Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 18

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 243.918 Cevap: 301
gta3 - avatarı
gta3
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #171
gta3 - avatarı
Ziyaretçi
KÜBRA 77 nin dedigi gibi aynı sorun bendede var yanlıslıla yeni konu acmıstım silindi burayı gördüm buraya yazıyorum Msn Sad bende windows 7 yüklemistim 3 gün öncesine kadar msnyi kurmu kamerayı yükledim yeni msn indirmistim netten kamera simgesine tıklayınca norlamde iki secenek cıkması lazım birincisi web kameramı gönder diye ikinciside görüntülü arama başlat diye ama web cam simgesine tıkaldıgımızda direk görüntülü arama başlıyor yardım edin lütfen acilll Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
karamanli_70 - avatarı
karamanli_70
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #172
karamanli_70 - avatarı
Ziyaretçi
görüntülü konuşma yaparken linke tıklayınca görev çubupğunun rengi değişip makineyi kasıyor ve kitliyor

Sponsorlu Bağlantılar
msn yeni ve eski sürümlerinde de oldu
system 2-3 kere kuruldu
hdd değişti
ekran kartının driverları güncellendi ama
çözüm bulamadım
baweelo - avatarı
baweelo
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #173
baweelo - avatarı
Ziyaretçi
msn messenger dun indirdim ve kurdum, ve karsimdakine sadece kendi kamerami acmak isterken her ikimizinde kamera ve sesli gorusmesi aciliyor, bunu nasil duzeltebilirim. fotografimin yanindaki kamera sembolune bastigimda goruntulu sesli gorusme aciliyor, ben bunu istemiyorum eskisi gibi sadece benim kameram yada karsimdakin sadece kamerasini gormek istiyorum ama olmuyor ne yapmam laizm simdiden tesekkurler.
DiSs-eR - avatarı
DiSs-eR
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #174
DiSs-eR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
baweelo adlı kullanıcıdan alıntı

msn messenger dun indirdim ve kurdum, ve karsimdakine sadece kendi kamerami acmak isterken her ikimizinde kamera ve sesli gorusmesi aciliyor, bunu nasil duzeltebilirim. fotografimin yanindaki kamera sembolune bastigimda goruntulu sesli gorusme aciliyor, ben bunu istemiyorum eskisi gibi sadece benim kameram yada karsimdakin sadece kamerasini gormek istiyorum ama olmuyor ne yapmam laizm simdiden tesekkurler.

görüntü ve görsel ile sorunlarınız için windows'un framework paketiniz indirip kurmanız lazım. >> FrameWork 3,5 Download İçin Tıklayınız
bu sadece WLM İçin geçerli değil bir çok oyun bu eklenti olmadan çalışmaz. Kolay Gelsin.
edward - avatarı
edward
Ziyaretçi
18 Mayıs 2010       Mesaj #175
edward - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkür Ederim DiSs-Er Deniyeyim Hemen Sağolasın Edit Olarak Yaptıktan Sonra Yorumumu Yazarım
edward - avatarı
edward
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #176
edward - avatarı
Ziyaretçi
Mesaj Editleme Yetkim Olmadığından Yeni Yazıyorum İndirip Kurdum Sorun Değişmedi Yine Aynı Sorun Devam Ediyor .

Görüntülü Sesli Görüşme Açılıyor Sadece Görüntüyü Açmak İstiyrum Olmuyor
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Mayıs 2010       Mesaj #177
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
edward adlı kullanıcıdan alıntı

Mesaj Editleme Yetkim Olmadığından Yeni Yazıyorum İndirip Kurdum Sorun Değişmedi Yine Aynı Sorun Devam Ediyor .

Görüntülü Sesli Görüşme Açılıyor Sadece Görüntüyü Açmak İstiyrum Olmuyor

Windows Live Messenger sürümünüzü belirtin lütfen.
WLM > Yardım > Messenger Hakkında bölümünde bu bilgi yer alır.

Windows Live Messenger 2010 birkaç ay içinde çıkacak. Bununla alakalı olarak Messenger hizmetinde hazırlık amaçlı bazı değişiklikler yapılıyor. Bu konuda web kamerasını tek başına açamama problemiyle ilgili bilgi mevcut:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
SiLentStorM - avatarı
SiLentStorM
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #178
SiLentStorM - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben windows live 9 kullanıyorum... Benim sorunum msn de görüntülü konuşma yapabiliyorum ama normal webcam acamıyorum 10 larca kez format attım o kadar msn sildim kurdum ama hala aynı sorun var neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımlarınızı Bekliyorum şimdiden Tşk ler
enjoyquality - avatarı
enjoyquality
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #179
enjoyquality - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi şöyle bir problemmi var? Karşı tarafın kamerasına bastığın zaman seninde kameran otomatik olarak açılıyor? Yani otomatik olarak görüntülü aramamı başlatıyor?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Mayıs 2010       Mesaj #180
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Bir önceki mesajımı okuyun lütfen.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.