Ziyaretçi
Kepçe kulak ameliyat olmadan düzelebilir mi? - Sayfa 6
çok yakışıklı olmayada çalışmıyorum arkadaşlar yine arasına alıyor sohbet ediyor şakalaşıyoruz bir iki kendini bilmez "Kulakların lens mi ? - Kepçe - Bir konu konuşurken ' Sen sus kulakların konuşsun ' " diye seslenenler oluyor önce kendisine bakıyorum bunda o kadar kusur varken hala benimle nasıl dalga geçebiliyor diyorum sadece gülüp geçiyorum ben kepçe olsada kulaklarım yine kendimle mutluyum dışarıya çıkıyorum geziyorum dolaşıyorum insanlarla sohbet ediyorum hatta insanlar kepçe kulaklı halimizi görünce birazdaha gülümsemeli bir yüzle konuşuyorlar aslında onlarda içten içe gülüyorlar ama birde o yandan düşünün insanlar size hep olmasada büyük çoğunlukla güler yüzlü konuşuyor ve bunların hepsi kepçe kulağımın olması gibi bir düzensizliğin üstünü örtüyor
Valla çok takmayın kafanıza kulaklarınızı düzgün yapınca dünyanın en güzel kızı veya en yakışıklı erkeğimi olucaksınız oda sorun kendini yakışıklı olayım yada güzel olayım diye kasıyorsunuz pehh hepsi boşa
KENDİNİZLE HER ZAMAN BARIŞIK OLUN BETERİN BETERİ VARDIR
Kendimi teselli etmeye çalışmıyorum emin olun beni gerçek hayattada görseniz ben hep öyleyim bir ara saçlarım uzundu kestirdim kulaklarım dışarı çıktı aynada bakıp bakıp ağlamak yerine kendime gülüyorum insanlara diyorum içten ve sevgiyle " Bak yav saçlarımı kestim yine kepçelik meydana çıktı " gibi şeyler diyorum
| 29 Ağustos 2012 / ADEM YALÇIN Soru-Cevap |
| 6 Eylül 2009 / nünü Tıp Bilimleri |
| 17 Şubat 2010 / Ziyaretçi Taslak Konular |
| 15 Ocak 2010 / asla_asla_deme X-Sözlük |
| Kapat Saat: 08:45 Hoş Geldiniz Ziyaretçi