Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 24

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.662 Cevap: 606
osg - avatarı
osg
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #231
osg - avatarı
Ziyaretçi
msn discovery prgsini kullanıyorum fakat awatarimdaki resmimi değişmede sorun yuaşiyorum yane değişemiom Msn Grin nasıl halledecez bilen warmi
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #232
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
osg adlı kullanıcıdan alıntı

msn discovery prgsini kullanıyorum fakat awatarimdaki resmimi değişmede sorun yuaşiyorum yane değişemiom Msn Grin nasıl halledecez bilen warmi

discovery ayarlarında resim düzenleyicisi özelliklerini pasif yaparsanız eskisi gibi resimleriniz değiştirebilirsiniz .

Sponsorlu Bağlantılar
adszzt9
tosuncuk - avatarı
tosuncuk
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #233
tosuncuk - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba wlm ve mdl 322 mevcut. bildiğiniz gibi contact kısmından all seçtiğimizde çevrimdışı olarak bekleyenleri görebiliyoruz. yalnız bu wml ve mdl bir yerlerde bir database tutuyor ve oturumu kapatsanızda yeniden açtığınızda eski çevrim dışı olanları gösteriyor. yani listeyi tazelemiyor. bu konuda bilgisi olan var mı?
EyLuL_10 - avatarı
EyLuL_10
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #234
EyLuL_10 - avatarı
Ziyaretçi
selam.benim sorunum msn plus la korumaya aldigimda.cevrim ici olan yada cevrimdisi msn acan arkadaslarimin yinede msn discovery tarafindan bilgisayarimda göstermesi.buda calisirken hic hos olmayan durumlar yaratiyor.buna bi cözüm varmi acaba?tsk
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #235
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
EyLuL_10 adlı kullanıcıdan alıntı

selam.benim sorunum msn plus la korumaya aldigimda.cevrim ici olan yada cevrimdisi msn acan arkadaslarimin yinede msn discovery tarafindan bilgisayarimda göstermesi.buda calisirken hic hos olmayan durumlar yaratiyor.buna bi cözüm varmi acaba?tsk

discovery ayarlarında çevrimiçi olan ve çevrimdışı olanları uyar seçeneklerini pasif yapınız.
EyLuL_10 - avatarı
EyLuL_10
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #236
EyLuL_10 - avatarı
Ziyaretçi
o zamanda msni kullandigim zaman cevrimdisi acanlari göremem dimiMsn Happy iki secenegi ayni anda kullanamazmiyim.msn korumadayken mdl de ayni sekilde korunamazmi?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
5 Temmuz 2007       Mesaj #237
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
EyLuL_10 adlı kullanıcıdan alıntı

o zamanda msni kullandigim zaman cevrimdisi acanlari göremem dimiMsn Happy iki secenegi ayni anda kullanamazmiyim.msn korumadayken mdl de ayni sekilde korunamazmi?

mdl yi kullanmazsanız gizli kullanıcıları göremezsiniz.

Alıntı
tosuncuk adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar merhaba wlm ve mdl 322 mevcut. bildiğiniz gibi contact kısmından all seçtiğimizde çevrimdışı olarak bekleyenleri görebiliyoruz. yalnız bu wml ve mdl bir yerlerde bir database tutuyor ve oturumu kapatsanızda yeniden açtığınızda eski çevrim dışı olanları gösteriyor. yani listeyi tazelemiyor. bu konuda bilgisi olan var mı?

C:\Program Files\MessengerDiscovery\xxx@xxx.xxx\ContactManager.mdl dosyasını silerseniz contact sıfırlanır.
Son düzenleyen ahmed; 5 Temmuz 2007 13:57
MRT_STYLE - avatarı
MRT_STYLE
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #238
MRT_STYLE - avatarı
Ziyaretçi
ya bnm bi sorunum war ltfn yardım edin.....bn normal olarak msnde takılıyodum....resmi değiştirmek istedim...." oturum açmış değilsiniz, bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekli" dedi..kaç sefer açıp kapadım..bilgisayarı kapadım açtım...sonra tamamen sildim yeniden yukledim....kurdum we şimdi yne aynı şeyi soluo...bunu nasıl düzeltebiliriz bi yardım ederseniz çok ii olur Msn Sad
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #239
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MRT_STYLE adlı kullanıcıdan alıntı

ya bnm bi sorunum war ltfn yardım edin.....bn normal olarak msnde takılıyodum....resmi değiştirmek istedim...." oturum açmış değilsiniz, bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekli" dedi..kaç sefer açıp kapadım..bilgisayarı kapadım açtım...sonra tamamen sildim yeniden yukledim....kurdum we şimdi yne aynı şeyi soluo...bunu nasıl düzeltebiliriz bi yardım ederseniz çok ii olur Msn Sad

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
FaTaL_ERROR - avatarı
FaTaL_ERROR
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #240
FaTaL_ERROR - avatarı
Ziyaretçi
yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss