yaa ben nasıl öğrenecem birisi çewrim dışı açtığını bir programı warsa lütfen bana mail atarmısınız
gizli açanları %100 tesbit edemezsiniz ama kim size pencere açtı özelliği ile tesbiti kısmen mümkündür...mdl ayarlarında bu özelliği seciniz eğer gizli kişi size pencere _açarsa_ yada kişisel avatarı size ulaşınca pop uyarısı verir ve bu şekilde gizli olduğunu tesbit edebilirsiniz...
yaa ben msn 7.5 kullanıyorum msn plus indirdim sonra msn discovry yükledim ama gözükmedi.discovery bilgisayardan kaldırdım ama her bilgisayar açılışında
messengerdiscovery 2 loader alt bölümde de
messengerdiscovery 2 only supports Windows xp later diyor herşeyi denedim bunu kalıramadım yardımcı olursanız sevinirim
yaa ben msn 7.5 kullanıyorum msn plus indirdim sonra msn discovry yükledim ama gözükmedi.discovery bilgisayardan kaldırdım ama her bilgisayar açılışında
messengerdiscovery 2 loader alt bölümde de
messengerdiscovery 2 only supports Windows xp later diyor herşeyi denedim bunu kalıramadım yardımcı olursanız sevinirim
MessengerDiscovery'i birkaç kez kurup kaldırırsanız bu sorundan kurtulabilirsiniz.
pc ye reboot atip hesabimi girdikten sonra msn acilmadan once normaLde msn discovery cikar sonra msn geLir .. simdi 8.5 msn yukLedim yeni msn pLus yukLedim we yeni discovery yukLedim reboot atinca msn aciLmadan once messenger discovery 2 die bi kutu cikio .. please re-instaLL feLan dio .. we siLio disvoceryi 3 kere yukledim reboot attim gitti napmam Lazim yardimci oLun pLs ??
Messenger Live 8.1 yüklü. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün kendiliğinden silindi ve yukardaki üyeyle aynı sorunu yaşıyorum. yüklenmiyoooor. Antivirüs programı devreye geçiyor ... Lütfen acilen bir yardımmmm !!!!