Arama

Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) - Sayfa 8

Güncelleme: 7 Şubat 2010 Gösterim: 60.902 Cevap: 92
VENÜS KIZI - avatarı
VENÜS KIZI
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #71
VENÜS KIZI - avatarı
Ziyaretçi
Bu programı Daha Önce yükleyip Kullanmıştım.Fakat Şimdi Kullanamıyorum.Bu Arada Bilgisayarım Servise Gönderildi.
Sponsorlu Bağlantılar
ASENA10 - avatarı
ASENA10
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #72
ASENA10 - avatarı
Ziyaretçi
BENDE DENEDİM OLMUYOR ARKADAŞLAR BİRİNİZ YARDIMCI OLABİLİRMİ BU KONUDA
Sponsorlu Bağlantılar
hunkar - avatarı
hunkar
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #73
hunkar - avatarı
Ziyaretçi
bu 1.2 skinner çalışmıyor nedense yükleme anında virüs çıkıyo anlamadım gitti
mehmet timur - avatarı
mehmet timur
Ziyaretçi
28 Eylül 2008       Mesaj #74
mehmet timur - avatarı
Ziyaretçi
skinner 1.2 arka plan değiştiriciyi yüklememe rağmen istedığım fotoyu seçmeme rağmen
" SET AS SKİN " dememe rağmen arka plan degişmiyorMsn Sad
lordlee - avatarı
lordlee
Ziyaretçi
29 Eylül 2008       Mesaj #75
lordlee - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Sorunun vista ile bi ilgisi var mı? Bende de aynı dert var Error 75 die bi hata verior
comodo - avatarı
comodo
Ziyaretçi
29 Eylül 2008       Mesaj #76
comodo - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Az önce Windows Live Messenger (8.0) 'da denedim ve arka planim sorunsuz degisti.
Manualy Set a Skin'e tikladiktan sonra bilgisayarinizdan bir resim secip tamam'a tiklayin.
Sectiginiz resmin önizlemesi cikacaktir. Ardindan Set as Skin'e tiklayin. Arka planinizin degistigini göreceksiniz.

Not: Messenger'inizi kapatmaniza gerek yoktur. Kisi listenizin oldugu pencere acikken arka planinizi degistiriyorsaniz, o pencere kapanacaktir kendiliginden. Sistem tray'de messenger simgesine cift tiklayarak tekrar actiginizda arka planiniz degismis olacaktir.

8.5 dene dostum
crnfrkn - avatarı
crnfrkn
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #77
crnfrkn - avatarı
Ziyaretçi
olmuyor walla deniom dediğin gibi yaporum dedğin gibi kapanıo açtıımda değişmior
crnfrkn - avatarı
crnfrkn
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #78
crnfrkn - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Hi-LaL adlı kullanıcıdan alıntı

Skinner 1.2

MSN'de kişiler bölümünüzdeki arka planı değiştirmenize yardımcı olan basit bir program.
1-) Programı kurun ve calıştırın... skinner4pm0

2-) Sol taraftaki Listede'ki kategorilerdeki resimlerden bir tanesini seçin ve Set As Skin deyin.

skinner1qa0

Aşağıdaki resimde gördüğünüz şekilde kişiler bölümünün arka planı değişecektir.

skinner2ug6

Bilgisayarınızdan bir resim seçmek için ise Options > Manualy Set a Skin'e tıklayıp bilgisayarınızdan bir resim seçin.

menupopskinner3am5

Not: Alternatif olarak aşağıdaki bağlantıyı izleyerek de kişiler bölümünün arka planını değiştirebilirsiniz, (Programsız!):
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/3707-msn-kisiler-b-l-m-nde-istediginiz-resmi-koyun.html

.

walla dediğin seylerin aynıları çıqıor aynılarını yaporum yine de olmuor bea Msn GrinMsn Grin
jimidik06 - avatarı
jimidik06
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #79
jimidik06 - avatarı
Ziyaretçi
benimki vista vistadada olurmu ben yapıorum ama yine aynı yine aynı deişmiooo

Don't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't Know:dont know:Don't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't Know Don't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowHystericHystericHysteric:hyst eric:Don't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowDon't KnowCryingCrying CryingCryingCrying
Son düzenleyen jimidik06; 4 Ekim 2008 00:15 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
__ece__ - avatarı
__ece__
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #80
__ece__ - avatarı
Ziyaretçi
bişey sorucam bunu nasıl iptal ediyoruz??