Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 19

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.514 Cevap: 221
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2011       Mesaj #181
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sa bende eklyiorum gözükmüo aramadan buluorum böle msn yok dio
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2011       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben arkadaş ekliyemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2011       Mesaj #183
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkdaşlar bende bu aralar kişi ekleme sorunu var Msn Confused
pc'de hani msni açsam kişi eklyemiyorm Msn Confused eklensede o yazabliyor (onda göürnüyorum) o kişi bende online gözkmüyor Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2011       Mesaj #184
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorun bendede var.. önce hata raporu veriodu qönderme diodum kapanıyordu msnem. şimdide düzelttim bişekilde ama şmdide kişi ekleyemiyorum kmsede ßeni ekleyemiyor anlayan varsa açıklasın pLs?
hayallet - avatarı
hayallet
Ziyaretçi
15 Nisan 2011       Mesaj #185
hayallet - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu aralar msnde kimi eklesem (eklenmiyor) Eklense bile o beni online görüyor ben göremiyorum.Sitede araştırma yaptım ama tam olarak durumu çözemedim.Pc de bir çok msn açıyorum ve ortalama hepsinde kişi sayısı 500 tane onlarada yeri gelince ekliyorum. O kadar çok olduğu için mi artık eklenmiyor anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
heni huni - avatarı
heni huni
Ziyaretçi
16 Nisan 2011       Mesaj #186
heni huni - avatarı
Ziyaretçi
anlaşılan o sorun herkeste var bende bazı uzantılara sahip kişileri ekleyemiyorum Msn Sad
hayallet - avatarı
hayallet
Ziyaretçi
24 Nisan 2011       Mesaj #187
hayallet - avatarı
Ziyaretçi
Yardım edebilcek kimse yok mu ? kişi listemde herkesi sildim Msn Confused yinede ekliyemiyorm arkdaaşlarımı kafayı yicem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2011       Mesaj #188
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn yi ekliyorlar ileti gelmiyor yardım
theseus - avatarı
theseus
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #189
theseus - avatarı
Ziyaretçi
Herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar WLM 9 SÜRÜM 14.0.8117.416 msni kullanıyorum. Bir süredir eklediğim kişilere arkadaşlık isteği gitmediğini ve bana bu isteklerin gelmediğini gördüm. Bir süre araştırdım bir takım şeyler buldum denedim olmadı. Başlat-tüm programlar-windows messenger'ı açınca ekleme talebleri geliyor ve gidiyor ama WLM 9'a döndüğümde kişi listemde eklediğim kişiler bulunmuyor. windows messengerdan giriş yapınca bu kişiler açık ve konuşabiliyorum ama WLM 9'a geçince açık olan kişi gözükmüyor...

Bu problemle ilgili bir öneriniz var mı?
theseus - avatarı
theseus
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #190
theseus - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar flood yapıcam ama gözden kaçmış olabilir diye tekrar yazma gereksinimi duydum. Bilgisi olan arkadaşlar açıklama yapabilir mi acaba???