Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 45

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.482 Cevap: 606
ceIIo - avatarı
ceIIo
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #441
ceIIo - avatarı
Ziyaretçi
ya kardeşler bende bi hata oluo Error -2147024770 die bişey çıkıo durmadan Msn ConfusedMsn Confused nasıl halletcem yaa
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #442
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ceIIo adlı kullanıcıdan alıntı

ya kardeşler bende bi hata oluo Error -2147024770 die bişey çıkıo durmadan Msn ConfusedMsn Confused nasıl halletcem yaa

hata çözümleri için mdl yi tekrar silip kurunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı
Cennet adlı kullanıcıdan alıntı

yaa ben nasıl öğrenecem birisi çewrim dışı açtığını bir programı warsa lütfen bana mail atarmısınız

gizli açanları %100 tesbit edemezsiniz ama kim size pencere açtı özelliği ile tesbiti kısmen mümkündür...mdl ayarlarında bu özelliği seciniz eğer gizli kişi size pencere _açarsa_ yada kişisel avatarı size ulaşınca pop uyarısı verir ve bu şekilde gizli olduğunu tesbit edebilirsiniz...
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Kasım 2007 20:44
Cennet - avatarı
Cennet
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #443
Cennet - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben msn 7.5 kullanıyorum msn plus indirdim sonra msn discovry yükledim ama gözükmedi.discovery bilgisayardan kaldırdım ama her bilgisayar açılışında

messengerdiscovery 2 loader alt bölümde de
messengerdiscovery 2 only supports Windows xp later diyor herşeyi denedim bunu kalıramadım yardımcı olursanız sevinirim
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
4 Kasım 2007       Mesaj #444
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Cennet adlı kullanıcıdan alıntı

yaa ben msn 7.5 kullanıyorum msn plus indirdim sonra msn discovry yükledim ama gözükmedi.discovery bilgisayardan kaldırdım ama her bilgisayar açılışında

messengerdiscovery 2 loader alt bölümde de
messengerdiscovery 2 only supports Windows xp later diyor herşeyi denedim bunu kalıramadım yardımcı olursanız sevinirim

MessengerDiscovery'i birkaç kez kurup kaldırırsanız bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
muzoo_002 - avatarı
muzoo_002
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #445
muzoo_002 - avatarı
Ziyaretçi
msn discovery neden ındıremıyorum
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #446
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
muzoo_002 adlı kullanıcıdan alıntı

msn discovery neden ındıremıyorum

MDL_1.3.0322.zip
tugbaa - avatarı
tugbaa
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #447
tugbaa - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar beni yeni üyeyim discovery indiremiorum yhaaa ltf yardım edin ama türkce versiyonunu ltfffMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

yha yardım edin indiemiorum ayrıca indirsemde kuramıorumm offssMsn SadMsn Sad
Son düzenleyen kompetankedi; 8 Kasım 2007 13:59 Sebep: aynı içerik
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
8 Kasım 2007       Mesaj #448
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
tugbaa adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaslar beni yeni üyeyim discovery indiremiorum yhaaa ltf yardım edin ama türkce versiyonunu ltfffMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

yha yardım edin indiemiorum ayrıca indirsemde kuramıorumm offssMsn SadMsn Sad

Tuğba aşağıdaki linkte gerekli bilgiler mevcut dikkatlice inceleyin ve kullandığınız msn versiyonu vs. bilgileride vermeyi unutmayın.

https://www.msxlabs.org/forum/
aLeXdeMuRaT - avatarı
aLeXdeMuRaT
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #449
aLeXdeMuRaT - avatarı
Ziyaretçi
pc ye reboot atip hesabimi girdikten sonra msn acilmadan once normaLde msn discovery cikar sonra msn geLir .. simdi 8.5 msn yukLedim yeni msn pLus yukLedim we yeni discovery yukLedim reboot atinca msn aciLmadan once messenger discovery 2 die bi kutu cikio .. please re-instaLL feLan dio .. we siLio disvoceryi 3 kere yukledim reboot attim gitti napmam Lazim yardimci oLun pLs ??
DrEaMy - avatarı
DrEaMy
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #450
DrEaMy - avatarı
Ziyaretçi
Messenger Live 8.1 yüklü. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün kendiliğinden silindi ve yukardaki üyeyle aynı sorunu yaşıyorum. yüklenmiyoooor. Antivirüs programı devreye geçiyor ... Lütfen acilen bir yardımmmm !!!! Msn Sad