Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 47

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.662 Cevap: 606
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
15 Kasım 2007       Mesaj #461
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı

bisey daha sormak istiorum Msn ConfusedMsn Confused .. messenger today i nasiL kapatabiLiriz her girdiqimde cikio ve her girdiqimde discovery simgesi war ama caLismio bazen

MessengerDiscovery Live'ın Settings (Ayarlar)'ına girdiğinizde ilk gösterilen sayfada "Oturum açtığımda MessengerDiscovery Bugün'ü göster" seçeneğinin işaretini kaldırın. Veya seçenek "...gösterme" şeklindeyse, işaret koyun, ben kullanmıyorum, onun için tam bilemiyorum ama var böyle bir seçenek yani.
Sponsorlu Bağlantılar
aLeXdeMuRaT - avatarı
aLeXdeMuRaT
Ziyaretçi
15 Kasım 2007       Mesaj #462
aLeXdeMuRaT - avatarı
Ziyaretçi
cok tessekkurLer .. bide her msn actiqimda msn discovery aktif haLde oLmuo saq aLtta simgesi oLduqu haLde bunuda biri cevapLarsa tam super oLcak:F

Sponsorlu Bağlantılar
the - avatarı
the
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #463
the - avatarı
Ziyaretçi
ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Kasım 2007       Mesaj #464
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
the adlı kullanıcıdan alıntı

ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil...

Bir güvenlik açığı yok, bahsettiğiniz bilinen bir bug ve yakında çıkacak olan MessengerDiscovery 2 sürümünde bu giderildi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Kasım 2007       Mesaj #465
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
the adlı kullanıcıdan alıntı

Eğer öyle birşey olsaydı şimdiye kadar foyası ortaya çıkardı ve olsaydı dosya transferini de yavaşlatacak bir etkisi olacağını da zannetmiyorum. Programı seviyorsanız, geri yükleyin ve güle güle kullanın. Dosya transferinin yavaşlamasını umursamıyorsanız.
aLeXdeMuRaT - avatarı
aLeXdeMuRaT
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #466
aLeXdeMuRaT - avatarı
Ziyaretçi
discovery 2 surumu ciktiginda tum uyeLere maiLLe biLdirebiLirmisiniz pLsss??
ASİİ - avatarı
ASİİ
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #467
ASİİ - avatarı
Ziyaretçi
windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #468
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ASİİ adlı kullanıcıdan alıntı

windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ?

evet.hiç bir fark yoktur sadece uzantı farkı var @windowslive
zura - avatarı
zura
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #469
zura - avatarı
Ziyaretçi
uzun süredir indirdiğim en kullanışlı msn programı... gerçekten teşekkürler...
thugXL - avatarı
thugXL
Ziyaretçi
21 Kasım 2007       Mesaj #470
thugXL - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben indirdim bu surumu fakat .exe dosyasına tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi. Ögeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı alıyorum ve yukleme duruyor . Tum windows ayarlarına baktım fakat bulamadım sorunu
yardımcı olursanız sevinirim