Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 42

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.538 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #411
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
FaNTaSTiCs adlı kullanıcıdan alıntı

peki bu nicki renklendirmenin bir yolu felan yok mu discoveryde?

mdl de renk yönetimi yoktur bunu sadece plus ile yapabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #412
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
ya ben dıscovery kurdum kullanıyorum ama onceden eskısı yukluydu sımdı bunu yukledım ve ılk acıldıgında bı uyarı verdı ıngılızce olarak galıba kısı lıstesı eklentısı yuklemelısın tarzı bişiler yazıodu tam okuyamadım bılen varsa yardımcı olabılırmı????
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #413
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
psychopat adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben dıscovery kurdum kullanıyorum ama onceden eskısı yukluydu sımdı bunu yukledım ve ılk acıldıgında bı uyarı verdı ıngılızce olarak galıba kısı lıstesı eklentısı yuklemelısın tarzı bişiler yazıodu tam okuyamadım bılen varsa yardımcı olabılırmı????

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #414
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

oncelıkle yardımcı oldugun ıcın teş. ederım ama neden oldu bu hata yada herneyse ben bunun nedenını de merak edıyorum
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #415
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
sorun cozuldu ahmed saol ben yanlıs okumusum bıde arkadaslar bu dıscovery live x2 ne işe yarar? bende 1.3.0322 surumu yuklu bundan farklı bi ozellıgı warmı_
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #416
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
psychopat adlı kullanıcıdan alıntı

sorun cozuldu ahmed saol ben yanlıs okumusum bıde arkadaslar bu dıscovery live x2 ne işe yarar? bende 1.3.0322 surumu yuklu bundan farklı bi ozellıgı warmı_

MessengerDiscovery x 2 TR eski versiyondur.msn 7.5 sürümünde kullanılmatadır mevcut mdl sürümene göre artı ve eksileri vardır...
miharbi10 - avatarı
miharbi10
Ziyaretçi
13 Ekim 2007       Mesaj #417
miharbi10 - avatarı
Ziyaretçi
ya bende bişey soracağım bende makinaya format çekmeden önce discoverynin bi sürümü vardı hangi sürümü olduğunu bilmiyorum fakat konuşma penceresinde yada başka bi yerde tam hatırlamıyorum fakat konuştuğum kişinin ip numarasını gösteriyodu ama o zamanlar benim ip numaralarıyla işim olmadığı için önemsememiştim şimdi ise çok lazım o hangi sürümdü ve dawnload linki varmı yardımcı olursanız sevinirim
crazy_mrt - avatarı
crazy_mrt
Ziyaretçi
13 Ekim 2007       Mesaj #418
crazy_mrt - avatarı
Ziyaretçi
indirdim ama içinden virüs çıktı o yüzden yukleyemedim
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
14 Ekim 2007       Mesaj #419
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
crazy_mrt adlı kullanıcıdan alıntı

indirdim ama içinden virüs çıktı o yüzden yukleyemedim

ındırmeden once vırus programından cıkmanız lazım yanı programı kapatmalısınız daa sora yukleyebılırsınız
l.l.u.v.i.a - avatarı
l.l.u.v.i.a
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #420
l.l.u.v.i.a - avatarı
Ziyaretçi
Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

vista home premium kullanıyorum... ve bu calıstırı bitrlü bulup silemedim... dll hatası veriyoo ne yapabilirm yardımcıo olursanıss....sevinirimm....