Arama

Webcam Sorunları - Sayfa 19

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Gösterim: 243.075 Cevap: 301
ilksenle - avatarı
ilksenle
Ziyaretçi
20 Mayıs 2010       Mesaj #181
ilksenle - avatarı
Ziyaretçi
İki gun once bilgisayarima format attim ve sonra msn yi yukledim simdi msnde sadece goruntulu konusma yapamiyorum resmin yaninda bulunan kamera sekmesine tikladigim zaman goruntulu aramayi direk baslatiyor bu sorunu nasil hallederim son guncellemelerden sonra mi oldu bilmiyorum ama yardim ederseniz cok sevinirim konuyu yanlis yerede acmis olabilirim ozur dilerim iyi calismalar
Sponsorlu Bağlantılar
ilksenle - avatarı
ilksenle
Ziyaretçi
20 Mayıs 2010       Mesaj #182
ilksenle - avatarı
Ziyaretçi
EVET ARKADASLAR KESIN VE NET OLARAK DENEDIM. MSN NIN SON VERSIYONUNDA GORUNTULU KONUSMA YAPABILIYORSUNUZ AMA SADECE GORUNTU BASLATAMIYORSUNUZ...VIRUSSUZ PORTABLE CALISABILEN WLM 2009 UN ESKI VERSIYONLARINDAN BIRINI BULABILIRSENIZ GORUNTULU VE GORUNTULU KONUSMA YAPABILIRSINIZ GUNCELLEME YAPMADAN KATILIMSIZ KURULUM BULARAKDA YAPABILIRSINIZ.UMARIM 2010 SURUMUNDE BU SORUN KALKAR EGER MSN KISI LISTESINDEKI GIBI SILENLERI GOREBILIRKEN KISI LISTESINDE SILMESE BILE GORME PROBLEMI YASIYORSAK 2010 VERSIYONUNDA GENE CAMARA SORUNUNU YASAMAYIZ...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2010       Mesaj #183
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben windows live 9 kullanıyorum... Benim sorunum msn de görüntülü konuşma yapabiliyorum ama normal webcam acamıyorum 10 larca kez format attım o kadar msn sildim kurdum ama hala aynı sorun var neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımlarınızı Bekliyorum şimdiden Tşk ler.....AYNI SORUN BENDEDE VAR..FORMAT ATTIM FORMATTAN SONRA OLDU...YARDIMCI OLUN LÜTFEN
baweelo - avatarı
baweelo
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010       Mesaj #184
baweelo - avatarı
Ziyaretçi
en iyisi msn menessnger sil yahoo messenger kullan hic deilse boyle aptalca sorunlar yok.,
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum dedıgın gıbı enjoyquality ,yanı web cam gonderme secenegı cıkmıyo dırek goruntulu aramayı baslatıo,vısta kullanırken sorun yoktu 7'ye gectım basladı ,drıverlarını yukledım camera calısıo ,msn de de ses ve goruntu ayarlarından kontrol ettım ordada hersey normal gozukuo,cewap werebılırsen sewınırm ..
edward - avatarı
edward
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #186
edward - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Arkadaşlar Windows Live Messenger Güncelledikten Sonra Web Kamerasını Göster Seçeneği Çıkmıyanlar Bu Konuyu İncelerlerse Yardımcı Olur

Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #187
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar benim web cam da bi sorun var bi yardım edermisiniz? bembeyaz gösterio yüklediğim haldeMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused: bişi de demio bembeyaz 2 camera denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #188
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim sorunum web cam ile ilgili
ayarlar bolumune giris yapamiyorum; webcam kullanamiyorum; bana yardimci olursaniz sevinirim; ne yapmam gerektigi konuda
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Edward ve Kübra77 deki sorunlar bndede var...herşey formattan sonra oldu...nolur birileri yardım etsin...
anzele - avatarı
anzele
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #190
anzele - avatarı
Ziyaretçi
Ne bela iş arkadaşım hergün webcam ile uğraşıyorum. devre dışı bırakıp reset atıom geliom vs. ancak oluyor nedir bu microsftan çektiğimiz. Msn Happy bilsem yahoo mesengerde falan hotmail uzantılı msnleri açacak geçecem yahoo msn e deli etti beni bu sorunlar Msn Happy arkadaşlar benim hotmail uzantılı adresim ile yahooda oturum açabilirmiyim. veya önerbileceğiniz. başka msn proğramı varmı sadece webcam açtığım zaman kullanmak istiyorum.