Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 22

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.514 Cevap: 221
komikmen - avatarı
komikmen
Ziyaretçi
26 Eylül 2011       Mesaj #211
komikmen - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben çıldırcam... daha önce hiçbir sorun yaşamıyordum birisi msnden eklediğinde ekranıma hemen geliyordu ama şimdi faceebook gibi hotmail düşüyor ordan onay veriyorum çok sinir bozucu. msn açtığımda ekleyenler ekranıma geliyordu artık olmuyo lütfen yardım edin... gizlilik ayarlarınıda yaptım.
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Eylül 2011       Mesaj #212
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
komikmen adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben çıldırcam... daha önce hiçbir sorun yaşamıyordum birisi msnden eklediğinde ekranıma hemen geliyordu ama şimdi faceebook gibi hotmail düşüyor ordan onay veriyorum çok sinir bozucu. msn açtığımda ekleyenler ekranıma geliyordu artık olmuyo lütfen yardım edin... gizlilik ayarlarınıda yaptım.

En pratik yolu her iki tarafın da birbirini eklemesi.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2011       Mesaj #213
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar aynı sorun bendeda mevcut kişi online fakat bende offline gösteriyor yardım ederseniz sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2011       Mesaj #214
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o kadar şeye bi cwp weren yok mu be !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #215
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Meraba Arkadaslar. Ad@Soyat.Com Msn Kullanıyorum. İlk Basta Hıc Boyle Sorun Yasamaazdım. Şimdiyse Karsıdakı Kısı Eklıyor Fakat Bana Davet Gelmıyor.Ben Onu Eklemem Lazım. Bu Sekıldede Olmuyo Kımın Benı Ekledıgını Bılmıyorum.Sonucta Web Sitem Var.Lutfen Yardımcı Olurmusunuz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #216
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm neden ben msnde kımseyı eklıyemıyorum ekledıgım zamanda oyle bı msn adresı yok dyorMsn Sad
ismail34a - avatarı
ismail34a
Ziyaretçi
1 Ocak 2012       Mesaj #217
ismail34a - avatarı
Ziyaretçi
live messengeri her açışımda( kişi listesi kullanılır değil) mesajını alıyorum
sadece bir msn yi açıyor başka hiç birini açmıyor.forumda yazılan önerileri uyguladım
olmadı.yeni sistem yedeğimi yükledim.yine sadece bir adresi açıyor.
ne denediysem bir türlü olmuyor.antivürüsümün yeni versiyonunu yükledim o mu engelliyo dedim ama aynısını işyerimde kullanıyorum.lütfen işe yarayabilecek önerilerinizi bekliyorum Msn Sad Msn Sad Msn Sad
rosespring - avatarı
rosespring
Ziyaretçi
12 Ocak 2012       Mesaj #218
rosespring - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim sorunum windows.live.com kişi listesi ile alakalı. burda msn den bağımsız kişi listesi var ve arkadaşımız olmayan kişileri bile aratıp bulabiliyoruz. son dönemlerde liste yok oldu ve sadece reklam çıkıyor. ne yapmam gerekiyor yükseltme güncelleme ws. kurulu olan bi msn yok hotmail bölümünden messenger kişi listesi bölümüne geçiyorum. yardım ederseniz size çok teşşekkür ederim sevgiler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2012       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn neden ekleme yapmıyor ben ekle bölümünden ekliyorum oda bedi ekli yor ama davet neden gelmıyor nedenı öğrene bilirmisım arkadaşlar önerinizi bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2012       Mesaj #220
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
daha msnde yeniyim ve nsl arkadaş eklicemi bilmiom ve msn açınca feste açılması gerekir ama bi türlü fesim açılmıo ha bu arada mağdurummmmmmmmmmmmmmmmmMsn Sad):