat türü veya daha farklı bir şey var mı? Dikkate alırsanız sevinirim. Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2015       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar daha yaşınız küçük genelde bir sakin olun bu ne acele. Bazı yorumlara üzüldüm intihara kalkan bile olmuş. Yapmayın etmeyin insanlar dalga geçer onun da kusuru ile başkası dalga geçiyor. Kimse kusursuz değil size laf söyleyen ya şişmandir ya çirkindir ya burnu kötüdür.Ama bunlar tamamen estetik olaylar insanın içi kötü olmasın. Bir kere kimseyi takmayin böyle basit şeye de üzülmeyin. Allah yarattı böyle yapmış demek de care değil psikolojiniz bozuksa sakin olun ve bekleyin en kötü ameliyat olursunuz. Kizsaniz kapamak zor da değil erkekler de sıksın dişini hayat çok güzel tek derdiniz bu olsun. Siz inanın yeter düzelir her şey. Ama böyle psikolojik travma yaratiyorsa sizde devletin ödemesi gerekir ameliyatı. Intihar ettim diyor tövbe yarabbim zayıf iradeli olmayalım sakııın her şey düzelir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2015       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yazı baya önceden yazılmış. Ben iki bin on altıya son iki ay kala yazıyorum. Bende on iki yaşındayım kulaklarım kepçe,küçüklüğümden beri doğuştanmı bilmiyorum galiba doğuştan. Kepçe kulaklarımı saklamak için toplayamıyorum saçları,popiyim okulda. Kulaklarımı birileri görürse dalga geçilmesinden korkuyorumki sadece ilk okulda bazen toplamıştım. Maalesef ameliyatlara harcayacak maddi durumumuzda yok. Olsa dahi korkudan yaptıramam,hayattan soğudum. Neden ben diğerleri gibi saçlarıma çeşit çeşit model yapamıyorum? Neden saçımı toplayamıyorum? Saçımı toplamasam bile kenarlardan çıkıyor kulaklarım. Sadece Allaha dua ediyorum. İnşallah iyileşirim. Ama sanmıyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2016       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benimde kulaklarim kepce nasil düzelecek yasim 16.