Arama

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi - Sayfa 4

Güncelleme: 16 Şubat 2010 Gösterim: 204.126 Cevap: 135
windfootprint - avatarı
windfootprint
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #31
windfootprint - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben programla sildim ama bir hata var sanırım sildiklerim msnımı actıgım anda ekledi olarak geliyor hepsi neden acaba??Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
23 Mart 2007       Mesaj #32
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
windfootprint adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben programla sildim ama bir hata var sanırım sildiklerim msnımı actıgım anda ekledi olarak geliyor hepsi neden acaba??Msn Sad

Live messengerla uyumlu olmayabilir..

Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
hunterbey - avatarı
hunterbey
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #33
hunterbey - avatarı
Ziyaretçi
Bu programın yaptığını MSN zaten yapıyor. Mesele bizi silmeyenleri silebilmek ama hala öyle bir program yok sanırım.
(arkadaş bu iş yaptığını yazmış ama olmuyor)
kanova - avatarı
kanova
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #34
kanova - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Programı indirdikten sonra çalıştırırken ocx hatası alırsanız:

Oturum açtıktan sonra Lists > Clean Lists... seçeneğine tıklayın:
Alıntıdaki Ek 5261

Contact List: Bu bölümde sizin listenizden sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Allow List: Sizin listenizden sildiğiniz fakat engellemediğiniz kişiler yer alıyor.
Block List: Engelleyip sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Alıntıdaki Ek 5262

Listelerdeki kişileri tek tek seçip Delete Selected tuşuna basabilir ya da otomatik temizlik için Clean List tuşuna basabilirsiniz.
[/center]

'Run-time' hataları alırsanız muhtemelen çok fazla kişi ile ilgili işlemi tek seferde yapmaya çalıştığınızdan dolayıdır. Sayıyı 5'er, 10'ar kişi olarak belirleyip o şekilde temizlik yapın.

Saygılar

söylediklerinizi yaptım fakat böyle bir prg acılmıyor yükledim calıştı demem ragmen lüfen yardımcı olun
xwtf - avatarı
xwtf
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #35
xwtf - avatarı
Ziyaretçi
birader benm mns kişi çokluğu yüzünden açılmıo ama windows messengerde açılıo live messenger kullanıorm live demi bi sorun war bu aralr yok sa adreteki kişi çokluğundanmı ???
lewend - avatarı
lewend
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #36
lewend - avatarı
Ziyaretçi
program anlatilan sekilde mukemmel kusursuz isliyo bi tum yazilan cvplari kontrol edin yahu millet aciklamis hatalarii.program icin salun..
yok virusmu yolladın gibisinden sacma bi cvp bile var.Msn Confused.

ben aslinda prog rami kisi listemdeki insanları kolayca gruplandıracam sanmısıtımm ama ole degilmis bu konuda bildiginiz pro varmı ??
youdum - avatarı
youdum
Ziyaretçi
18 Nisan 2007       Mesaj #37
youdum - avatarı
Ziyaretçi
gizlilikteki kişiler silinmiormu bu olayda denedim olmadıdaMsn Confused
acell - avatarı
acell
Ziyaretçi
28 Nisan 2007       Mesaj #38
acell - avatarı
Ziyaretçi
ya bunu ekliyen sığırr Msn Happy bu proğramı yapanda ayriyetten sığırr bu işlevi yapmak için bu proğramı yapmış bunun yapacagı işlevi zaten msnde sağ clik delete ile sile biliyorsun önemli olan gizlilik listesindekileri sildiğinde kurtulman ama hepsinin engeli kalkıyor Msn Happy bu proğramı kurdugunda msn yi açtıgında ise alayı önüne geliyor bidaha engelle dur hey allahım yaa neyse genede sağol bişeye yaramadı zaman kaybından başka .............
evodndr - avatarı
evodndr
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #39
evodndr - avatarı
Ziyaretçi
mrb bu silme işlemınden istedım onucu alamadım kımı sıldıysem gerı gelıo nasıl bişey anlamış deılım yınede saolun by....
jumper - avatarı
jumper
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #40
jumper - avatarı
Ziyaretçi
karşımdaki kişi beni silmediyse onu engelli listemden kaldırmanın başka hiçbir yolu yokmudur mutlaka bir yolu olması lazım kafayı yicem ya adam silmiyo beni mail attım yinede silmiyo onu ordan kaldırmam lazım bilen varsa yazsın lütfen illa onun msnini hackleyip olemi silmek gerekiyor valla bilsem nasıl hacklendiğini öle yapcam amacım sadece orayı temizlemek hatunla kavga ediyoruz ya bunlar kim diyo valla bilen varsa allah rızası için sölesin Msn Sad