Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 17

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.518 Cevap: 221
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2010       Mesaj #161
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben de ekli olan birini sildim ama msn adresini unuttuğum için geri yükleyemiyorum.seçenekler/gizlilikten buldum ama davet yolladığım halde sunucuyla bağlantı kurulamadı diyor acaba adres mi yanlış ne yapabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
vanblack - avatarı
vanblack
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #162
vanblack - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Corporations Platform hatası alanlar bilir. Birini eklediğiniz zaman karşıdaki kişiye ekleme davetiniz gitmez. Ve o sizi eklediğinde onun daveti size gelmez. Ben bu hatayı temizledim. "Her şey yoluna girdi ohh" derken, ortada hiçbir hata olmamasına rağmen aynı Platform hatasındaki gibi kimseye ekleme davetim gitmiyor ve onların ki gelmiyor. İnternette araştırdım ama genelde hep 1000 kişi ekli olanlarda oluyormuş bu sorun. 5 senedir bu msni kullanıyorum hiçbir zaman 200'ü geçmedi. Şu an bile 89 kişi var zaten. Silip yeniden yüklemeyi denedim ama olmadı. Bu problemi nasıl çözebilirim? Bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Forum'mu İnceledim Dogru Dürüst Bişe Bulamadım.Warsa Link Atarsanız Sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
birisini ekliyorum kabul ediyor beni ama çevrimdışı gözüküyor lütfen yardım edin ( xxxxxxxx@hotmail.com )
Son düzenleyen ahmetgns; 20 Kasım 2010 16:37 Sebep: E-posta adresi sansürlendi.
skylord_dewil - avatarı
skylord_dewil
Ziyaretçi
26 Kasım 2010       Mesaj #164
skylord_dewil - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorunu bende yaşıyordum şöyle bir çözüm buldum msninizden profilinize giriyorsunuz daha sonra gizlilik ayarları bölümünden gelişmiş seçeneğine tıkladıktan sonra kimler beni bulabilir ve profilimi görebilir seçeneğini herkes yapıp kaydet dedikten sonra birisi sizi eklediği zaman profilinizi açıp davetleri görüntüle kısmına girince sizi kimin eklediğini görebilir veya kabul edebilirsiniz kabul ettiğiniz kişi msn listenizide eklenicektir. ben sorunumu böyle çözdüm inş. işinize yarar.
aritalha - avatarı
aritalha
Ziyaretçi
26 Kasım 2010       Mesaj #165
aritalha - avatarı
Ziyaretçi
Başlıktaki gibi Msnye kimi eklersem engelleniyor ve istek gitmiyor
nortonist - avatarı
nortonist
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #166
nortonist - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR KİŞİ EKLEME SORUNUNU ÇÖZDÜM KESİN ÇÖZÜMDÜR !!!

msn den hiçbir şekilde ekleyemiyoruz hiç davet göndermek için uğraşmayın bilgisayarınızıda kurcalamayın Msn Happy

ÇÖZÜM :

hotmail sayfanızı açıyorsunuz şifrenizi yazıp bağlaıyorsunuz
üstte messenger yazan yere geliyorsunuz
arkadaş ekle yi tıklıyoruz

Ad veya e-posta adresiyle kişi ekleme
Ad veya e-posta adresi girin:

yazıyor

orada ki kutucuğa ekleyeceğimiz kişinin mail adresini yazıyoruz ileri deyip davet gönderiyoruz.

karşı tarafın msninde 1 davetiniz var mesajı gelecek
karşı taraf orayı tıklayacak ve kendi hotmail sayfasına bağlanıp davetleri görüntüleyecek
oradan daveti kabul ettiği an online oluyor.

ohhh be kıvranıp duruyordum kaç gündür Msn Happy

sırf şu mesajı yazmak için üye oldum dualarınızı esirgemeyin Msn Happy
nortonist - avatarı
nortonist
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #167
nortonist - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR KİŞİ EKLEME SORUNUNU ÇÖZDÜM KESİN ÇÖZÜMDÜR !!!

msn den hiçbir şekilde ekleyemiyoruz hiç davet göndermek için uğraşmayın bilgisayarınızıda kurcalamayın Msn Happy

ÇÖZÜM :

hotmail sayfanızı açıyorsunuz şifrenizi yazıp bağlaıyorsunuz
üstte messenger yazan yere geliyorsunuz
arkadaş ekle yi tıklıyoruz

Ad veya e-posta adresiyle kişi ekleme
Ad veya e-posta adresi girin:

yazıyor

orada ki kutucuğa ekleyeceğimiz kişinin mail adresini yazıyoruz ileri deyip davet gönderiyoruz.

karşı tarafın msninde 1 davetiniz var mesajı gelecek
karşı taraf orayı tıklayacak ve kendi hotmail sayfasına bağlanıp davetleri görüntüleyecek
oradan daveti kabul ettiği an online oluyor.

ohhh be kıvranıp duruyordum kaç gündür Msn Happy

sırf şu mesajı yazmak için üye oldum dualarınızı esirgemeyin Msn Happy
SÜRGÜNDEE - avatarı
SÜRGÜNDEE
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #168
SÜRGÜNDEE - avatarı
Ziyaretçi
kesin çözümü bilen yokmu şunun ya

kesin çözüm yukarıdaki mesaj uygulayın sonunda oldu
Son düzenleyen ahmetgns; 27 Kasım 2010 17:59 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi
bidike - avatarı
bidike
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #169
bidike - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar messenger plus kullanıyorum.kendimi çevrim içi ayarladığım halde kişilere çevrim dışı görünüyorum.programı silim yeniden yükledim ama değişmedi.bu sürümü de değiştirmek istemiyorum.bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım!!...
akrep53 - avatarı
akrep53
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #170
akrep53 - avatarı
Ziyaretçi
bende yeni bi msn açtım 3 kişi ekliorum 4.de günlük ekleme limitinize ulastınız dyor bilgisi olan warsa lütfen yazsın bana