Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 16

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.527 Cevap: 221
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2010       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kişi ekleden ekliyorum arkadaşımı ama sohbet edemiyorm sayfası açılmıyo yardım edin lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
hoppaLa - avatarı
hoppaLa
Ziyaretçi
29 Eylül 2010       Mesaj #152
hoppaLa - avatarı
Ziyaretçi
Msn de Birisi Beni Eklediğinde kabul ediyorum fakat direk engelli olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim ..
Sponsorlu Bağlantılar
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
29 Eylül 2010       Mesaj #153
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hoppaLa adlı kullanıcıdan alıntı

Msn de Birisi Beni Eklediğinde kabul ediyorum fakat direk engelli olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim ..

Alıntı
X_X adlı kullanıcıdan alıntı

Kişi Ekleme Sorunu Çeken Arkadaşlar;

-Bigisayarınızı bir Anti-Malware ve Antivirüs programı ile taratınız.
-Msnyi silip Bilgisayarım/Araçlar/klasörseçenekleri/görünüm den gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyin..Daha sonra
C:\Documents and Settings\kullanıcıadı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ bu klasörü siliniz.

''o sorunu yaşadığın kişinin üzerine tıkla, üst te sağda, eğer engelliyse engeli kaldır engelli değilse engelle seçeneği var, ona tıkla,ardından birkere daha tıkla, listene girene kadar yani engeli kaldır seçeneği görüne ne dek birkaç kez yap bunu...Ve tam emin olmak için aynı işlemi o arkadaşından da yapmasını iste...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2010       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm msn adresimi değiştirdim eski adresimdeki herkesi siliyorum.bakıyorum gizlilik bölümüne kimse yok .ok olmuş diyorum ertesi gün bakıyorum yine kimse yok. bir kaçgün sonra tekrar bakıyorum herkes geri bazı kişiler geri eklenmiş.biri pc yemi giriyor neler oluyor .bilgisayardan anlayana biri lütfen bana cevap versin.tüm msn lerim şifre değştirilmeden nasıl karıştırılıyor?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende msn kurdum ama kimse beni ekliyemiyor acaba biri ban yardım edebilirmi delirmek istiyorumDMsn GrinMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardes dedıqını yaptım ama sımdıde msne hiç acılmıyor acıl cvß Msn ConfusedMsn Confused:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2010       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben çözdüm msne hotmail ayarlarından duzelıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2010       Mesaj #158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hotmailden kişi eklemeye gelin.kişi eklemeye adresi yazın.muhtelemen yine aynı hatayı verecektir.
Windows Live™kayıt olmanız gerekiyor cep nonuzu verip kod geliyor o kodu oraya yazıyorsunuz.sorun tm.
şimdi denedim oldu
Yandım alim - avatarı
Yandım alim
Ziyaretçi
28 Ekim 2010       Mesaj #159
Yandım alim - avatarı
Ziyaretçi
bir üste yazan misafir benim.
yapamayanlar için.yardımcı olabilirim.mail atabilirsiniz.

bir sorun var mesaj ücreti hakkında bir bilgim yok.2 kontür yedi gerisi gelirmi bilmiyorum.
bunu göz önüne alın
Orko58 - avatarı
Orko58
Ziyaretçi
4 Kasım 2010       Mesaj #160
Orko58 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar burada denilenlerin çoğunu uyguladım halen aynı değişen birşey yok msn nin ilk ve son sürümüne kadar defalarca yükledim kaldırdım komple sildim bilgisayara dahi en az on dfa format attım tek msn düzelir düşüncesiyle hiç biri fayda etmedi her zaman olduğu gibi eklediğime ekledi iletisi gitmiyor banada gelmiyor biyerde okudum modem değiştim düzeldi demiş modemle bir alakası olurmu bilmiyorum onu denemedimama bir yandanda diyorum modemle bir alakası olacağını sanmıyorum bu sorun bende yok demeyin bir kac kişi ekledikten sonra daha eklesende ileti gitmiyorda gelmiyorda vallah arkadaşlar bir yardımcı olursanız çok sevinirim ve diyer arkadaslarda inan çok sevinecekler ben bunu kafedede denedim farklı kafelere gittim aynı sorun her yerde var bir zahmet allah aşkına yardımcı olun herkez bende dahil araştıralım çözüm bulan burada yayınlasın herkeze şimdikten teşekür ederim herkeze kolay gelsin Msn Sad Msn Sad Msn Sad